avensis lempute

Pradėjo Tuziukas, Spalis 02, 2011, 01:05:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

gal kas zinot , kodel pastoviai gale perdega viena lempute? Maniau jog dregmes gauna, na bet viska patikrinau atrodo gerai.kontaktus pravaliau,bet nepadejo. Lempute per 2 savaites palieka veidrodine. Nesuprantu.

waldosius

sveiki,
gal zinot kaip avensiuose pasikeicia pelenines apsvietimo lempute? nors nerukau bet telefona tamsoje isideti i pelenine patogu :)

zibalas

Neseniai keiciausi .Nusitrauki visa maga ir laisvai prieini prie pelenines
gold

waldosius

tai kad pas mane mage su navi ir taip paprastai ji neissiima, o dar po apacia klimato kontrole(avensis2007). bandziau graziuoju istraukt prikurke bet nepasidave :)

mmersass

istrauki kartu su ta plastmase kur begiu svirtis :) trauk uz tos medziagos ir issitraukia visas :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

waldosius

GALLANT

CitataTuziukas parašė:
gal kas zinot , kodel pastoviai gale perdega viena lempute? Maniau jog dregmes gauna, na bet viska patikrinau atrodo gerai.kontaktus pravaliau,bet nepadejo. Lempute per 2 savaites palieka veidrodine. Nesuprantu.

kalbi apie gabaritu lemputes ? Pas mane irgi buvo panasiai, kas 3men keisdavau, kol turgui neuztikau rusisku lempuku, tai dabar jau metai nekeiciau.
Jos perdegdavo del to, kad pas naujasnes masinas matyt krovimo itampa yra didesne, o gabaritai dega pastoviai.

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
CitataTuziukas parašė:

kalbi apie gabaritu lemputes ? Pas mane irgi buvo panasiai, kas 3men keisdavau, kol turgui neuztikau rusisku lempuku, tai dabar jau metai nekeiciau.
Jos perdegdavo del to, kad pas naujasnes masinas matyt krovimo itampa yra didesne, o gabaritai dega pastoviai.
dekui uz info, reiks meginti turguje nusipirkti turejau toki itarima..atsibodo kas 3savaites kokais keiciu gale gabarita lempute..tiek ten tekainuoja , bet nervina vis dirbtis.. dar reiks pazieti gal kontakto negauni lemputes pliusas, nes kazkaip keistai ziuriu nedege padauziau pacia lempa ir uzsidege..