Corolla verso 2,2 d4d uzsivedimas

Pradėjo fredasg, Rugpjūtis 18, 2011, 08:45:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

fredasg

Pakeistas kuro filtras uzsivedimo ypatumu nepakeite. Gal tada verta atnaujinti softa kaip dtinas minejo? Kaip suprantu tai kompo parametru atnaujinimas? dar man duoda neramumu oro filtras, idetas ne is tu geresniu bosch ar mann... O kaip manote ECU reseta gal vertetu padaryt?

dtinas

oro filtras ne prie ko. Jei nori reseto, nuimk klemas kelioms minutems, bet nemanau, kad tai ka pakeis.

AVENSIS D4D CHIP

perašyk programa dažmiausiai padeda esant blogam vedimuisi(žinoma jeigu kas nėra tai sugede)

fredasg

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
perašyk programa dažmiausiai padeda esant blogam vedimuisi(žinoma jeigu kas nėra tai sugede)

Tai borto kompiuterio softas atnaujinamas? Ar tik parametrai? Ir kur tai geriau daryt?

AVENSIS D4D CHIP

Citataalfredasg parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:

Tai borto kompiuterio softas atnaujinamas? Ar tik parametrai? Ir kur tai geriau daryt?
tai variklio valdymo bloko(kompo) programos perasymas i naujesne versija,kuria perašius dingsta problema del uzvedimo ir mažiau kemšamas egr voztuvas,i Tokvila nuwarai ir perašys,kai kuriem modeliam kur nustate gamykla tai atliekama nemokamai,tai prieš perašant galima užklausti atstovybės,ar garažiniai turi naujausia programa neaišku

fredasg

Buvau tokviloj. Pasakiau kad noriu perrasyt, klause kodel, pasakiau salta be gazo nesikuria dazniausiai. Tai sake kad corolla verso 06 nebutina atnaujinti PĮ. Sako reik daryt variklio diagnostika, sako gal kas bus blogai su kuro slegiu, nelaiko, o gal purkstukai. Pas juos variklio diagnostika nuo 154.... ne tik kompa pajungs bet ir prie variklio lis, kazka nuimines. Krc, brangu. Paskui man priburs ka nors, kad ka nors reiks keist uz pora stukiu. Gal zinot kokiu patikimu varikliu diagnostikos meistru?

dtinas

fredasg

Citatadtinas parašė:
susirask forumieti Modka

aciu susisieksiu.

fredasg

Skambinau i mototoja tai sake diagnostika daro uz 108, be jokiu "nuo". taip pat uzklauses apie PI atnaujinima, tai sake atnaujins kartu su diagnostika uz ta pacia kaina. Tik faktas tas kad ju meistras atostogauja dabar 2 sav. Keista kad tik viena turi kuris daro diagnostikas :)

fredasg

Na istorijos pabaiga. Softo nenaujinau. Gavau meistro kontaktus, kuriuos dave forumietis. Tai buvo blogi 3 purkstukai - per daug pyle ar kiauri (kazkas is tu savoku). Purkstukus pirkau naudotus, po 300 lt/vnt. Saibas, tarpines pirkau is mototojos. Dabar kuriasi masina kaip laikrodis. Pagal mano VIN dave purktuko koda 23670-09140, ieskodamas su tokiu kodu naudotu niekur neradau, pasigooglines radau kad mano masinai tinka 23670-0R170 http://www.ginner.at/images/Dieselkatalog_Seite14.pdf. svarbiausia kad denso kodas 095000-7640 butu toks pats, o ne toyota detales kodas. Tai pirkau, 23670-0R170, isemus senus purkstukus ju kodas taip pat buvo 23670-0R170.

ketvirtasis

Citatafredasg parašė:
Na istorijos pabaiga. Softo nenaujinau. Gavau meistro kontaktus, kuriuos dave forumietis. Tai buvo blogi 3 purkstukai - per daug pyle ar kiauri (kazkas is tu savoku). Purkstukus pirkau naudotus, po 300 lt/vnt. Saibas, tarpines pirkau is mototojos. Dabar kuriasi masina kaip laikrodis.
Tai tas meistras kurs tvarkė tavajį mašiniuką, kaip jis sužinojo kurie purkštukai "kiauri" buvo? Negi jis turi diagnostinį stendą?

fredasg

Tai tas pirmasis pasake is praktikos kad purkstukai ir reik visus 4 neisimant ju ant stendo, nes jis man parode visus pozymiu irodes kad mano masina lekus dvigubai daugiau nei rida rodo. Taip pat sake kad geriausiu atveju 3 blogi. As nutariau kad nepaziurejus nereik spresti. Tai variau pas kita, kuris turi pazistamu servisuose, tai pasake purkstukai blogi ir kurie. O keiciau pas pirmaji meistra, nes jis buvo teisus del purkstuku vien apziurejes masina ir varikli. jis buves tokvilos darbuotojas, dabar dirba sau, eiles pas ji dideles, rimtas zmogus.

ketvirtasis

Citatafredasg parašė:
Tai tas pirmasis pasake is praktikos kad purkstukai ir reik visus 4 neisimant ju ant stendo, nes jis man parode visus pozymiu irodes kad mano masina lekus dvigubai daugiau nei rida rodo. Taip pat sake kad geriausiu atveju 3 blogi. As nutariau kad nepaziurejus nereik spresti. Tai variau pas kita, kuris turi pazistamu servisuose, tai pasake purkstukai blogi ir kurie. O keiciau pas pirmaji meistra, nes jis buvo teisus del purkstuku vien apziurejes masina ir varikli. jis buves tokvilos darbuotojas, dabar dirba sau, eiles pas ji dideles, rimtas zmogus.
Tam kad nustatyti purkštukų gedimą būtina juos išimti, statyti ant stendo  ir pan. tokvila ir kitų miestų atstovybės nei viena neturi tokių stendų. tai kaip jie galėjo nustatyti (diognuozuoti) tokį gedimą.:|

fredasg

Sito nzn kaip, bet kazkokiu budu sugebejo pasakyti kas negerai.

xaudrius

Kai pirkau savaja Verso,variau i diagnostika Mototojoi-jie tikrino purkstuku darba taip-pasijunge kompa,toki maziuka,rankini ir ivede kazkokius nustatymus-variklis pradejo pats gazuotis beveik iki max-kiekvienu gazavimu veikdavo tik vienas purkstukas.Ir taip 4 kartus.Is gautu duomenu man uzgarantavo,kad veikia gerai.Tokiu pat budu tikrino ir uzvedima-tiek silto,tiek salto.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.