Variklio pagalve

Pradėjo zilvinas929, Rugsėjis 10, 2011, 15:55:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

zilvinas929

Nuvykau i servisa (problema desineje puseje priekije girdisi bildesys), aisku jau ne i pirma, patikrinkit.Spec meistrai visa automobili prakrate, bet problemos nerado, soko serviso "specas" i auto, praleke, sako cia tu suda mali man nieko neigirdi. Man isvaziuojant is serviso darbininkai ta garsa isgirdo, patampius varikli,(judant i prieki ir atgal), rado varikio pagalve (desineje puseje} sako ji yra tepaline isvarvejo tepalas ir ji duoda toki bildejima.
Ar tai tikrai, gal kas esate keites,??? nes jos kaina naujos 800-900 lietuvisku lituku, tokia info suteike japonisku detaliu parduotuve.

previs

gal imanoma tada ta pagalve isardyti, ir paziuret, gal sutvarkoma? biski nemaza suma kaip uz toki daikta,
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Raiforas

Gal srote paieskok ar gal kas restauroja

mind

Gali pas šituos pasiklausti, gal ką pasiūlys : //elastomer.eu
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Ernestas01

Pas mane irgi garsas yra priekyje desineje puseje. Buna tuomet, kai pajudu is vietos ir panasiai. Pasirodo ten sarnyras ;)

zibalas

Nesenei keiciausi  pagalve sita ,apie 300 litu kainuoja bet nupirkau is anglo us 80 nu ir nieko.Pusantros valandos ir pasikeiciau
gold

zycha

Pas mane vaziuojant staigiau paspaudus gaza arba staigiai atleidus jauciamas smugis, jauciasi per visa kebula. Priekine, galine, kaire pagalves apziurejau- geros, jokiu itrukimu nieko blogo nesimato (ten tiesiog guma). Desne hidrauline (?) nieko ten nepaziuresi neisemes. Pakaba visa perziurejau, lyg viskas ok, buvo kratyta TA.
Imti lauk desne hidrauline ir ziureti? Kaip ten nustatyti gera ji ar ne?

MAIKIS

pasikviesk ka nors kad paziuretu o tu tuo tarpu laikyk stabdi ir junginek pirma ir atbuline eiga iskart matysit kuri pagalve plysusi ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Robas

turiu tikrai gera pagalve parduot, kuri eina pagrindinio dirzo pusej. robas_t@yahoo.com

edas

tai kad dešinėj pusėj stovi paprasta pagalvė pasikeičiau prieš pora dienu jokia ten inai ne hidraulinė ir ne tepalinė

zycha

Na persižiūrėjau. Nieko neįprasto nepastebėjau, variklis juda kai gazuoji, bet čia amortizuoja priekinė ir galinė pagalvės. Bandžiau užtraukęs rankinį staigiai sankabą atleidinėti. Variklis juda, bet lyg tiek, kiek ir turėtų judėti. Dunksėjimo nesigirdi tokiu būdu. Tik važiuojant.
O gal ne pagalvėje esmė, gal kas su pusašiais-dėže? Norst taip važinėju jau 2 metus ir turėtų kas nors progresuti is labiau sugęsti.

Primenu, mano Corolla '05, D4D

Biskit

man buvo taip tokie garsai vaziuojant vidine pusasio granata i pabaiga ejo. kol isvis dungset- kalatotis pradejo.
Fly with Toyota smile :)

Biskit

beje cia su carina e buvo.
Fly with Toyota smile :)

zilvinas929

Nusipirkau variklio pagalvę (iš šroto už 70lt.), kuria meistrai patarė keisti, t.y. dešinėje pusėje kur pagrindinis diržas. Pačiam ardant (išiminėjant pagalvę) išaiškėjo visai kita bėda, ne pati pagalvė o prasukta viena varžto tvirtinimo vieta iš trijų kurie tvirtina pagalvę prie kėbulo. Kaip suprantu tai buvo praeito meistro chaltūra, kuris keitė pagrindinį paskirstymo diržą (norint pakeisti diržą reikia nuimti tą pagalvę) ir blogai įsuko varžą ko pasekoje per laiką išsiplakė ši vieta ir ko toliau to didesnis atsirado bildesys. Sprendimas - padidinau gražtu skylę nuo 10 skermens iki 11, sriegikliu padariau sriegį varžtui ant 12 skersmens. Surinkau viską atgal ir problema dingo. Dabar liko pagalvė, gal kam reikia kaina matot,
tel. 861835061.B)

zibalas

pas mane  nebuvo to varzto ir ismale pagalve.ta varsta sunkoku pasiekt .matomai ir mano meistriukas patingejo pavargti
gold