Autopilotas Avensis I

Pradėjo Toyminde, Rugsėjis 06, 2011, 09:09:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

Toyminde

Yra panaši tema pas naujus Avensius, bet pas Avensis I (T22) yra kitaip. Perkant mašiną, skelbime buvo info "autopilotas" - jo ten NËRA, peržiūrėjau kitus skelbimus su "autopilotu" - jiokios papildomos rankenėlės nėra, tiesiog neišmanėliai parduodami visur varneles sudeda... "Autplius" galit pasirinkti Avensi I, pažymėti su autopilotu ir rasit 5 mašinas be autopilotų (viena iš jų jau mano :D )
Bet gal pas ką yra pirmame Avensy autopilotas?

Robertas

Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Toyminde

CitataRobertas parašė:
kad ir sitas pvz turi autopilota, matosi vienoje nuotraukoje viskas :)
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-avensis/id-1748906?qt=
Aga, šitas turi. Neradau, nes paieškoje ieškojau 2000 - 2002m. Ar kas nors bandė Avensis I įsidėti autopilotą, ar ten viskas analogiška Avensis II. Pvz. kur yra "Cruize" lampečka, ar pakanka tik rankenėlės, ar reikia daugiau darbo, nei naujesniems modeliams?

Robertas

jo jo, gerai autopilotas. pas mane carinoje ner irgi, bet skelbimuose kazkada maciau viena carina E su autopilotu ir rankena kazkokia gariunai adyshin :D mielai istikro pasidaryciau autopilota jeigu butu kas padetu, paaiskintu ar galu gale idetu uz kazkoki atlygi :) labai gelbetu trasoje :)
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Toyminde

Naujesnių Avesių formum yra daug info, tik kažin ar tas pats tinka senesnėms. Bent jau rūpi ar kas bandę, ar nereikia nieko papildomai perdarinėt - nesinorėtų pirkt rankeną, knistis ir nieko nesigaus :o

Kendis

visu pirma reikia paziureti ar po pedalais yra dacikai, po stabdziu ir gazu, nes gazas bus tikrai trosinis o ne siurblyje,, taip kad jeigu nera tu dalykeliu tikrai nepavyks vien tik su rankenele prasisukti..
tada reikes dietu visus daviklius ir pan.

GALLANT

Jei nera gazo troso, tada gali pradeti deti, jei trosas, tai autopilotas bus vakuminis ir turesi daug reikalu viska susideti. Koks variklis pas tave, jei D4D, tai viskas yra, jei 2.0TD tai nieko nebus.

Toyminde

Pas mane variklis D4D, tai turėtų būti - reikės pagrabinėti ten :p

Toyminde

Nėra ten troso kur gazas - stovi kelių kontaktų daviklis ir pėdalą atstatčios spyruoklės. Tik kur pas pirmas Avesni yra "Cruise" lemputė, ar jei jos nėra - ji nebūtina, ar autopiloto rankenėlė tinka ir nuo naujesnių Avensių?

RSi

Na šiandien ir aš gaunu rankenėlę iš šroto - 60 Lt.
Šiom dienom bandysiu laimę pajunginėdamas...
Išlupta is "avensis I", tikiuosi, kad pavyks persodinimas :|

simveck

Jei galesi idek nuotrauka kaip tiksliai atrodo nes mates panasius kaip radijos distancinis ant vairo tik buna kitoje puseje. Turiu kazkur foto kaip atrodo reiks surasti imesti linka. As pats planuoju pirkti kaip jau buna naujesniuose su rankenele nes kazin ar nuo pirmo rasiu, kolkas irgi zinau tiek kad reikia sankabos davikli pajungti nes jo bent pas mane nera. O toliau viskas bandymu keliu bus.

Toyminde

CitataRSi parašė:
Na šiandien ir aš gaunu rankenėlę iš šroto - 60 Lt.
Šiom dienom bandysiu laimę pajunginėdamas...
Išlupta is "avensis I", tikiuosi, kad pavyks persodinimas :|
Nu sėkmės tau, ir kad rankos nedrebėtų :D Lauksim info, foto, o vėliau, gal reikės ir konsultacijų...

InfernalH

RSi

Ablomas, chebra. Negavau rankenėlės. Kažkoks iš kitos galaktikos pardavėjas pasitaikė. Tai turi, tai pamiršo paimt, tai jau pasirodo, kad niekad ir matyt nematęs tokio daikto...
Tesiu toliau paieškas rankenėlės.
Kažin ar tiktų nuo naujasnio avensio? Nes nuo tų tai ne toks deficitas, kaip nuo pirmo avensio.

Venza

Gal gali imest nuoroda kur butu galima pamatyt ta rankenele.Paziureciau ar tokia pati pas mano amerikonus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...