AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aurutis

Dekui.

Išsiųsta naudojantis SM-G531F Tapatalk 4 Lt

Edvensis

[Kad nekurt atskiros temos] . Sveiki,toyotininkai. Norėčiau paklausti : yatour ir magelis turi kazkoki garso skirtuma ar cia grynai grozio reikalas?

TYRAN

Citata iš: Edvensis Įrašytas Gruodis 30, 2016, 14:13:02 PM
[Kad nekurt atskiros temos] . Sveiki,toyotininkai. Norėčiau paklausti : yatour ir magelis turi kazkoki garso skirtuma ar cia grynai grozio reikalas?

Man tai yatour grožio daug neturi.

Mants

ir aš prie to pačio,
ar verta keisti magnetolą iš W58810 (paprastas CD)  į W53824 su MP3, ar skirtumas kad tik mp3 skaito, ar ir grojimo bei garso kokybė skirias
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

augisz

Kai turejau yatour tai isvestas buvo i bardacioka ir is isores jokiu pozymiu apie ji nebuvo. O del garso skirtumo tai bent jau mazdoj buvo BOSE. Isirasius aukstos kokybes 320kb muzika grojo svariai ir graziai. Uzsukus daugiau garso jokio dzerzgimo ar baladojimo zemu dazniu nebuvo. BET jeigu zemesnes kokybes muzika tai uzsuki daugiau ir grpoja kaip pas kaimieciu kregzdes uz 200eur.

Daktaras007

Sveiki, senoji originali magnetola pradėjo trūkčioti, labai... Nusprendžiau, kad gal galima pasikeisti į multiomediją, bet internete kažkaip nerandu jokių variantų, kur būtų prierašas, kad tinka ir senoms 2001 metų Toyota Avensis... Gal kas bandėte kažką panašaus, gal jau ir pasikeitėt, gal turit kokių pasiūlymų?

RSi

Sveiki, kaip sakant - prie to pačio: manoji orig. magnetola su CD irgi pradėjo trūkčiot. Tiksliau dingsta garsas ir nebeatsiranda kol netrinktelni su kumščiu.
Mano klausimas - kuri magnetolos dalis už tai atsako - ta kur yra CD deka ar ta kur borto kompas? Klausiu nes bandyčiau savartyne rasti pamainą.

Artūras Alytus

Nebūtina kurti tokių temų. Galima ir čia paklausti : Tema - AUDIO http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,89.0.html

Bemsas

Milordas

Sveiki, maniškėje avensis iš pradžių trūkčiojo garsas, vienos kolonėlės grojo, kitos užtildavo, atsirasdavo traškesys, bet užvažiavus ant duobės atsistatydavo arba trinktelėjus į šoną atsistatydavo. Tačiau dabar visai nebegroja, tik prie -20 radijas atsigaudavo. Gal kas yra susidūręs? Ar padėtų radijo ir cd grotuvo keitimas?

Henris

pirmiausia reiktu issitraukt multimedia visas fiskes nugaroje ir pravalyt kontaktus lizdu ir fiskiu.
Tokiem darbam man puikiai padeda WD40 Contact Cleaner
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019