Previjoje "webasto" ?

Pradėjo Dasadas30, Lapkritis 02, 2011, 14:21:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dasadas30

Sveiki,

Gal kas zinot ar Previjoje (2001m dyzelis D4D) yra autonominis pasildytuvas?

Yra mygtukas "PWR HEAT", ji ispaudus pakyla apsukos (nuo 900 iki 1100min-1), bet vistiek, kol pradeda pusti silta ora, praeina ~10min...

Aciu atsakiusiems.

previs

apie mygtuka PER HEAT yra kaskur kalbeta jau. Siaip jis skirtas tam kad variklis greiciau uzsiltu kai oras saltas. Netgi skaiciau kaskur kad jai ziema kamsti stovi ir lauke labai salta tai variklis atvesta ir pradeda pusti tik silta ora, o jai ijungi sita mygtuka viskas normaliai buna. Na tikiuosi supratai. Bent pas mane previjoj tai ji paspaudus sukyla apsukos ir tiek. Greiciau isyla aisku
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Dasadas30

Citataprevis parašė:
apie mygtuka PER HEAT yra kaskur kalbeta jau. Siaip jis skirtas tam kad variklis greiciau uzsiltu kai oras saltas. Netgi skaiciau kaskur kad jai ziema kamsti stovi ir lauke labai salta tai variklis atvesta ir pradeda pusti tik silta ora, o jai ijungi sita mygtuka viskas normaliai buna. Na tikiuosi supratai. Bent pas mane previjoj tai ji paspaudus sukyla apsukos ir tiek. Greiciau isyla aisku

Manau, kad imontuotu pasildytuvu standartiskai nebuna, bent pas mane nera. Teks kenteti ziemos metu :(

;)

previs

dekis autonomke, webasto ar kokia kita, silta tada bus :)

ketvirtasis

Citataprevis parašė:
dekis autonomke, webasto ar kokia kita, silta tada bus :)
Šrote 300+/- kainuoja, plius "biskutis" darbelio.

wacas

Sveiki. Radau bene geriausia aprašymą kas yra tas PWR HEAT. Na jis rusų kalba, bet manau kas labai norės tas supras :) http://autodata.ru/st/10_vh/vh.htm. Belieka laukt doro šaltuko ir žiūrėt kai previa šils ;)

Arturas

Gaila rusiskai nesuprantu, reiks prasyt draugu kad isverstu :)
Foto bus veliau :)

Dasadas30

Wacai, aciu uz nuoroda, atsispauzdinau, reiks servise paprasyt, kad paieskotu sildytuvo;)

Dasadas30

Ieskojo, sake pasildytuvo ner. Reiskia, pas mane  mygtukas pwr heat tik pakelia apsukas iki 1200 ir viskas...

wacas

wacas

Ups nepamačiau 2001. Na mano 2004 bet dabar ir mane sugluminai reiks nulekt ir man pas meistriukus, gal ir pas mane nera? Kai suzinosiu pranesiu

ketvirtasis

CitataDasadas30 parašė:
Ieskojo, sake pasildytuvo ner. Reiskia, pas mane  mygtukas pwr heat tik pakelia apsukas iki 1200 ir viskas...
Jis ne tik pakelia apsukas bet ir padaro savop "darbą", kokį tai apie tai buvo rašyta mūsų forume.

previs

na tai paspaudus ta mygtuka sukyla apsukos, ko pasekoje variklis syla greiciau.

O gal kas rimtai zino kur koke webasto gauti, bet gera, ne 20m senumo Vilniui ar kaune

ketvirtasis

Citataprevis parašė:
na tai paspaudus ta mygtuka sukyla apsukos, ko pasekoje variklis syla greiciau.

O gal kas rimtai zino kur koke webasto gauti, bet gera, ne 20m senumo Vilniui ar kaune
Šrotai ir telefonas viską rasi tik noro reikia.