dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kumute

Artūras Alytus

Citata iš: Kumute Įrašytas Kovas 16, 2015, 12:08:19 PM
Primenu istoriją: pradėjo nebetraukti, pasikeičiau SCV abu naujais,trauka grįžo, bet mano rodos lyg nepakankamai. Išsivaliau MAF, EGR, turba nekliba, garsai normalūs, kuro oro filtrai nauji. Servise patikrino purkštukų darbą, viskas ok, sako ir traukia normaliai, lyg ant nedidelių apsukų turbinos mažokai, patikrino te kažkokį klapanėlį - vaikšto. Tai vat ir suprask - man rodos, jog netraukia, servisistas sako jog traukia. Tai gaunasi psicholiginė netraukimo priežastis?? Reik prasilėkti su kitu Avensiu, nekitaip... Ir variklis negražiai dirba- vibracijos yra, ryt sankabą žiūrėsiu.Bet su trauka tai čia nieko bendro.
O negali būti, kad vienas iš vožtuvų blogas, o gal abu ?  Ir apskritai ar jie buvo pakeisti, o gal tik ultragarso vonelėje pamirkė. Reikia juos patikrinti, ir slėgį patikrinti.

Kumute

nauji SCV - pati pirkau , pati pakeičiau. Bičiulis pralėkė - jam viskas normaliai, bet argumentas:"išgirstum kaip pas mane viskas barška " manęs neįtikina. Nors neatmetu varianto dėl vairo-sėdynės tarpinės nuovargio  :V

TYRAN

Citata iš: Kumute Įrašytas Kovas 16, 2015, 22:05:44 PM
nauji SCV - pati pirkau , pati pakeičiau. Bičiulis pralėkė - jam viskas normaliai, bet argumentas:"išgirstum kaip pas mane viskas barška " manęs neįtikina. Nors neatmetu varianto dėl vairo-sėdynės tarpinės nuovargio  :V

Kumute, o Jūs megzti mokat?

Kumute

Kumute

Pagla servisistus - viskas mašinai gerai, nežinau ko noriu,  O noriu nedaug - į Klaipėdą važiuot ant 130, o ne 90. Einu pažliumbti

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Bogey

istorija i tema: prasidejo viskas nuo sunkaus vedimosi kai variklis siltas, prielaida buvo purkstukai arba siurblys, viena diena vaziuojant dingo trauka, uzsidege checkas, pasipyle balti dumai, sustojus/uzgesinus/uzvedus viskas tapo normalu- check engine lempute nebedege, trauka normali, bet iki kito uzgazavimo apie 3k/rpm vel pasikartojo- dingo trauka, uzsidege check engine lempute. Servise diagnozavo 1 purkstuko mirti, bet jis itakojo sunku vedimasi kai siltas variklis (saltas vedesi gerai, silta ilgai sukt reikejo), o del traukos dingimo pasirodo buvo kaltas uzsikises kuro filtras, nors buvo keistas pries pat ziema.

Kumute

NNZ

Jei Vilniuj busit skambinkit 865234826. Paziuresim ar nusiusim pas draugus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

dariux

Sveiki,
Noriu ir as savo bedom pasidalinti del traukos d4d. Pas mane automobilis irgi netraukia, toks vaizdas, kad buciau priekaba prikabines ir sunkiai vilkciau. Gazuok negazaves - nenori ji greit vaziuot ir fsio, dar patrukciodavo. Galvojau SCV voztuvai blogi, pakeiciau naudotus dar ultragarse isploviau. Menesi vaziavo kaip bitute, bet ir vel pradejo trukciot, netraukt, mesdavo klaida nera kuro slegio. Buvau servise Vikrus aiskintis lygos. Tai pradejo nuo kuro meginio, matesi purvu ir pora metalo mazu drozliu. Sako reikia baka plauti, isploviau, buvo nuimtas pilnai. Po plovimo automobilis vaziavo pora dienu kaip ir privalo vaziuoti su normalia trauka, bet kartais trukciodavo. Tuomet vel vaziavau i servisa ta pati, galvojau blogi scv voztuvai, dejom ant stendo, pasirodo geri. Sako pakeisk originalu kuro filtra, pakeiciau, rezultatas 0. Pajunge kompa, sako 1 ir 4 cilindro purkstukai labai blogi, reikia restauruoti, atrestauravau, dar iseme kitus du, sureguliavo, pakeite visas tarpines po purkstuvais, dar isplove Raila, pastate magnetus. Galvojau siandien paimsiu vakare ir skrisiu kaip su raketa, bet niekas nepadejo. Rezultatas 0. Taip kad nezinau kur daugiau slieku ieskoti, kas ten gali buti blogai, kur ten tas kuras nepraeina, kodel mano masiniukas nevaziuoja? Pinigu imerkta i si reikala nemazai, o rezultatas 0. Gal kas turi kokiu ideju? Is anksto aciu uz atsakymus.

ToyotaClub

Kiek imerkiai, jei nepaslaptis? mano akimis kazkaip su Toyota meistrai isvis mazai draugave, keicia ko nereik ir t.t tik vw ir taisyti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

dariux

Apie 600 euru, tuoj antra avensi galesiu nusipirkti 😄

ginciavas

Taip ir gyvena servisai.

dariux

aisku cia gal nera paprasta nustatyti, kuri vieta bloga, kad ja pasalinus viskas susitvarkys, kaip pavyzdziui blogas amortizatorius, traukes, sarnyrai. Bet aisku labai pikta, kai isleidi kruva pinigu, o tau sako - nezinau, gal reiktu isiurbimo kolektoriu valyti, bet ir vel nesu tikras ar problema susitvarkys, gal ten kokiame elektroniniame davyklyje beda.
Gal galit patart ar pasiulyti savo meistrus, kurie Toyotas remontuoja ir zino jas kaip savo pirstus :)  I autorizuota nelabai noretusi, nemanau, kad ten man greit pasakys kas yra, o dar ten darbu ir daliu kainos kosmosas.