Autoservisas po draudiminio ivykio

Pradėjo tc1.6, Lapkritis 16, 2016, 19:33:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

tc1.6

Koki servisą Vilniuje rekomenduotumėte rinktis taisant Kasko draustą 2006 Corollą po nedidelio įvykio (būtinas sparno, kapoto, žibinto keitimas, dažymas)? Drausta LD, iš jų pateikto autoservisų sąrašo (http://www.ld.lt/sites/default/files/uploads/Vilnius_autoservisai12.pdf) panašu, kad rimčiausiai be oficialų būtų Remartas, ar aš klystu? Patarkit, prašau.

katana7

Jei galima remontuoti oficialame, tai ten ir remontuok.

slashas

Citata iš: katana7 Įrašytas Lapkritis 16, 2016, 20:33:08 PM
Jei galima remontuoti oficialame, tai ten ir remontuok.
Negalima, nes senesnis auto nei 10 metų, nebent pasisekė, kad auto gruodžio mėnesio :)

Sent from my iPlyta

tc1.6

Galima ir oficialiame, jei sutinku mokėti 50% nusidėvėjimą. Mano atveju tai preliminaliai reiktų primokėti nuo 1000Eur.

ali

Aš remontavau privačiai ir man liko pusė išmokėtų pinigų. Kol kas defektų neaptikau

katana7

Citata iš: tc1.6 Įrašytas Lapkritis 16, 2016, 22:45:59 PM
Galima ir oficialiame, jei sutinku mokėti 50% nusidėvėjimą. Mano atveju tai preliminaliai reiktų primokėti nuo 1000Eur.
Nusidėvėjimas skaičiuojamas tik tada jei montuoji naujas originalias dalis.

Bemsas

Citata iš: katana7 Įrašytas Lapkritis 17, 2016, 09:07:28 AM
Nusidėvėjimas skaičiuojamas tik tada jei montuoji naujas originalias dalis.
Oficialus servisas stato naujas originalias dalis. Nelabai jie ten zaidzia su srotinem detalem.

tc1.6

Vieni oficialai stato tik originalias detales, kiti sutinka naudoti ir trečiųjų šalių, bet toms detalėms neteikia jokios garantijos, tik darbams. Pvz., nustos degti kitą dieną pakeistas žibintas - jokių pretenzijų negalėsi reikšti.
Beje, Remarte eilės tokios, kad nebenorėsi taisyti.