Corolla Verso 03 manual'as

Pradėjo MantasT, Gruodis 23, 2008, 23:47:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Versos

Sveiki, atnaujinu simto metu senumo tema:), bet gavau masina su prancuzisku manualu, o internete randu tik repair ir kt. dokumentus , o va users manual(ar owners manual, kur eina kartu su automobiliu) nors tu ka nerandu( google lyg ir moku naudotis:)). Jei kas netycia turit linka ar siaip pdf kopija anglu ar rusu k. padekit, pasigailekit naujoko klubiecio:D
P.s. corollai verso nuo 2004m. Aciu.

Versos

Aciu Bladas, bet man butent reikia ne repair manualo, kuriu ir as turiu jau neviena versija:). As nesiruosiu to automobilio remontuot, juolabiau pats ta daryti tam yra auto meistrai, kurie  ismano savo reikala plius tikiuosi jis neges tiek daug kartu kaip mano turetas Renault:)tam ir pirkau Toyota. Man reikia USER manualo, kad mokeciau tuo automobiliu naudotis ilgai ir laimingai:)

Versos

come-on vaikinai ir merginos:), bladas mums prifarsiravo nuorodu i tuos pacius servis manualus arba zurnalus"za ruliom" ir pan. Nejaugi niekas per tiek metu neparsisiunte tikro Users manualo? Supraskit teisingai, man netiek yra butinas tas manualas kiek jau atsirado sportinis azartas is kur nors ji atsikasti, nes pasirodo tai didziausia retenybe;)

MantasT

O nenori pabandyti paskambinti/parašyti į Toyotos atstovybes? Tiek Lietuvos tiek kitų šalių?

Versos

CitataMantasT parašė:
O nenori pabandyti paskambinti/parašyti į Toyotos atstovybes? Tiek Lietuvos tiek kitų šalių?
Na i kitas salis gal neskambinciau;), bet tikrai sauni mintis, kaip paciam nedasilo. Zinoma greiciausiai tikroje Europoje butu daugiau sansu, gal reiks kur nors emaila pasiust. Aciu MantasT

Darkman

Sveiki,

Gal kas turit Corolla Verso '02 service/repair manual'a anglu kalba? Google isbandziau :), su kirilica "nedraugauju".

Aciu
Camry 2.5VVT-iE
Corolla Verso 2.0 D4D 2002

arunaskeras

Citata iš: Darkman Įrašytas Kovas 23, 2014, 22:51:24 PM
Sveiki,

Gal kas turit Corolla Verso '02 service/repair manual'a anglu kalba? Google isbandziau :), su kirilica "nedraugauju".

Aciu
Turiu parasyk i asmenines zinutes pasta kur atsiusti
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

dziugasj

Sveiki, pasidalinkit Corolla Verso II owners ir service manualais anglų kalba.

apple

CitataSveiki,

Aciu

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Kovas 24, 2014, 07:46:35 AM
Turiu parasyk i asmenines zinutes pasta kur atsiusti

Sveiki, gal kas galite įkelti čia atsisiuntimo nuorodą ? arba persiūsti į el paštą ( edvardasg483[eta]gmail.com )

P.S forume radau tos naujesnės, bet būtų labai gerai turėti ir pirmuko

Ačiū.

eddi

Sveiki.Nupirkau Toyota corolla verso 2004m.benzinas 1.6 .Tai truksta informacijos.gal pagelbetumet su manualu  rusu kalba ar lietuviu.Aciu.

edichkas

Rusų kalba Web-manualas. Gali nuripinti su WebSpider i savo kompa:
http://www.autoprospect.ru/toyota/corolla-verso/
COROLLA WAGON/E12/2005/1.4 D-4D/MMT

eddi

Tai kad ten tik antros kartos corolla verso manualas.man reikia iki 2004m. laidos.Mistika kaskokia,nekur nerandu.

Išsiųsta naudojantis SM-A510F Tapatalk 4 Lt

edichkas

COROLLA WAGON/E12/2005/1.4 D-4D/MMT