dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

dzonas

Net ir visiskai nesisukant turbinai trauka nedingsta, tik auto tampa bukesne.
15 metu su dyzeliu

Modka

Citatammersass parašė:
bet toks jausmas kad butu kazkas uzsikimse, vaziuoju penkta netraukia, ketvirta ne, tada trecia pramusa ir vel trauka atsiranda :)
Dazniausiai trauka dingsta kylant i kalna arba duodant didesne apkrova ?  Ne turbinose dazniausiai buna netraukimo problemos. Paziurek dar kai dingsta trauka turi gerai duminti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

AVENSIS D4D CHIP

CitataUfO parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatadzonas parašė:
1)Turbina gali strigti tik jei i ja pakliuvo svetimkunis, o tai praktiskai sunkiai tiketina.
2) Turbina yra reikalinga pagreiciui padidinti. Pasiekus norima greiti ji tampa nereikalinga.

Pas mane irgi keliskart buvo dingusi trauka vaziuojant pastoviu greiciu (90-100km/h) - spausk nespaudes ant pedalo 0 reakcijos tik kad variklis sukasi, negesta. Sustojau, paziurejau po kapotu ir vel nuvaziavau lyg niekur nieko. Itariu elektrine dali.
bet ne tada kada turbo menteles kliba ir liecia sieneles

Ne pačios turbinos mentelės gali strigti (kas gal ir tikėtina, bet tada jau turbina turėtų būti išlėkusi ir sulaužyta nepataisomai), o mentelės, kurios reguliuoja išpūtimo angos dydį - kas proporcinga slėgiui.

Va apsišvietimui:
http://www.youtube.com/watch?v=KgVrpiFfp8U&feature=related

Gal ir stringa "Nozzle Vane", bet ne "Turbine Wheel".
šita apšvietima bobutei galima parodyt,ne apie geometrija kalbu,o kliba visa asele su sparnuotem ir gan stipriai

mmersass

Citatamodka parašė:
Citatammersass parašė:
bet toks jausmas kad butu kazkas uzsikimse, vaziuoju penkta netraukia, ketvirta ne, tada trecia pramusa ir vel trauka atsiranda :)
Dazniausiai trauka dingsta kylant i kalna arba duodant didesne apkrova ?  Ne turbinose dazniausiai buna netraukimo problemos. Paziurek dar kai dingsta trauka turi gerai duminti.
vakar kai spaudziau nuo trecios pavaros gale buvo kaip ruke, uz manes masina net atsiliko nuo mano dumu...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

Nu ka zn, pas mane trauka nedingsta bet dumina gerai numynus tapke. Tai 3 pavara pamynus irgi padaryciau ruka gale vaziuojanciam. Bet tai cia gi dyzelis ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

dzonas

Gal tikrai kuro filtro beda? Ar nekeitei paskutiniu metu? As saviskei dar nekeiciau nieko apart alyvos. Siandien man vel trumpam buvo prapuolus trauka etik matj
15 metu su dyzeliu

ketvirtasis

CitataRenis parašė:
Nu ka zn, pas mane trauka nedingsta bet dumina gerai numynus tapke. Tai 3 pavara pamynus irgi padaryciau ruka gale vaziuojanciam. Bet tai cia gi dyzelis ;]

Per tech apžiūra galėsi tuom pasigirti, tikrina jie dyzeliukus, oi kaip tikrina.

Citatadzonas parašė:
Gal tikrai kuro filtro beda? Ar nekeitei paskutiniu metu? As saviskei dar nekeiciau nieko apart alyvos. Siandien man vel trumpam buvo prapuolus trauka etik matj

D4D "mėgsta" švarų kuro filtrą, nepaigailėk 25 litų

mmersass

Citatadzonas parašė:
keiciau pavasari visus filtrus ir tepala.

NNZ

per tachnikinę viskas bus gerai, pireš kišant zondą pprapūs sitemą ir jokių bėdų. Pas mane buvo ir tokie atvejai. Dinginėjo, kai buvo filtras pasikišęs, bet tada dūmų nebuvo. Kitas kai smagratis klibėjo, tada duodi gazą apsukos kyla o mašina nevažiuoja ir debesis dūmų. Dar gali būt kad forsūnkė blgai myža ir išeina visas nesudegęs kuras, bet nuo to trauka neturi dingti būtent tuo momentu kai dūmai pasklinda.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mmersass

vaziuojant dar uzsidege variklio lempute, trc off, vsc...

NNZ

Citatammersass parašė:
vaziuojant dar uzsidege variklio lempute, trc off, vsc...

tai jei užsidega turi likti atmintį kokia klaida, jei nenuimi klemos ir tada pas kompą važiuot.

Modka

CitataRenis parašė:
blogas mastymas :) tvarkingas dyzelis nedumina.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

NNZ

Citatamodka parašė:
CitataRenis parašė:

neklaidink žmonių nebent 2011 metų auto jau visos blogais dyzeliai važinėja ;)

Modka

CitataNNZ parašė:
Citatamodka parašė:
CitataRenis parašė:

neklaidink žmonių nebent 2011 metų auto jau visos blogais dyzeliai važinėja ;)
2011 metu auto jau su DPF. Tvarkingas dyzelis nedumina sakau tiesa.

Renis

Vazinejau su Opel combo 2005 metu is salono. Nu buvo kilometrazas 500 km kai gavau. Numynus tapke dumu debess kaip turint but vilkdavos is paskos. Netvarkinga auto su 500 km rida?

Tiesa, kolega su passatu 2011m. 2.0 TDI vazineja nauju visiskai, dumo jokio nera.

Bet dabar pagal modkos teorija tureciau ieskot kur bedos kad dumija..? Idomu daug cia tokiu, kuriem dyzeli uzmynus nemeta juodo dumo?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw