Galiniu zibintu rasojimas

Pradėjo Atsiputes, Rugsėjis 05, 2011, 13:17:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

Koba

Dek tarpine ant germetiko ir jokiu bedu neturesi. Ir apziurek atidziai savo stopa, per visus krastus, gal kur skiles ar buvo klijotas jis ir ten praleidzia vandeni

Avensyte

Sveiki. matau vyrukai diskutuoja kaip tai pasikeisti patiems.. as kazkaip pasiskaiciau kad cia visu avensiu problema (bent maniske 2006m irgi galiniai zibintai parasoja kai palyja), bet kazkaip paziuriu, pinigeliu neatsiranda nuvaziuoti tai pasalinti.. ar labai blogai jei tiesiog parasoja ir iszdziuna, ar geriau pasitaupyti ir kazkaip kazkada tai pasalinti? :(

ketvirtasis

Pas many Picnic-e rasojo galinis žibintas. Tai paėmiau skaidraus silikono ištepiau visus "sudurimus" poto akuratnai su skudurėliu nuvaliau. Silikono neliko bet skylės visos užkamšytos.

Avensyte

dbr pasirodysiu neisprususi-na tokia tame reikale ir esu-ir paklausiu kur ta silikona reikia pirkti? paprastuti senukuose ar spec automobiliu parduotuvese ?

mmersass

CitataAvensyte parašė:
dbr pasirodysiu neisprususi-na tokia tame reikale ir esu-ir paklausiu kur ta silikona reikia pirkti? paprastuti senukuose ar spec automobiliu parduotuvese ?
bus geras is senuku :) as toki naudojau :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

ketvirtasis

CitataAvensyte parašė:
Prieš tai viską iįdžiovinti reikia, silikonas užklijuotas ant drėgno paviršiaus nieko neduos.

Avensyte

*ketvirtasis-tai vis del to reik sugebeti tuomet man ja nusiimti lempa kad iska isvalyti ri pan tik tada silikonu uztepti tada iseis? hmm na nuimti nelabai ir tesugebesiu :S

ketvirtasis

CitataAvensyte parašė:
*ketvirtasis-tai vis del to reik sugebeti tuomet man ja nusiimti lempa kad iska isvalyti ri pan tik tada silikonu uztepti tada iseis? hmm na nuimti nelabai ir tesugebesiu :S
Na reikėtų, nes Picnic-ui buvau nusiėmęs ir pilnai "išdžiovinau". O kaip nusiima pas Avensius, nebandžiau dar nepribėgo vandens.

mmersass

Pas Avensi lb lengvai nusiima, atsisuka tris varztai ir lengvai nusiima, kad lengviau prieit butu galima nusiimt plastmases :)

MindeJ

Nekuriant naujos temos, norejau Jusu paklaust kur randasi priekiniu zibintu alsuokliai (buna is lempos vamzdelis, kad oras i pacia lempa patenku). Idedu nuotrauka, joje pazymeta NE rodyklemis, o apskritimais. Ar tenais tie alsuokliai ar kitoje vietoje. Gal is viso ju nera?

mmersass

CitataMindeJ parašė:
Nekuriant naujos temos, norejau Jusu paklaust kur randasi priekiniu zibintu alsuokliai (buna is lempos vamzdelis, kad oras i pacia lempa patenku). Idedu nuotrauka, joje pazymeta NE rodyklemis, o apskritimais. Ar tenais tie alsuokliai ar kitoje vietoje. Gal is viso ju nera?

atrodo ten ir bus, ten toks permatomas kamstelis ir viduj paralono gabalelis.

dainilandija

Gal kas zino kaip paprastai ir nesunkiai avensis universalas isimti galinius zibintus? Gal kas nors uzmate tarpines naujnas, arba tokios medzegos is kurios galima butu isikirpti tarpine?

dainilandija

gal yra turinciu ar zinanciu kur nuspirkti tarpinems medzegos? kad bent panasi butu i originale ir gerai prisispaustu.

narushnikas

Kadangi tai universaluose pasitaikanti beda. Norejau pasiteirauti, ar vazinejant lempoje su vandeniu, negali but kokiu elektronikos nesklandumu veliau? Gal kam pasitaike kokiu pasekmiu?

Bemsas

Citatanarushnikas parašė:
Kadangi tai universaluose pasitaikanti beda. Norejau pasiteirauti, ar vazinejant lempoje su vandeniu, negali but kokiu elektronikos nesklandumu veliau? Gal kam pasitaike kokiu pasekmiu?

Elektronikos problemu nebus, a vat zibinta teks keisti, nes chromas reflektoriu pajuodos.