del orginalios radijos

Pradėjo barzda, Spalis 06, 2011, 15:47:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Ar galima kaip nors patikrinti ar gerai veikia antena(ta kur ant stiklo).
kaip tai labai greit už miesto radijo stotys nuplaukia...manau turėtų būti
kažkur sujungimas...???

2003 Benzas 2,0  wagon...

GALLANT

Pas mane irgi radija kazkaip jau nerimtai gaudo, nei kokybes, nei gero jautrumo..... nors mano nuomone reiktu keisti mage, nes kiek snekejau su kuom, tai mage labai lieva cia ideta.....

ketvirtasis

CitataGALLANT parašė:
Pas mane irgi radija kazkaip jau nerimtai gaudo, nei kokybes, nei gero jautrumo..... nors mano nuomone reiktu keisti mage, nes kiek snekejau su kuom, tai mage labai lieva cia ideta.....
Kiek esu matęs ir taisęs tų magikių, tai nesutinku su tavo nuomonę. Nes smalsumo skatinamas buvau "inlindęs" ir šios (T25 Avensio) magikės vidų.

Ralfas

pas mane irgi tik is miesto isvaziuok toliau ir praktiskai nieko nebepagauna... Tai manau cia ne antenoje esme,o taip jau tiesiog yra...

Kalapiziukaz

zally

Niekada antena stikle neveiks normaliai-labai priklauso nuo oro salygu.Antena visada turi buti islindusi virs auto korpuso.Tad montuojate antena su stiprintuvu ant auto stogo ir nebus jokiu bedu.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

barzda

hmm tai ką... reikia peleką dėti? :)

aviko

Citatahmm tai ką... reikia peleką dėti?
Arba nusipirk aktyviaja antena ir uzsiklijuok ant stiklo is vidaus.
Veikia kuo puikiausiai.:)
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

barzda

tai va ir noriu sužinot... ar ten prie galinio šoninio stiklo yra koks sujungimas kad butų galima pasibandyt...?

ketvirtasis

Citatabarzda parašė:
tai va ir noriu sužinot... ar ten prie galinio šoninio stiklo yra koks sujungimas kad butų galima pasibandyt...?
Pp "abšifke" matosi tas aktyvios antenos blokelis

barzda

bet spėju nėr taip paprasta ta apdaila nuimti...

ketvirtasis

Citatabarzda parašė:
bet spėju nėr taip paprasta ta apdaila nuimti...
Tikrai lengviau negu tau atrodo, tik reikia pradėti.