girgzda sankaba

Pradėjo daiva123, Sausis 10, 2013, 11:53:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

bimas

kai ivoriu nebelieka,tai tie visi tepimai tai tik laikinas dalykas

Saulute22

Pas mane taip pat girgzda sankaba ir iš pat ryto sunkiais jungiasi begiai. gal zinote kur problema ?

Bacardis

Sveiki. Pradėjo mano Auto 2004m. Corolla Verso 2.0 d4d 85kw stipriai buksuoti sankaba, apsukos kyla, o greitis ne. Gal gali kas nors tiksliai pasakyti ar šis komplektukas tinka šitam automobiliui? 623 3044 00 LUK.

Laisvidas

Citata iš: Bacardis Įrašytas Sausis 25, 2018, 16:49:06 PM
Sveiki. Pradėjo mano Auto 2004m. Corolla Verso 2.0 d4d 85kw stipriai buksuoti sankaba, apsukos kyla, o greitis ne. Gal gali kas nors tiksliai pasakyti ar šis komplektukas tinka šitam automobiliui? 623 3044 00 LUK.

Tinka ,bet cia komplektas be smagracio.

Bacardis

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Sausis 25, 2018, 17:27:10 PM
Tinka ,bet cia komplektas be smagracio.
Man smagracio ir nereikia, jokių garsų jis neskleidžia. Tiesios pati sankaba veda.

Sapyra

O kas ieina i komplekta be smagracio? Ar uzgesinus nesubilda smagratis?

Laisvidas

Nu jo tikrai protinga keist sankaba be smagracio , nebent daroma pardavimui kitokio paaiskinimo nematau.

Bacardis

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Sausis 25, 2018, 20:30:37 PM
Nu jo tikrai protinga keist sankaba be smagracio , nebent daroma pardavimui kitokio paaiskinimo nematau.
Tikslas koks ji keisti? Garsų jokių jis neskleidžia. Ir kaina jo tikrai ne tokia, kad keisti ji kai nebūtina.

Bacardis

Citata iš: Sapyra Įrašytas Sausis 25, 2018, 19:50:05 PM
O kas ieina i komplekta be smagracio? Ar uzgesinus nesubilda smagratis?
Diskas, diskatorius ir ismynimo guolis. Ne nesubilda nei kuriant nei gesinant.

Bacardis

Kaip bebutu gaila, bet teko keisti ir smagrati. Nors neleido jis garsų kolkas, bet turėjo nemažai laisvos eigos ir klibejo i visas puses.  Dabar sankaba neatpažįstamai, pasikeitė. Labai minkšta, aštri ir nebereikia jėgos naudoti isminant. Tuo pačiu panaikintas ir tas nervinantis girgzdejimas.

bimas

girgzdejimas greiciausiai buvo nuo sankabos pedalo ivoriu,bus sudilusios ivores,girgzdejimas gali vel atsirasti

mindkuzm

Ar yra skirtumo tarp Sachs, Luk ir Aisin sankabos komplektų kokybės?
Panašu, artėja laikas pasikeist

RDeEsser

Kiek man teko ar pažįstamiems susidurti tai servisai dažniausiai pataria LUK sankabas dėl kainos ir kokybės santykio lyginant su Aisin. Aisin žinoma vertinama aukštesniu balu,bet kaina yra užlankstyta tad didelę dalį pinigų galima sakyti išmeti vėjais.
E

Rimantas31

Labas Liaudis sita pedalas nuseda iki dudno pastovejas, ryte koja atitraukti reikia ir ta pati beda? Net begiai sunkiai junginejasi,  paskui gerai jungesi