Varikliai*

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 10:49:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

wisper

pas mane irgi panašus tarškėjimas buvo, bet kol susiruošiau nuvaryt į autoservisą tai pradingo ir dabar jau pora mėnesių negirdėt nieko :)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

Giedrius

Bijau,kad tas garsas niekur nedings,nes per 8 men. eksplotacijos garsas netik nedingo,bet dar tankiau pradejo islindinet
Toyota Avensis 2001 D4D AA.

NNZ

nu neaisku kas per garsas matai pas mane dirzelis kol nepakeiciau tai pise metu cype. ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

DYLAS

pas mane taip pat atsirado cypsejimas..... pakeiciau visus dirzus ir pagrindini su guoliais ir stiprintuvo ir generatoriaus....TAI GARSAS DAR LABIAU PAASTREJO...    KOKIOS GALI BUTI BEDOS ?  ACIU US ATSAKYMUS :|

NNZ

DYLAS

daugiau niekas nekeista.......
 bet iskur zinoti ar itempejas kuris  nors ar kuris nors is skriemuliu....

toyota avensis 2001 d4d

NNZ

tai pabandyk itempeja siekt atleisti ir paklausyk ar sumzejo garsas dar vienas budas istepk salidolo jei neturi tiks ir margarinas arba sviestas ar kazkas pansaus

mind

Patikrink skriemulį ant alkūninio, gali būt išsiskyręs į 2 dalis.
http://public.fotki.com/bambalys/kita/spa1123.html
http://public.fotki.com/bambalys/kita/spa1125.html
Čia kaip ir liga Avensiu
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

DYLAS

jau radom liga pasirodo itempejas stiprintuvo dirzelio susidevejes

dekui uz pagalba

Toyota avensis 2001 D4D

tadasd

sveiki, norejau paklausti, ar yra kam buve ,kad jaustusi vibracija i sankabos pedala, girdetusi pasalinis garsa ir garsiai dirbtu variklis. Dekoju

NNZ

kas per masina, kas per variklis?

Giedrius

Sveiki kolegos,kaip suprasti ant Avensio D4D kai jau sankaba "parejusi"?
Pradedant judeti 1-aja pavara girdisi "ziaurus"metalinis garsas.Ir kitom pavarom girdisi,jeigu nedauk apsuku.Va jeigu pradedi judet ir laikai masina ant itampos,duodi daugiau gazo,tai jokio pasalinio garso.Atbuliniu judant isvis jokio garso.

NNZ

aga tu dar padaryk taip po biski kelk apsukas iki 1k. apsisukimu ir toj vietoj turetu but didziausia vibracija. Dar turetu but kad kylant i kalna duok pasuku nuo 1.5k irgi turetu but metalinis garsas. Cia visi sitie pastebejimai tai reiskia, kad sankaba dar tik pareina ir reikia ruosti pinigelius, jei megsti paspausti tada greiciau jei graziai su masinyte elgiesi tai dar koki 30k km. turetu laikyt. Va kai jau prades pavaros nesijunginet tada jau parejusi bus tikrai.

Giedrius

Voble.O tada kas ten turi pasikeisti,turiu omeny sankaboje,kad vel viskas gerai ir mazdaug kiek tatai gali kastuoti (detales).
Jo,vaziuojant 5-a pavara ~1.5k apsuku,tai spustelejus gaza girdisi garsas kol nepakyla iki 2k ir daugiau

tadasd

masina dyzelis d4d,ir viskas taip kaip aprase Giedrius ir dar pridejo NNZ. Tad reikes ir man ruosti pinigelius. Jau buvau itares kad cia sankabos problemos, tad bandziau dometis kainomis, tai jos priklauso nuo serviso. Jei toyotoj tai apie 2000, kitur maziau.
O kas buna kai sugenda" plaukiojantis "smagratis?:(