Galinis valytuvas

Pradėjo shkafas, Spalis 11, 2011, 12:06:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

shkafas

Sveiki,
Gal kas keitet universalo galinio valytuvo koja?

Mano kazkas pasiskolino, tai nusipirkau kita, bet pardave su tokiu balneliu dar. Noriu atkabinti nuo jo pacia koja, ten tokia spyruokle laiko, bet nevyksta graziai nuimti - bijau ka sulauzyti...

Manau turetu kazkaip nesunkiai atsikabinti, nes mano gi kazkas atkabino :)

Tai jei kas keitet gal pasidalinsit patirtim...

airis

Man irgi aktualus klausimas, nes suplyso guma valytuvo kojos. kur pirkai ir kiek kainavo ?  

shkafas

Ieskojau per autoplius daliu skelbimus. Pirkau uz 80Lt, kitur 2 vietose buvo po 100.

Bet apie kokia guma tu kalbi? Cia jau pacio valytuvo? Nes as pirkau koja i kuria isistato valytuvas, tai ten gumos kaip ir nera...
Aisku koja dave ir su paciu valytuvu, bet jis irgi jau toks palieges...

airis

gal neteisingai issireiskiau :) pacio galinio valytuvo sluoteles ar kaip ten ja vadingi :) guma suplyso. Taip ir neperpratau kaip ir kas keiciaisi :( bet paieskojus daliu kataloge, matau kai yra atskirai pirkti, reiskias ardosi, o as maniau eina kartu su koja net :)

horn

nusipirkit gumas turguje po 2lt ir galėsit dar pasikeisti kas pusę metų. Draugelis nusipirko "bananus" po 15lt, kas per š..., gerai neprisispaudžia prie stiklo, o svarbiausia, kad sumontuotos tos pačios grafitinės gumytės kur turguje po 2lt :D Aš nusipirkau champion, atlaikė 1,5 metų, po to nusipirkau pakeitimui champion gumeles, atlaikė 3 mėn :@ Daugiau nepirkčiau tokio brangaus š...

airis

bananu neuzdesi ant galinio valytuvo Avensio, nupirkau guma Mototojoj siandien uz 32Lt, imesiu veliau foto kaip atrodo

barzda

...gumą už 32 Lt?...!!! :o tikraiusiai iš žvaigdžių dulkių... :D... Nesvarbu siaiip aš irgi keičiu galiniam gumas gan dažnai betnemanau kad vera taip permoket... dabar dairausi bananu priekiui... kiek mačiau tik Champions.... matyt per mažai uždirbu....:|

bladas

Citatabarzda parašė:
...gumą už 32 Lt?...!!! :o tikraiusiai iš žvaigdžių dulkių... :D... Nesvarbu siaiip aš irgi keičiu galiniam gumas gan dažnai betnemanau kad vera taip permoket... dabar dairausi bananu priekiui... kiek mačiau tik Champions.... matyt per mažai uždirbu....:|
As dejau ALBURNUS bananus,venas kainavo 15 lt, kitas 20 lt