Odinio salono prieziura

Pradėjo Naujokas, Spalis 24, 2011, 11:37:04 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Kaip jus priziurit savo masiniuko odines sedynes? Gal galit parekomenduot kokias priemones, kurias bandet ir likot patenkinti? Mane domina koki marmala naudojat saltajam sezonui.

lawyer

mmersass

a nieko dar nenaudoju, tik dulkes nuvalau :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

sensejus

oda sukieteja, per laika, taigi reikia pirkti impreganta, kuris impregnuotu. Oda sudaryta is dvieju sluoksniu- dazo ir pacios odos, taigi odai suminkstinti , kad ji netrukinetu reikia pirkti specialias priemones.

Renis

Is pradziu naudojau Turtle Wax kazkoki odos valikli, kaip ir normaliai budavo, impregnuodavo ten apsaugo nuo UV ir t.t. ir panasiai, bet dabar paskutiniu metu jo panaudojus kazkaip tik isryskeja visi ibrezimai, kazkokiu demeliu atsiranda kurios su laiku isnyksta, bet tai nzn ar toliau naudot turtle wax ar mest lauk ;]]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

previs

As parekomenduociau Auto Glym, tik gal kiek brangoki. Del priemones odai valyti nezinau ar gera, bet tarkym masina plaudavau su Turtle Wax ir paskui pradejau naudoti autoglyma tai skirtumas tikrai matosi, geriau nusiplauna,labiau blizga pati masina.naudoju, kebulo poliroli, vaska ir stiklu poliroli, Esu patenkintas. Tik nezinau kokiais skudurais reikia tiksliai valyti - vaskuoti masina. Nes kaskoki nusipirkau ale skirta poliravimui tai braizo masina. :(
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

jolitka

Naudoju Turtle Wax Leather Cleaner&Conditioner, kartais dar pavalau dregnomis servetelemis skirtomis odiniams pavirsiams. Man tinka :)

Naujokas

Tai uz turtle wax nieks nieko geriau nenaudoja?

lawyer

kartoju dar karta, istrink lasiniais

previs

jo istrink lasiniais ir nereiks oro gaiviklio pirkti, bus visa laika rukytos mesos kvapas :D
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

MindeJ

Vakar issivaliau savo odini salona. Valiau su salamander. Ir tikrai geriau issivale negu visokie sonax ar turtle. Beje, jei kam oda issitrynusi ir nori atnaujint : http://www.mbinfo.lt/index.php?option=com_kunena&Itemid=78&func=view&catid=14&id=75219

Mirro

MindaugasB

Man virusą rodo BitDefenderis, net puslapio neatidaro :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mirro

cia buna kaip priraso lietuviskai rasmenimis nuorodas.....

www.naudokis.lt
kategorijoje odos prieziura>
Ekologiškas odos balzamas su natūraliu bičių vašku
gal kas bandes? :)

MindaugasB

Man patį naudokis.lt blokuoja antivirusinė kaip kenkėjišką svetainę, kuri turi trojos arklį tupintį.

Vieną odininką pažįstu, prie progos sutikęs netolimoje ateityje, pasiklausiu kas geriausiai tinka prižiūrėti sėdynes ir parašysiu ką patars ;)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis