Klausimas, kaip turetu pusti silta ora i salona?*

Pradėjo laizekas, Sausis 06, 2009, 10:40:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

laizekas

Kazkaip vis nekreipdavau demesio, bet kai yra taip salta, noretusi ir masinoje silumos. Vienur skaiciau, kad gal ir taip turetu buti, kai puti i langa silta ora, tai i salona, per vidurines groteles pucia salta ora, o kai atsuki kad pustu i salona, tada pucia silta ora. Ar tai turi buti? avensis 98 metu, be kondicionieriaus, benzinas.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

Tas pats ir pas mane, jei dar bent vienas atsiras patvirtinimas, tai galėsim konstatuot faktą- taip ir turi būti. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

NNZ

tai as galiu konstatuot 100% jei padarai anta langu arba ant kojų ir langų per vidurinį pus šaltą orą. Čia modeliams iki 2002 galiu patvirtint.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laizekas

Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

wisper

Garantuoju ir as, galvojau gal cia pas mane sugede kas :)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

kaktusas

Taip ir pas mane tas pats, cia kad galva neperkaistų :)
Ir dar kai jei nustatyta i kojas ar priekinį stikla, tai pučia iškart užvedus automobilį, o jei nustatyta pūsti į saloną, tai pradeda pūst tik kai jau sušyla.

wisper

Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

Saulius SSS

o as galvojau,kad per viduri visada pucia salta ora ,nes as visada laikau arba ant langu arba ant langu ir koju.zinosiu dabar,kad ne tik:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Smac

IMHO labai patogu, kad centre salta varo, kai ilgai vaziuoji ir masinoje darosi karsta, o dar gale sedintis burba, kad reiketu siluma palaikyti, tada atidarai sau centra uzsukta i virsu ir temperatura buna komfortiska, nes karstas oras  is apacios maisosi su saltu is virsaus.
Be to prisilaikai tvarkos: kojas laikyti siltai, o galva tureti salta :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

unholy

taip ir turi but, bet man siek tiek nepatinka tas saltas oras.ypac dabar, kai salta, kaire ranka greit susyla, o desine ilgai salta dar lieka...

Gytyto

Pas man tai uzsuktas daba visada :) rudeni dar visai pakenciama ir net patogu buvo. O daba tai nelabai kazkaip. Salta visdelto :D

Visdelto gerai pazystamas pasake "Ziema gerai ziema buna kaledos...... Nifiga blyn, ziema buna salta"   :D