vairo stiprintuvas

Pradėjo sauliniz, Rugsėjis 21, 2011, 20:46:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

sauliniz

sveiki. Toyotoje esu visiskai zales, todel nepykit jei kvailai nuskambes klausimas :) pastebejau kad mano avensyje, kazkaip sunkokai sukasi vairas, galvoju reikia paziureti kaip su vairo stiprintuvo skysciu reikalai, bet atidares bakeli as neradau net kur jis turi pyltis tas skystis :O gal kasnors nupasakos kur jis yra tas bakelis?

Naujokas

po kaire atsidarius kapota, nusiemus plastmasine apsauga, balta bakelis su juodu kamsciu.

Modka

na jei esi zalias ir nerandi kur yra vairo stiprintuvo bakelis geriau nedapilinek nieko po kapotu nes gali tik blogiau padaryti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Renis

Gal elektrinis stiprintuvas pas ji? Tada bakelio niekad ir nesurasi ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

sauliniz

tai vat tai as ir noriu suzinoti, zalias esu tik toyotose, bet bakelius dar atskiriu. reikes nusiimti plastmases prie variklio, jei nera kaireje puseje bakelio tai vadinasi elektrinis stiprintuvas, ane?

FUX

avensiuose dazniausiai problemos su vairo kryzme, man irgi sunkiai sukinejasi, reikes tepti kryzme
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

sauliniz

CitataFUX parašė:
avensiuose dazniausiai problemos su vairo kryzme, man irgi sunkiai sukinejasi, reikes tepti kryzme
gal gali placiau apie tai papasakoti? kur mazdaug inai stovi?

sauliniz

dekui, meginsiu tept kryzme.

NNZ

nusiimi oro filtrą ir labai gerai matosi kur ta vairo kryžmė.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)