Varikliai*

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 10:49:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Pasidalinkit savo pastebėjimais apie toyotų variklius, kokių problemų turėjot, kaip jas išsprendėt?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

wisper

problemos? o jų dar būna? geri varikliai :) dėkui tiem geltonodžiam :D
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

kubilas

Kas liecia D4D motora-tai puiki masina,tik labai jautrus kurui.teko girdeti,jog prireike nauju forsunkiu jau po 40k KM:(:( turint omeni 2000LT uz viena nauja:otad tik  reik daznai naudoti papildus.man ,asmeniskai teko keis savai-radau uz 350 is englisko avensio.Veikia be problemu.bet,jauciu ir sankabai bus tuoj kaput.gal kas nors pasidalins savo praktika del sankabos.

mind

Gaila kubilas, bet nedaug žinau apie tuos D4D, pažiūrėk pas kolegas celica klubehttp://www.celica-klubas.com/forumas/Kitos-Toyotos/3884/D4D-varikliai.html, ten berods buvo apie juos kalbėta.B)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Vycka

man naujam auto 2 kartus kas ~15000km keitė sankabos guolį, nes pradėdavo garsiai cypti. Tuo pačiu ir sankabą pakeitė. Dabar lyg ir sustvarkė. Man tik neramu dėl tų biopriemaišų kure, nes turiu Toyota laišką, kuriame jie garantuoja variklio darbą, jeigu yra iki 5% to biokuro dyzeline, o tuo tarpu pagal Lietuvos įstatymus dabar degalinės privalo maišyti ne mažiau, kaip 5.25% atrodo...:|

kubilas

ko gero teks kalbet apie saliarka{atsiprasau uz klaidas,be galo sunku spausdint}LT dyzelis turi begalybe priemaisu,ir niekada nesuzinosim,kiek % jie suvaro i kura kuri uzsipila VENTUS koloneleje teko vazinet UK.ta pati daina.Biodyzel tai tas pats ka pilam ant keptuves.bet jie pripratinti naudoti priedus .nes be ju-vienos islaidos.tik lengviau buvo dainuot,nes garantija JAPONISKA.iseme motora is ekskavatoriaus ir laukia kol nauja parves.kalbu apie KOMATSU.o ka daryt su mano TOYOTA.garantijos jau senai ner.pilu gera saliara,ir priedus,nesiskundziu kol kas.bet kokiu atveju suryja tik 5.5litro ir eina kaip bitute.gal ir datempsiu iki geresniu laiku-gal nauja sugebesiu nuspirkt.bet tai jau nebebus oyota,nes mano kaime beda su ja.

simzem

Sveiki,
apie kokius kuro papildus kalbate?
Aš turiu jau antra Avensi ir jokiu dar papildu nepyliau. Kura pastoviai pilus is   Statoilo?

kaktusas

Citatamind parašė:
Pasidalinkit savo pastebėjimais apie toyotų variklius, kokių problemų turėjot, kaip jas išsprendėt?

Na kolkas bedu nera, nesinoretu ju ir tureti, tik va kai raso kad vidutiniskai 5,5l sunaudoja tai nelabai suprantu... tiek gaunasi tik uzmiesty vaziuojant iki 100km/h. Tai ir nezinau, ar cia su mano Toyota kazkas negerai ar su kazkieno fantazija :D
O sankaba tai nesuprasi- tai pasidaro visiskai kieta, tai vel apynormale, bet aisku vistiek kietoka.

kaktusas

Citatakubilas parašė:
Kas liecia D4D motora-tai puiki masina,tik labai jautrus kurui.teko girdeti,jog prireike nauju forsunkiu jau po 40k KM:(:( turint omeni 2000LT uz viena nauja:otad tik  reik daznai naudoti papildus.man ,asmeniskai teko keis savai-radau uz 350 is englisko avensio.Veikia be problemu.bet,jauciu ir sankabai bus tuoj kaput.gal kas nors pasidalins savo praktika del sankabos.

Prisiklausiau ir as kad jautrios Toyotos saliarkos kokybei, tai galvoju kaip teks Baltarusijoj ir Ukrainoj uzsipilynet, pas juos tai garantuotai dar prastesne nei pas mumi... o piltis tai juk reikes...nesinoretu ten kur sustoti... O gal pilantis tik normaliose degalinese viskas bus gerai?

wisper

Citatakaktusas parašė:
Prisiklausiau ir as kad jautrios Toyotos saliarkos kokybei, tai galvoju kaip teks Baltarusijoj ir Ukrainoj uzsipilynet, pas juos tai garantuotai dar prastesne nei pas mumi... o piltis tai juk reikes...nesinoretu ten kur sustoti... O gal pilantis tik normaliose degalinese viskas bus gerai?

Na kad baltarusijos kuras prastas tai tikrai, teko patirti savo kailiu, atrodo normaliose dagalinėse pyliau, bet problemų buvo, tiek gerai kad ne su savo mašina važiavau :)

[

kaktusas

Na kad baltarusijos kuras prastas tai tikrai, teko patirti savo kailiu, atrodo normaliose dagalinėse pyliau, bet problemų buvo, tiek gerai kad ne su savo mašina važiavau :)[/quote]

Na va, nelabai malonu girdeti... o tai gal kokio priedo i kura nusipirkti ar ka? Jau kelione suplanuota.. o kokiu problemu buvo?

wisper

na dėl priedų tai reiktų domėtis jau atstovybėse gal ar autoservisuose, pirmiause tai uždegė purkštukai o paskui dar ir kuro siurblys pradėjo streikuot, nežinau ar tikrai nuo to ar čia sutapimas :|

[

kubilas

Man teko tik i Lenkija vazineti,ta prasme ,po keliones i Lenkus sustreikavo forsunkes.manau ,kad problema prasidejo dar LT ,o lenkai pridejo savo.aisku,neuzsikisa forsunke is karto.todel Autotoja meistrai ir rekomenduoja periodiskai isipilti ir kuro sistemos valiklio.ta pat rekomend ir uzsienyje.Zodziu:man pirmiausia uzsidege CHECK(geltonas siurblio logo) ir prapuole galia.uzgesinau.uzvedziau.viskas OK-vaziuoju.tas pat pradejo kartotis dazniau.uzlekiau diagnostikai.mano kaime tik artojai su KEMI priesaky.kompas parode turbinos reguliavimo davikli.pralekiau mazdaug 3-4 tukst km,kol viena ryta auto neuzsivede.Autotojos kompas is kart parode kur beda. ir dar pasireiksiu del kuro sanaudu:po miesta vaziuoju neperdaugiausi,bat piko metu,o po to trasoj.vidutines sanaudas man rodo 5,1.Ziema:6-6,5 L/100km.AS nenesioju ant galvos megztos ,ar kitokios beretes,ir nemegstu gaisti laiko kelyje,zinoma,proto ribose-100-140. ir esu labai patenkintas kuro sanaudomis,nes Verso kai kada buna pakrautas.o gal auto kompas gryba pjauna!?

wisper

nėra tie kompai tikslųs, bet apytiksliai galima tikėt, aš tai pasitikiu senu geru kilometražo metodu :)

[

picuolis

pastebejau viena bajeri, uzpylus pilna baka kompas neberodo kiek km galima nuvaziuoti, ir pradeda rodyti tik kiek nusekus kurui, del vidutiniu sanaudu kazkaip irgi kyla itarimas nes nuvaziavus 100kl trasoj ir 8km mieste rodo 4,8km/l. Taip kad kilometrazo metodas ko gero tiksliausias
Kas bus kas nebus bet žemaitis su TOYOTA nepražus.