CV05 d4d sankabos keitimas

Pradėjo bmindau, Kovas 18, 2011, 01:56:45 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Pas Avensius D4D vienas is populiaraisu klausimu, kieta ir girgzdanti sankaba. Kazkas zadejo keisti pedalo atmetimo plastmasiukus ir pan. Tik neaisku ar kam padejo. Pas mane irgi kietas pedalas ir girgzda, papurskiu tepaliuko kas pora menesiu, bet aisku uzknisa negyvai. Atrodo hidrauline sankba turetu eit kaip per sviesta, o cia kaip kokiam renault 19 trosines sankaba, ir ne pas vienetus, o masisakai cia taip. Nezinau, kadangi mano sankaba buksuoja, tai vistiek ateis laikas keisti, ziuresiu, kaip po komplekto keitimo ar kas pasitaisys, mesitrai sako, kad daugeliui buna jei sankaba sunki tai diskui ar diskatoriui kapec, kaip is tikruju kiek suprantu, neaisku :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Na pas mane ji nei girgzda nei kitokiu garsu skleidzia, bet siaip yra gan kietoka. Teko bandyt keleta skirtingu avensiu panasiai kietos pas visus sankabos.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Subaruturbo

pas mane irgi kieta sankaba taip pat sekmingai girgzda, bet greiciui itakos neturi:)

mantootiss

Supratau, reiks bandyt tada supurkst kazkuo ir man, nes daug mieste vazinejat erzint pradeda..:)

guners

Citatamodka parašė:
Citataguners parašė:
as tai manau vasara pravazineti, ir rudeni pasikeisti visa sankabos komplekta. Man bus pigiau, nes vvt-i neturi smagracio problemos kaip D4d.
Jei ketini ilgiau su masina vazineti pasikeisk iskarto ir vazinesi su tvarkinga masina tau visas komplektas valeo firmos 400lt kainuoja. Kainuotu avensiui tiek tai kas pora metu keisciau :)
:)
Domejausi, man komplektas 600lt+300lt. keitimas garaziuke.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Darius

Sveiki,tai vis gi,ar Corollos Verso 2002 D4D 66kw smagratis plaukiojantis ar paprastas,nes nuomoniu daug ir visos skirtingos,o kaip yra tiksliai gal kas is Jusu zinote.

Modka

Nu man pagal kataloga duoda kad paprastas. Bet kaina tai didele komplekto pvz.: valeo firmos komlektas +-1400 lt
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

NNZ

na mes keitėm, tai buvo paprastas... būtent 66kw.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Darius

Nium kad paprastas smagratis tai gera zinia :) aciu uz info.
Tada dar klausimelis,ar butina keisti smagrati keciant tik diska,nes Acura aiskina,kad butinai reikia keisti viska.

NNZ

nop, turbūt tau aiškino, kad reikia keisti diskatorių, jei keiti diską.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

bmindau

pasikeiciau sankaba. Emiau Sachs komplekta ir LUK smagrati. Ten idomiai, ant to paties smagracio ir Mazas Sachs zenkliukas ispaustas. Tai gal ten viskas Sachs. Na vaziuoja normaliai, nesiskundziu. Perkant detales sake kad CV sankabos apie 150 k tarnauja. Na maniske ir buvo pravaziuota apie 180 k (tame 10 k vazinejimas kalnais ziema). Meistrai paskui parode kad jau net ranka buvo galima pasukineti smagrati.

dtinas

kuriu metu Tavo verso bmindau ir koks variklis?

kalava

Citatabmindau parašė:
pasikeiciau sankaba. Emiau Sachs komplekta ir LUK smagrati. Ten idomiai, ant to paties smagracio ir Mazas Sachs zenkliukas ispaustas. Tai gal ten viskas Sachs. Na vaziuoja normaliai, nesiskundziu. Perkant detales sake kad CV sankabos apie 150 k tarnauja. Na maniske ir buvo pravaziuota apie 180 k (tame 10 k vazinejimas kalnais ziema). Meistrai paskui parode kad jau net ranka buvo galima pasukineti smagrati.

o tai kiek kainavo detales ir is kur pirkai?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

bmindau

neduok Dieve remontuotis pas norvegu meistra - pirma brangu. antra - nedadaro. Pasiemiau trakos nebuvo, kokias tai slangas pamirse sujungt... + radu suvedima gavau daryt, bo stabilumo lemputes uzsidegdavo kiek pavaziavus.
Uz detales mokejau, berods apie 2500 Lt (komplektas + smagratis), jau tiksliai nepamenu. Pirkau Tanagroj. Masina 2005. Variklis 2.0, d4d, 85 kW.

AVENSIS D4D CHIP

Citatabmindau parašė:
neduok Dieve remontuotis pas norvegu meistra - pirma brangu. antra - nedadaro. Pasiemiau trakos nebuvo, kokias tai slangas pamirse sujungt... + radu suvedima gavau daryt, bo stabilumo lemputes uzsidegdavo kiek pavaziavus.
Uz detales mokejau, berods apie 2500 Lt (komplektas + smagratis), jau tiksliai nepamenu. Pirkau Tanagroj. Masina 2005. Variklis 2.0, d4d, 85 kW.
neatrodo kad biski permokejai?