D4D 1999 avensis keistas garsas po kapotu.Pašalinta

Pradėjo rodoc, Gegužė 31, 2011, 13:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

kalava

Citatarodoc parašė:
Be panikos , kapotas buvo atidaromas ir klausoma maziausiai 10 -20 kartu , kaip po truputi aiskeja , garsas greciausiai bus is generatoriaus viskas krypsta link generatoriaus guoliu, nes tas verkimas tikrai ne is turbinos , zodziu apie masinas siek tiek nusimanau , tiesiog galvojau gal kas su panasiais garasais susidures buvo :), ...

Man keistas garsas (netolygus uzhimas) pastoviai atsirasdavo, kai pradedavo veikt kondicionieriaus kompresorius (apsukos sukyla iki 1000 apsuku, ir toks netolygus "siubuojantis" uzhesys).
Is pradziu buvo itartas kondicionieriaus kompresorius, taciau mano meistriukas paklause paklause, paziurinejo ir sako, kad greiciausiai generatoriaus shkyvas (ritinelis, ant kurio maunasi dirzas, viduj guolis ir sankabele, kad velenelis suktu ritineli tik i viena puse).
Tai va, tas generatoriaus shkyvas buvo pakeistas (295 LT is autotojos) + darbas keliasdesimt liktu.
Rezultatas - keistas garsas dingo...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

vytska

Sveiki, va pas mane tas uzimas netolygus yra, kai isijungia kondiske.As galvojau, kad cia koks ventiliatoriaus garsas. Tai matyt ir man reiktu ta shkyva pakeist. Pasirodo remonto istorijos suteikia reikalingos informacijos. Gerai, kad zmones dalinasi patirtimi. Aisku, jei tai ne shkyvo problema, tai matyt reiks reikalaut, kad p.kalava grazintu remontui isleistus pinigus:D. Juokauju aisku. Sekmes
vytska

kalava

Citatavytska parašė:
Sveiki, va pas mane tas uzimas netolygus yra, kai isijungia kondiske.As galvojau, kad cia koks ventiliatoriaus garsas. Tai matyt ir man reiktu ta shkyva pakeist. Pasirodo remonto istorijos suteikia reikalingos informacijos. Gerai, kad zmones dalinasi patirtimi. Aisku, jei tai ne shkyvo problema, tai matyt reiks reikalaut, kad p.kalava grazintu remontui isleistus pinigus:D. Juokauju aisku. Sekmes

na, kazkoks vos juntamas netolygus uzimas lygtais girdisi ir po generatoriaus shkyvo pakeitimo, bet faktas, kad pries tai tas negrazus garsas ir siubavimas buvo akivaizdus, o dabar reikia isiklausyt :)
O senas skyvas bet kuriuo atveju buvo negeras ir sugebedavo prasisukt i kita puse kur neturetu. tai va.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ryckak

pas mane taip pat neseniai atsirado cirpimas, bet jis pastovus. siaip prikisus ausi galima numanyt kuris skyvas cirpia, iskyrus tuos atvejus, kai cirpia variklio apacioj ir neina normaliai prieit pasiklausyt. Na mano atveju cirpia generatoriaus skyvas, kol kas neziurejau kas jam, o patikrinti gana paprasta, uzkurus varikli ant skyvo purkstelti siek tiek WD40 , jei cirpimas sumazeja arba dingsta, vadinasi radote problemos vieta, tik reiketu vengti uzpurksti ant dirzeliu.

rodoc

Laba diena ,
Problema ispresta, kaukimo neliko , pasikeiciau kuro filra ir viskas dirba kaip bite , beje pries tai stipriai papspaudus greicio pedala mesdavo juoda dumu kamuoli , po oro ir kuro filtru pakeitimo, dingo juodi debesys masina pasidare  gyvesne , taip pat dingo uzgesimas variklio padirbus 3-4 sekundes ,o kaukimas kaip speju greiciausiai is kuro siurblio buvo nes sunkiai jam sekesis atsigert per uzsikimsusi filtra, beje pakeiciau ir itempejo guoliuka ,kuris tempia generatoriaus dirza :)