dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

dariux

Pries darant siuos darbus mane informavo, kad po siu darbu viskas susitvarkys, bet niekas nesusitvarke, dar norejo listi i ismetimo kolektoriu, tipo ten uzikise, o reikejo visai nedaug, tik pakeist ir pabandyt gerus scv voztuvus. Kam tie stendai reikalingi, jei klaidinga info duoda ir dar kitus klaidina. Man pinigu negaila, jei yra aiski priezastis kas yra sugede ir pakeitus ta detale masina vaziuos gerai, bet jei buria is kavos tirsciu, tai tuomet pikta.

dariux

Servisas vadinasi Vikrus. Siaip gal servisas yra normalus, svarus, turi daug visokiausiu stendu, pagrinde tvarko variklius, purkstukus gal viskas ir tvarkoje, bet kas nepatinka, tai kad jie pasitiki elektronika, o ne gyvais pavyzdziais. O reikejo tiek nedaug ☺

ginciavas

Tas ir yra, kad servisai daro daug aplinkiniu, nereikalingu darbu, kad tik didesni pinigeli nulupt, o atsakomybes nulis. Pastebejau, jei pradedi piktis ir ieskot teisybes, tai jie labai bijo viesinimo internete.

RDeEsser

Citata iš: dariux Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 08:37:34 AM
Pries darant siuos darbus mane informavo, kad po siu darbu viskas susitvarkys, bet niekas nesusitvarke, dar norejo listi i ismetimo kolektoriu, tipo ten uzikise, o reikejo visai nedaug, tik pakeist ir pabandyt gerus scv voztuvus. Kam tie stendai reikalingi, jei klaidinga info duoda ir dar kitus klaidina. Man pinigu negaila, jei yra aiski priezastis kas yra sugede ir pakeitus ta detale masina vaziuos gerai, bet jei buria is kavos tirsciu, tai tuomet pikta.
Toks vaizdas susidaro kad tau jie mašiną ne taisė o gadino ir už gadinimą dar ir susimokėt privalo.
E

Bemsas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 08:30:09 AM
.O tai tuos darbus jie veltui dirbt turėtų?-Aš irgi norėčiau kad išvardintus darbus man kas už ačiū padarytų :think:
Tai siu darbu ir nereikejo daryti, nes problema buvo kitur. Kaip sakiau seniau, Vikrus be purkstuku restauravimo ar keitimo nepaleidzia. Pas juos visi purkstukai blogi. Uzdirbti tai reikia.

robertas1993

na as tai pas Vikrus veziau variklio galva, ir gerai sutvarke aisku reikejo paciam nusipirkt voztuvus :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

O tau reikejo nuvaryti visa masina galvos tvarkymui :) Turetum masina su restauruotais purkstukais (y)

ToyotaClub

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 08:30:09 AM
.O tai tuos darbus jie veltui dirbt turėtų?-Aš irgi norėčiau kad išvardintus darbus man kas už ačiū padarytų :think:

Mano galva jei jau tokius darbus atlieki tai turi buti isitikines kad tai priezastis, kad tikrai tai padies ir problemos neliks, bet jei vienas darbas seka po kito o problema lieka, tai cia jokios kompetencijos tik moki uz nieka o problema lieka. Taip ir visus agregatus gali pakeisti naujais. O cia nuvaziuoja pas kita meistra pusvalandis ir problema ispresta, ir sumoki uz teisinga diagnoze ir kelis kartus pigiau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 10:13:11 AM
O tau reikejo nuvaryti visa masina galvos tvarkymui :) Turetum masina su restauruotais purkstukais (y)

aha, paskui kaina bus zymiai didesne uz ardyma, tvarkyma ir prukstuku tikrinima :D man tiesiog reikejo variklio galva  tvarkyt :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Venza

Taigi serviso pavadinimas atitinka ka jie daro VIKRUS ,reiskia mikliai moka pinigelius pasiimt  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vladas55

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 12:26:46 PM
Taigi serviso pavadinimas atitinka ka jie daro VIKRUS ,reiskia mikliai moka pinigelius pasiimt  :D
buvau,zinau,pritariu

Vladas55

dariux

Prie ko cia gadino. As juk aiskiai pasakiau man negaila pinigu jei priezasti pasalins, bet jei ne ir dar isleidi kruva pinigu,  tai tipo pikta nebuna, tipo viskas cia normaliai ir jei dar ka pasakys tai irgi nu pakeisiu ir vel sumokesiu - tai norejau asakyt. Vienu zodziu kas norejo suprasti tas suprato, o kas ne, na tuomet tegul jo tiesa buna. Tam ir yra forumas, kad dalintumemes info, gal kam panasi situacija yra ar bus ir zinos nuo ko pradeti ir i kpkius zmones kreiptis istikus nelaimei.

Sonixas

Citata iš: dariux Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 14:30:39 PM
Prie ko cia gadino. As juk aiskiai pasakiau man negaila pinigu jei priezasti pasalins, bet jei ne ir dar isleidi kruva pinigu,  tai tipo pikta nebuna, tipo viskas cia normaliai ir jei dar ka pasakys tai irgi nu pakeisiu ir vel sumokesiu - tai norejau asakyt. Vienu zodziu kas norejo suprasti tas suprato, o kas ne, na tuomet tegul jo tiesa buna. Tam ir yra forumas, kad dalintumemes info, gal kam panasi situacija yra ar bus ir zinos nuo ko pradeti ir i kpkius zmones kreiptis istikus nelaimei.
Nepik taip stipriai visi su truputuko jumoru bendrauja:D viskas gerai bus pas tave lieksi su vejeliu dabar:)
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

RDeEsser

Citata iš: dariux Įrašytas Lapkritis 14, 2015, 14:30:39 PM
Bet kokiu atveju manau turėtum dabar kaip tik ramiau miegot.Ir bakas blizga ir purkštukai kaip laikrodžiai dirba,ir krūva kitų dalykų pasireguliavo į gerąją pusę (išskyrus piniginę aišku).Koks tikslas keisti visokius SCV ar kitus svarbius mazgus kai bakas prišiktas?O gal yra toks tikslas kad po trumpo laiko vėl nori keist tą pačią detalę ir keikt tuos meistrus ale kad brokuotą dalį įdėjo...ir visa tai dėl to patires prišikto bako?
E