kaaaaaa daryt

Pradėjo 1017, Spalis 05, 2011, 11:46:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

1017

sveiki toyotu myletojai.....2004 avensis d4d pas mane ,imetus laisva pavara staiga sukyla apsukos dazniausiai pries stojant,ne visada bet....:( gal kas turit kokiu minciu......

Henris

ZIurint kiek tos apsukos sukyla, jei sukyla kai sustoji iki 1200rpm, tai normalu, jei ijungtas peciukas ar kondiske. Pilnai isilusiam motorui tokiu bajeriu neturetu buti. Bet jei sukyla daugiau rpm, tada kazkas ni to...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Gincius

O autopilotas nebūna įjungtas?
[mail][/mail]

sauliniz

pas mane ryte uzkurus jei lauke nuo +10 taj sukyla 1000rpm, o jei maziau nej 10 taj pasoka net iki 1200rpm, kazin tajp pas wisus ar ne? Kiek tas automatinis patsosas pakelia pas jus rpm ant salto?

lawyer

Citata1017 parašė:
sveiki toyotu myletojai.....2004 avensis d4d pas mane ,imetus laisva pavara staiga sukyla apsukos dazniausiai pries stojant,ne visada bet....:( gal kas turit kokiu minciu......

arba oro srauto matuoklis arba laisvos eigos voztuvas. reikia tikrinti.

1017

uzsikurus viskas su apsukom puikiai,o pavazinejus nesvarbu kiek,mazu greciu laisvoj pavaroj saiga ima kilti l greitai iiiikkkkiiiiii galooooooooooooo,tada greit ismini sankaba ir nustoja,tai va kokie ziaurus dalykai dedasi :@

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

1017

o kaip suzinot tada ir kas tas lemda zondas

Modka

Citatamind parašė:
lambda zondas ?!
ant dyzelio ?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata1017 parašė:
uzsikurus viskas su apsukom puikiai,o pavazinejus nesvarbu kiek,mazu greciu laisvoj pavaroj saiga ima kilti l greitai iiiikkkkiiiiii galooooooooooooo,tada greit ismini sankaba ir nustoja,tai va kokie ziaurus dalykai dedasi :@
tai parasyk iki kiek kyla? jei saltas variklis ir iki 1200 rpm tai normalu. pabandyk kai kyla apsukos visiskai isjungti putima jei rpm nukris iki 800-900 tai normalu jei ne tada negerai.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

mind

Citatamodka parašė:
Citata1017 parašė:
iiiikkkkiiiiii galooooooooooooo.
Tai cia ir parasyta. Kiek ten gale buna? 8? 9?;)

lawyer

Citata1017 parašė:
o kaip suzinot tada ir kas tas lemda zondas

jeigu nenori vaziuot i diagnostika, pakeisk laisvos eigos voztuva ir suzinosi.

mind

Norėčiau "1017" perspėt, dėl netinkamo temos pavadinimo- gerai būtų pakeisti.

niuniauskas

Citatasauliniz parašė:
pas mane ryte uzkurus jei lauke nuo +10 taj sukyla 1000rpm, o jei maziau nej 10 taj pasoka net iki 1200rpm, kazin tajp pas wisus ar ne? Kiek tas automatinis patsosas pakelia pas jus rpm ant salto?
tas pats ir pas mane
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

sauliniz

Citataniuniauskas parašė:
Citatasauliniz parašė:
tas pats ir pas mane
tai turbut tai normalu :)