dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

ginciavas

Citata iš: dariux Įrašytas Lapkritis 07, 2015, 08:43:52 AM
aisku cia gal nera paprasta nustatyti, kuri vieta bloga, kad ja pasalinus viskas susitvarkys, kaip pavyzdziui blogas amortizatorius, traukes, sarnyrai. Bet aisku labai pikta, kai isleidi kruva pinigu, o tau sako - nezinau, gal reiktu isiurbimo kolektoriu valyti, bet ir vel nesu tikras ar problema susitvarkys, gal ten kokiame elektroniniame davyklyje beda.
Gal galit patart ar pasiulyti savo meistrus, kurie Toyotas remontuoja ir zino jas kaip savo pirstus :)  I autorizuota nelabai noretusi, nemanau, kad ten man greit pasakys kas yra, o dar ten darbu ir daliu kainos kosmosas.
Paskaityk temos "pagrindinis dirzas" paskutinius postus.

dariux

dariux

Siandien pakeiciau siurblio scv voztuvus, kuriuos gavau is musu forumo draugo Sonixo pabandymui, tai masina kaip kulka sove. Aciu uz teisingas nuorodas ir gerus zmones, kurie pagelbebejo ir dave isitikinti, kas yra is tiesu blogai. Gaila, kad servisas negalejo to pasiulyti, o tik euriukus paeme uz darba, o problemos neisaiskino ir dar mano voztuvus state ant stendo ir tipo viskas su jais ok, idomiai cia. Dabar reikia ieskoti nauju scv voztuvu, gal kas turit kokiu nuolaidu kur nors?

Bemsas

Dabar vaziok i servisa atsiimti pinigu :D

Artūras Alytus

Esu ieskojes ju. Tai Alytuje Baltulio II Uz abu zalia ir raudona norejo 760 lt. Tad nezinau cia normaliai ar ne. Nes kitur kur bevaziavau tai vos ne 1000 lt norejo. O intercars gerokai virs 1000 uzsiprase. Dar idomu ar jie tikrai kazkuo skiriasi zalias nuo raudono.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Lapkritis 13, 2015, 22:55:22 PM
Kaip manai gautusi kas?:D

Ziurint kuris servisas. Oficialiai dirbancius gali biski ant ragu pastatyti. Tik reikes ta irodyti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

Del scv voztuvu nelabai ka irodysi , nes ant stendo jie rodo gerai kiek turi praleist kuro i min.bet kad jis panaudoja daugiau elektros atidarinedamas ta voztuva stendas nerodo o masinos ECU jau fiksuoja klaida ir del to apriboja variklio galia.vat ir visa matematika
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

AvensisGK

Visa matematika yra tame jog SCV voztuvai pradeda nepilnai atsidarinet/uzsidarinet. Del sios priezasties siurblys nesukuria reikiamo slegio.

dariux

Na nezinau ar pavyks is serviso atsiumti pinigu

dariux

dariux

Bet pirmadieni skambinsiu ir klausiu gal padovanos naujus ;)

dariux

Beja as turiu visus cekius ir israsus kas padaryta, gal pavyks irodyti :)

ginciavas

Gal gali paviesint servisa, kad istikus bedai ji galima butu aplenkt   :D

RDeEsser

Citata iš: dariux Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 07:43:16 AM
Na nezinau ar pavyks is serviso atsiumti pinigu
.O tai tuos darbus jie veltui dirbt turėtų?-
CitataBaką išplovė,atrestauravo 1 ir 4 cilindro purkstukus,kitus du sureguliavo, pakeite visas tarpines po purkstuvais, dar isplove Raila, pastate magnetus,dar kažką krapštės....
Aš irgi norėčiau kad išvardintus darbus man kas už ačiū padarytų :think:
E