Toyota Corolla Verso iki 2004 vidines granatos

Pradėjo Birzas, Liepa 20, 2010, 16:30:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Birzas

Sveiki,
Susiduriau su tokia problema, kad eme ir paluzo abi vidines granatos. Gal kas susidure su tokia beda ir gal yra zinanciu kur tokias detales gauti (tokios parduotuves kaip mototoja, tokvila ir acura gali atvezti, bet be ~3000lt niekas net i kalbas nesileidzia).
Dekui uz info.
Vieno permaziai, dvieju perdaug!

oscar666

TURIU TA PACIA PROBLEMA SU AVENSIU,TIK MAN VIENA GRANATA PAREJO,DESINES PUSES,TAI KAINOS JOOOOO MAN UZ TA VIENA APIE 1500LT PRASO..SROTOSE ZIN AU KAINA APIE 250LT BUTU,BET KOLKAS NEGAUNU....TAI JO SI TAVO TEMA AKTUALI IR MAN...RASYKIT VISI KAS KA ZINOT:)DEKUI....
lygis

pauliusdd

CitataBirzas parašė:
Sveiki,
Susiduriau su tokia problema, kad eme ir paluzo abi vidines granatos. Gal kas susidure su tokia beda ir gal yra zinanciu kur tokias detales gauti (tokios parduotuves kaip mototoja, tokvila ir acura gali atvezti, bet be ~3000lt niekas net i kalbas nesileidzia).
Dekui uz info.

Ar yra skirtumas tarp benzino ir dizelio?
Kiek prabėgusi mašina?
टोयोटा इस बल.

Birzas

na del skirtumo nezinau, bet jei uzsaakineja detales pagal kebulo numeri tai matyt kad beleko nepritaikysi, bent jau as taip manau. o masinyte prabegus tai 130k.

oscar666

mano tai irgi prabegusi tik 125000km,bet atrodo kad tai jau ir riba granatu tarnavimo laiko,nes jau teko nemazai girdet,kad tos granatos kaip ir liga,bet labiau apie avensis girdejau,matyt kad ir corolas liecia taippat...o kazin ar yra skirtumas tarp dyzelio ir benzino...man atrodo,kad ir litrazas cia esmes nekeicia,butu skirtingos detales laikytu skirtingai gal,o dabar vienodai pareina tiek dyzeliam,tiek benzinam,tiek 1.8 varikliam,tiek 2.0.....
lygis

NNZ

nu turbūt yra, nes dyzelio turėjau 3 carina e 2,0d(300k km), avensis I 2,0td(200k km), avenisis I facelift 2,0 d4d (220k km), nei vienam nebuvo išėjus granata, tik carina e vidini guolis. Plius žinau, kad pas smac greičiau pusašis lūžo, o granatos dar sveikos. Jei ir bėda, kuom netikiu, tai pas benzinus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Birzas

Nu vienu zodziu sitam reikale gelbsti lauzynai :) gavau didesni pusasi su viskuom uz 350lt Panevezyje, kaip suprantu Verso tinka ir paprastos corollos pusasiai.
Bet dabar susiduriau su kita problema, bekeisdamas pusasi isleidau tepala is dezes, o kaip ir koki reiketu supilti atgal gal kas yra susidures su situo reikalu?
Aciu uz info.

NNZ

pas tave turėtų būt iš šono varžtas, kad pripilt tepalo reikia atsukit ir ten supilti 75w90 tepalas eina į tas dėžes. Plius kitas varžtas žemiau ir iš priekio yra, kad nuleist tepalą, tai pasitikrink ar gerai prisuktas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Birzas

Sveiki,
Nesibaigia problemos su pusasiu, pradejo uzti vidinis guolis(ilgojo pusasio), bet problemos su jo gavimu, gal kam yra teke susidurti su panasia beda? Dekui is anksto!
P.S. tekstaroje butu galimyme uzsisakyti bet reikia laukti 2 savaites ir kaina 300Lt, tai gal yra kokiu greitesniu ir pigesniu variantu?

kepure

2.0d4d 85kw turiu pusashiu deveti 200lt vnt