Avensis - kur remontuoti po avarijos

Pradėjo tasdomas, Spalis 10, 2011, 15:02:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

tasdomas

Sveiki,
gal galit parekomenduoti, kokiame servise geriausia tvarkyti 2002 m. Avensis (hečbekas). Remontą apmoka kaltininko draudimas, nukentėjo galo dešinė pusė - smūgis buvo gan stiprus, tai gavo ir sparnas, ir bamperis, ir amortizatorius bei visa dešinės pusės važiuoklė.

Galvoju apie remontą Tokviloje, bet gal yra geresnių variantų?

Dėkui.

Modka

Jei remontuosi tokviloje turesi damoketi gana nemazai nes auto 2002 metu.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

horn

samdykis ekspetus, kad nustatytų tikrą žalą, o ne pasitikėk draudimu, imk pinigus, varyk mašiną į garažinį servisą ir stumk ją į turgų po to. Nesidžiaugsi mašina, jei pažeista važiuoklė-prasidės rūdys, neaišku kaip atstatys kėbulo geometriją.

Markelo

Sveiki, radau reikiama tema. Vakar ivyko eismo ivykis, remonta apmokes kaltininko draudimas (BTA draudimas). Smugio tikrai nebuvo stipraus, bent jau is paziuros..bet  to pasekoje man ilenktas kapotas, desinys sparnas ir bamperis  dviejose vietose. Vienoje skilo, kitoje isluzo dalis.. Neaisku bus kai prades ziuret servise, gal ir vaziuoklei kazkas bus ir t.t Ivykis mano pirmas tai nezinau kaip elgtis.. Aisku tas, kad pirma reikia vaziuoti i draudima..bet prisiskaiciau, kad vien ju paskaiciavimais neverta pasitiketi, todel galvoju kreiptis ir i nepriklausomus ekspertus.. O gal iskart geriau kreiptis i juos? Ar pirma nuvaziuoti i servisa, kad apziuretu nuostolius? Ir kur rekomenduotumet tvarkytis? Tikiuos, kad vaziuoklei nieko rimto (esu girdejes, kad toyotos "minkstos" masinos) ir galesiu susitvarkes vazinet toliau.. todel noriu gero serviso, kad butu kokybiskai atlikti darbai..  Naudojaus google paieska, bet tu servisu labai daug, noreciau isgirsti is nukentejusiu kur esat tvarke jus.. gal nebutina vienam servisui viska patiketi? Imone auksinis vairas paskaiciau, kad neblogai atlieka darbus, o kaip ten istikro nezinau.. Ačiū visiems iš anksto už pagalbą..
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

mmersass

//www.autotiesinimas.lt 868266466 Julius, neseniai man tvarke masina, daze bamperi, sparna daze ir lygino, nes irgi gavau i sona, likau patenkintas, as pas juos jau antra karta :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

kaktusas

Į kurį būtent servisą važiuot nepatarsiu, nes man atrodo aplamai gerų nėr... :)
Bet tau reikia nusprendus nuvažiuot į servisą, kad jie įvertintu, o po to pažiūrėsi ar tai įsitenka į tuos pinigus kuriuos duoda draudimas - juk man atrodo jei taisai draudimo rekomenduotam servise, tai jie ten tiesiogiai atsiskaito, o jei imi pinigus ir pats taisaisi, tai jie jau pasistengia labai nepermokėt :)

Markelo

Tai va butent, kad jie nesistengia permoket.. Siandien skambinejau i pora vietu kur kebulu remontu uzsiima, bet jie tik pagal uzsakyma dirba sestadieniais, tai anksciau pirmadienio nieko nesuzinosiu.. Nusprendziau pirma nuvaziuoti i servisa ziuresiu kiek reikia viskam pinigu, o tada i draudima..

mmersass

Markelo

Sparnas nubraizytas ir ilenktas, kapotas ilenktas, ir bamperis vienoje skiles kokie 5cm ir kitoje vietoje isluzes ~15cm gabalas..

mmersass

Uz bamperio dazyma ir sparno dazyma, bei tiesinima su montavimo darbais sumokejau 650lt, as bamperi pirkau uz 150lt, nes manasis buvo klijuotas, tai daugiau nenorejau klijuot, sparnas pirktas naujas praeitais metais, nes kazkas paleido akmeni ar kazka, buvo neoriginalas, tai irgi pirkau kita, per puse metus sparnas dazytas du kartus :)

valdasantonis

Geriau remontuok servise už draudimo pinigus, draudimai tik to ir laukia, kad paprašytum pinigų. Jiems tai pigiau, o tau gerai padaryti jų gali neužtekti. Manau, kad per nauja mašina, kad remontuoti bet kaip.

Venza

Pritarciau ir as del remonto draudimo pasiulytomis salygomis.Automobilis gan senas ir detales skaiciuos su dideliu nusidevejimo koeficientu.Kaip supratau automobilis asmeninis,tai uz detales paskaiciuos be PVM,taigi ismoka dar labiau sumazes :( .Siulyciau remontuot servise ir priziuret darbu eiga,kad neprichalturintu labai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Arturas

Mano patarimas taip pat remontuoti uz draudimo pinigus ju siulumuose servisuose. Vistiek draudimas pasiulys ne viena servisa kur remontuoti. Gali pasiieskoti kuris servisas geresnis, ir ten daryti.Gali bandyti pasiskaiciuoti ir bandyti imti pinigus, bet jai draudimas mazai paskaiciuos, reikes imti nepriklausoma experta, kurio kaina apie 300 lt. Retais atvejais kada daugiau islosi, nebent turi pazytama kuris kokiam servisa turi ir gali sutvarkyti taip pigiau. Pries pora metu man buvo sudauze MINI klasikini, tai teko iskart nepriklausoma samdyt, kad paskaiciuotu, paskaiciavo apie 2500 lt, bet dar draudimas pvm atskaiciavo tai isejau ant savu pinigu, nieko nesutaupiau tik laiko daug praradau.
Foto bus veliau :)

kaktusas

Na aš pats tai irgi kai reikėjo tai iš draudimo siūlytų rinkausi, aišku tie jų servisai ganėtinai išpindėję, bet man taip vistiek paprasčiau, nes savo pažįstamų ir gerų meistrų neturiu, o už draudimo išmokamus pinigus į normalų servisą vistiek nenuvažiuosi. Man pasiųlė 600lt, o tas servisas už padarytus darbus išstatė draudimui sąskaitą 1200...

mmersass

Reiktu susizinot kiek kainuotu remontas ir kiek draudimas ismoketu, o tada sprendi ar pas juos darai ar pinigus pasiimi.