Patarkit kokius amortikus deti i 2004 m avensi?

Pradėjo Arturas, Rugsėjis 30, 2011, 22:21:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arturas

Mano auto: avensis, 2004.11 m. 85kw universalas.
Foto bus veliau :)

Arturas

Nekursiu kitos temos, todel paklausiu jusu cia. Ar pas visus avensius panasiu metu kuriasi sunkiau palyginus su vokiskomis auto? Passate tai kuriasi is keleto apsisukimu, o va avensis tai reikia pasukt siektiek kad uzsikurtu. Cia kalbu apskritai, ne vien apie salta varkykli.

NNZ

CitataArturas parašė:
Nekursiu kitos temos, todel paklausiu jusu cia. Ar pas visus avensius panasiu metu kuriasi sunkiau palyginus su vokiskomis auto? Passate tai kuriasi is keleto apsisukimu, o va avensis tai reikia pasukt siektiek kad uzsikurtu. Cia kalbu apskritai, ne vien apie salta varkykli.

TAIP
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Venza

CitataArturas parašė:
Kiek kainavo naudoti? kazkaip neteko skambinti dar i srotus.
Keista,kodel nenori nurasyt kodu nuo savo amortiko :( .Esu gaves dideli kieki ivairiu originaliu detaliu,tame tarpe ir amortiku, is vieno Toyota atstovo.Dalys originalios ir naujos.Paprasciausiai vale sandelius ir visus nelikvidus atidave urmu.Aisku as juos atidaviau kitam prekiautojui ir po 50lt uz nauja amortika nebegalesiu pasiulyt,bet uz 100lt manau parduos ir jis.O gal ir pigiau nusideresi.Ir keista kodel nenori pasinaudot tokia gera nuolaida?Tingi palyst po posparniu ir nurasyt koda?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Arturas

zycha

380lt. (2vnt.) nauji priekiniai KYB Excel-G (su nuolaida) buvo pirkti iš Acura Vilniuje į Corolla.
Corolla '19 Touring Sports 2.0 hybrid
Nissan X-Trail 4WD dCI '08
Corolla '05 D4D Wagon
Celica GT-S, '00
www.celica-klubas.com

nerijus242

sveiki, jauciu kad ir mano masiniukui reikia keist galinius amortizatorius.nu cia aisku priklauso kiek pinigu nori isleisti tiems amortizatoriams.(Butu geriausia koni FSD,bet...) Mane domina galines spiruokles,nes masina pasedus.kas geriau keist i naujas ar dadet sustiprinimo spiruokles.

AVENSIS D4D CHIP

Citatanerijus242 parašė:
sveiki, jauciu kad ir mano masiniukui reikia keist galinius amortizatorius.nu cia aisku priklauso kiek pinigu nori isleisti tiems amortizatoriams.(Butu geriausia koni FSD,bet...) Mane domina galines spiruokles,nes masina pasedus.kas geriau keist i naujas ar dadet sustiprinimo spiruokles.
tai gal pas tawe wariantas su zemintom spyruoklem?nes kad nusestu spyruokles avensyje dar nemaciau,ir amortikai retokai pareina gal vertetu
pradžiai patikrinti ant stendo?

nerijus242

taip pas mane variantas.spyruokles originalios,bet pries tai buves savininkas mego su kempingu pavazinet,taip jos ir susedo.o kad mortikai baigesi tai ir be stendo matosi labai jau plaukioju.o jei kas i gala atsiseda tai visai sukrenta masiniukas.uz tad ir klausiu kaip butu geriau nes pats irgi daznai kabli naudoju.

AVENSIS D4D CHIP

Citatanerijus242 parašė:
taip pas mane variantas.spyruokles originalios,bet pries tai buves savininkas mego su kempingu pavazinet,taip jos ir susedo.o kad mortikai baigesi tai ir be stendo matosi labai jau plaukioju.o jei kas i gala atsiseda tai visai sukrenta masiniukas.uz tad ir klausiu kaip butu geriau nes pats irgi daznai kabli naudoju.
jei plaukioja tai gal suwedima vertetu patikrinti,suseda visi avensiai uztenka 4 zmoniu ir pora tašiu

nerijus242

nu bet netaip kad per maziausia kelio neliguma girdi kaip remiasi i otbojnikus.

nerijus242