Laisvu ranku iranga. Kalbos pakeitimas. Nustatymai

Pradėjo arunaskeras, Spalis 20, 2011, 09:25:29 AM

« ankstesnis - sekantis »

Angelinio

Citatawaldosius parašė:
imeciau cia: https://rapidshare.com/files/4085909081/avensis_blutufas_-_Copy.pdf

Aciu labai, net nesitikejau kad lietuviskai isverstas jis :)

vincass

Citatavincass parašė:
Citatawaldosius parašė:
sita instrukcija yra is bluetooth'o manualo.  todel manau nepriklausomai nuo to ar yra navigacija , jei nera bluetooth'o tai tie mygtukai ir neveiks
Reiškia pas mane bluetooth'o nėra :(
Kadangi mano auto tokio gamyklinio daikto nėra, tai būtų gerai tokį papildomai susimontuoti. Radau čia tokią specialiai Toyota pritaikytą, laisvų rankų įrangą. (visas komplektas ir su laidais pajungimui).
Gal vertėtų nusipirkti ir susimontuoti. Internete daug kur tokių mačiau pirkti. Ką manote? O gal kas jau tokią turite?
http://www.handsfree.lt/Toyota/

arunaskeras

CitataAngelinio parašė:
Citatawaldosius parašė:
imeciau cia: https://rapidshare.com/files/4085909081/avensis_blutufas_-_Copy.pdf

Aciu labai, net nesitikejau kad lietuviskai isverstas jis :)
Pas mane tai ant ekrano nieko nerodo viska turi pasakyti ka nori kad darytu. kokia kalba pasirenki tokia kalba ir turi su ja kalbetis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Labaniukas

Nelabai supratu kokiuos ten mygtukus reikia spausti. Aisku MODE randu bet kokie ten kiti? Pas mane corolla verso 07

dtinas

tai pas Tave greiciausiai nebus to "pribumbaso"..:(

Bemsas

As pas save moteriskes ieskojau, bet jos nera. Bet atradau nauja funkcija - isjungti audio sistema :D Palaikius MODE mygtuka - navigacija raso AUDIO OFF

Labaniukas

dtinas

isjungtai paspauskit MODE- isijungs audio

LinasR

Pas mane beveik anegdotas gavosi bendraujant su ta moteriske. Vazuodamas bandziau truputi pakonfiginti. Ji niekaip nesuprato vienos komandos. Susinervines sakau "Eik tu sikti", na o ji man linksmu balsu atsako "Goodbye" :D

Angelinio

mieli žmonės būkit geri, pasakykit iš kur atsisiųsti blutufo manuala. Anksciau waldosius buvo imetes, bet dabar ta nuoroda nebeveikia.

Toshis

Citata iš: mmersass Įrašytas Spalis 21, 2011, 13:52:13 PM
Bandziau, bet kad ji nieko nesupranta ka jai sakau :D bandziau pasakyt kokia nors radio stoti, tai ji kazka kita daro :)
Matyt prie tos moteriskes ne taip priejai ji su tavim atsisako bendrauti  :-] :-] :-]

Stepiu_Liutas

Sveiki,

Į mane mano neseniai įsigytoje Verso irgi moteris prancūziškai prabilo :) Matau instrukciją kaip pakeisti kalbą, pabandysiu, bet jeigu kažkas iš naujo įmestų manualą į kurį nuoroda nebeveikia, tai būtų tiesiog fantastika.

Ačiū

Ervina

Prašau pagalbos! Niekaip nepavyksta pajungti laisvų rankų įrangos va tokios:

Paspaudus ant toyota ženkliuko pradeda kalbėti moteriškas balsas prancūzų kalba :( suprasti nieko neina. Bandžiau pasikeisti kalbą, bet deja spaudymas nepadėjo. Gal kas jau susidūrę su šia problema ir padėtų, nes jau pradedu prarasti viltį.