dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Slanga nuo intercolerio nušokus gali būt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Arturas

CitataMindeJ parašė:
CitataSAUMAT45 parašė:
GAL PASAKYSIT KOKIA KAINA TO DAVIKLIO IR KUR IEŠKOT?

Ieskot srotuose. Kaina 100-150Lt. As susiradau uz 50Lt.

Klausimas, kaip nustatei kad gali buti sitas daviklis blogas? Nes pas mane panasi problema, ir ieskau saknu.
Foto bus veliau :)

Arturas

CitataMindeJ parašė:
CitataSAUMAT45 parašė:
GAL PASAKYSIT KOKIA KAINA TO DAVIKLIO IR KUR IEŠKOT?

Ieskot srotuose. Kaina 100-150Lt. As susiradau uz 50Lt.

Klausimas, kaip nustatei kad gali buti sitas daviklis blogas? Nes pas mane panasi problema, ir ieskau saknu.
Foto bus veliau :)

svolaciai

Traukos dingimo priezastis 99 procentais nustatyta ir isvada nelabai dziuginanti.
Ant turbinos uzsimauna oro tiekimo slanga ir kas keisciausia jos viduje dar isistato gumine tarpine (perejimas). Tai va pas mane chomutas atsileido ir turbina isiurbe i save ta gumini perejima. Pradzioje uzkirto turbina, ko pasekoje tiesiog dingo trauka, o po to turbina vistiek prasisuko, ir dabar keliant apsukas garas kaip pjaunant metala.
Isvada tokia kad teks restauruoti (geriausiu atveju) turbina.
Gal kam teko toki uzsiemima tureti ir gal kas zinot koki patikima turbo meistra?
Tai pastebejimas toks, kaip japonai sugalvojo tarp oro slangos ir turbinos sujungimo numatyti dar kazkokia tarpine, tokioje pavojingoje vietoje, tai mirtis turbinai, nes chomutas ten irgi nelabai patikimas.
Pirma Toyota

pinokis

tai gal geriau ne restauruoti o nupirkti deveta

kepure

turbos shlanga su chamutuku turiu:)

tomazty

Sveiki, manau, kad mano problema ta pati.. Pakeiciau kuro filtra ir tikejaus, kad problema issispres, nes viena karta jau buvau susidures su problema kai spaudi gazo pedala ir masina netraukia.. Taciau sikarta problema ir po kuro filtro pakeitimo liko.. Filtra kuro du kartus net keiciau, nes meistrai pasake, kad tos firmos kur pries tai pastaciau daug brokuotu yra. Deja ir po antro keitimo situacija nesikeite.. Tas netraukimas man retai atsiranda, bet atsiranda.. check engine lempute neuzsidega.. Vazinejau vakar po miesta viskas gerai.. Stengdavaus ismynti kur ymanoma gazo pedala iki dugno, problemu nebuvo.. vakarop isvaziavau uz miesto, pravaziavau apie 30km ir pradejau strigti.. Toks jausmas, kad kazka "pramustu" ir vel ta trauka atsiranda.. Jeigu turbinai butu galas tai tokie dalykai man darytusi ar ne? Dar vienas pastebejimas, bet nesu tikras ar cia tikrai taip yra.. Kai variklio darbine temperatura pakyla iki vidurio, na ta prasme tiek kiek turi buti, tai itariu, kad tada tas mano traukos dingimas ir prasideda.., bet gal klystu..  Ka tik grizau, buvau isvaziaves paziuret kaip masina vaziuos is ryto.. Tai nieko panasaus nebuvo.. gatves tustesnes tai stengdavaus paspaust per pedala.. nuvaziavau apie 20km ir grizau be jokio traukos dingimo.. Avensis 2001 d4d 81kw..

AvensisGK

Noriu atkreipti visu su "dinginejancia trauka" demesi. Labai daznas gedimas yra plysusi slanga einanti nuo turbinos i oro filtra. Joje yra itaisytas oro srauto matuoklis. Praplysus slangai oras patenka ne pro oro srauto matuokli, todel kompas neteisingai dozuoja kura. Slanga kaip taisykle plysta ties turbina. Tai atstitinka del to jog keiciant oro filtra nera atlaisvinami slangos "chomutai" ir slanga yra lauziama. Keisdami oro filtra nepatingekit atsukti kelis varztelius ir turesit maziau problemu. Pati slanga yra gana didelis deficitas (naudota). Nauja yra brangi.

kepure

2.0d4d 85 kw 2vnt turiu ir 2.2d4d 1vnt jai kam reiks shlangu atsargai kreipkites

VITA

Sveiki, vakar grįztan is palangos atsitiko lygiai tokia pat problema gazas dugnas o masina traukia 80 km ne daugeu o i didesni kalna visai neuztraukia. Tai va problema buvo visai paprasta atsukus kuro bako sklende pasigirdo snipstelejimas bake vakumas. Palikau siek tiek prasukta problema isnyko:)

kepure

Seip alsuoklis kazkoks turetu buti bake:)

looking4snow

Man visada susnypscia, kai atsuku kuro bako dangteli pries pildamas kura. Bet masinos traukai tai jokios itakos nedaro, bent jau aiskiai juntamos. O gal vistiek negerai ir reikia kazka tvarkyti, kad nebutu to snypstimo?

tomazty

Tiesiog atsuk kuro bako dangteli ir palaikyk atidares ji ir tas snypstimas dingsnpo keliu minuciu..

looking4snow

Tai kad jis ir taip tik kelias sekundes trunka atsukus dangteli. :) Ar cia turi galvoje, kad palaikius atsukta pora minuciu, jis prasdings visiems laikams?

tomazty

Mano problema negaliu sakyt, kad issisprende, bet siai dienai vaziuoju be traukos dingimo.. tfu tfu tfu.. Turiu stebet visa procesa. Beda kuro siurblio voztuvuose..kartais jie sudirba kartais ne.. Meistras pataise juos, o toliau jau bus taip arba taip.. Nauji 1400, lauzynai 500-600, tokias kainas man nupiese.. Turiu dabar isipilti dyzelio ir nusipirkti dvitakciui benzininiui pjuklui skirto kazkokio tepaliuko ir juos sumaisyt.. Tikiuos tai bus paskutines mano islaidos su tuo trukciojimu.. :) Sekmes visiems..