Ar zymeta dalis reiskia srota?

Pradėjo jokas, Lapkritis 03, 2011, 01:54:37 AM

« ankstesnis - sekantis »

jokas

Nusipirkau 2003m corolla verso per pazistamus. Rida 123000km, salonas vairas pedalai ir visa kita byloja apie uzlaikyta automobili. Taciau turiu du klausimus:  

Kai keiciau pagr dirza, pasake, kad yra nemazai daliu pazymetu. Jos zymetos nedideliais taskeliais ant kai kuriu daliu. Spalvos skitongos: zalia (electric) ir melyna. Ar tai kazkoks gamyklinis zymejimas, ar reiskia, kad ta dalis is sroto? Masina is Prancuzijos.

Kitas klausimas: Tokvila neturi jokios info apie sia masina, jie sako, kad taip buna, bet labai retai, ir reiskia, kad auto arba visai negedo, arba buvo aptarnauta ne toyota servise... Any comments?  

Aciu
Verso 2.0 d4d

mmersass

gali but kad perdaryta is angliskos, kad detaliu ir laidu nesumaisytu, tai juos pazymejo. Pas mane irgi yra taskeliu.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

xaudrius

Citatajokas parašė:
Nusipirkau 2003m corolla verso per pazistamus. Rida 123000km, salonas vairas pedalai ir visa kita byloja apie uzlaikyta automobili. Taciau turiu du klausimus:  

Kai keiciau pagr dirza, pasake, kad yra nemazai daliu pazymetu. Jos zymetos nedideliais taskeliais ant kai kuriu daliu. Spalvos skitongos: zalia (electric) ir melyna. Ar tai kazkoks gamyklinis zymejimas, ar reiskia, kad ta dalis is sroto? Masina is Prancuzijos.

Kitas klausimas: Tokvila neturi jokios info apie sia masina, jie sako, kad taip buna, bet labai retai, ir reiskia, kad auto arba visai negedo, arba buvo aptarnauta ne toyota servise... Any comments?  

Aciu

Dėl dalių žymėjimo nežinau,bet maniškė Verso irgi iš Prancūzijos.Pirma paprieštarausiu dėl vairo ir pedalų-nemanyk,kad jie kažką byloja,nes juos pakeisti yra santykinai pigu.Aš savajai keičiau vairą,ne todėl,kad buvo sutrintas,paprasčiausiai radau labai gerą odinį su kruizo kontrole,keičiau pavarų svirties sijoną į odinį,nes nepatinka gamyklinis dermantinas ir nupirkus mašiną plyšo sankabos pedalo guma,tai Tokviloj nupirkau ir pakeičiau sankabos,stabdžio gumas ir gazo visą pedalą.Ir visi šie pakeitimai kainavo apie 250 lt.Ką reiškia perekūpui tokia investicija?
Dėl duomenų,aš savają tikrinau Mototojoi,tai jie irgi neturėjo apie ją jokių duomenų ir aiškino,kad toyotom iš Prancūzijos tai dažnas atvejis,nes ten dažnai net atstovybėse nepildo knygučių(manoji yra ir visiškai tuščia),o aptarnavimus pildosi į savo individualias duomenų bazes.Nežinau,kiek čia tiesos,o ir nesigilinau,mašimą pirkau atsižvelgdamas į stovį ir kainą.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Bemsas

Galiu pasakyti is praktikos, kad nemaciau neivieno prancuzo dyzelio su tokia maza rida. nebent jinai labai smarksiai musta buvo. Kiek buvo atvaryta is prancuzu tai 2007-2008 metai rida eina apie 200.000km, o jei dauzta tai kazkur ~80.000 tu paciu metu galima surasti. Kiek aiskino, kad kol ismoka draudima ir parduoda masina daug laiko praeina ir masina stovi ta laika.

jokas

Taip, buvo musta, jie kaip sake, masina atrode neseniai po serviso - keisti stabdziu diskai, kalades, dar kazkas, ir kazkiek pralekus - buvo avarija...
Verso 2.0 d4d

Henris

Mano auto is vokieciu, irgi beveik ant kiekvienos detales po taskiuka skirtingos spalvos, ant pedalu ir kazkur dar maciau, gal net ant kazkokiu slangu...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

arunaskeras

Pas mano auto irgi yra ant variklio detaliu ivairiu spalvu taskiuku. Net neisivaizduoju kodel taip. Srote dalis zymi kitaip, arba su dazais uzraso nuo kokios auto, arba uzpurskia kokiu spec spalvos dazu ant varztu, kad nesukinetu kas nors O pasitikrinti ar automobilis nera angliskas galima cia pagal kebulo Nr.
http://www.toyodiy.com/parts/q.html
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

lawyer

mano atveju zymejimas atsirado po masinos nuvarymo i autoservisa ir detales pataisymo.

arunaskeras

Citatalawyer parašė:
mano atveju zymejimas atsirado po masinos nuvarymo i autoservisa ir detales pataisymo.
Man atrodo, kad ne nes as sita vazineju nuo  nulio

lawyer

Citataarunaskeras parašė:
Citatalawyer parašė:

kas ne? taisei mano masina?

arunaskeras

Citatalawyer parašė:
Citatalawyer parašė:

Savo, o ne tavo vazineju nuo  nulio :D

lawyer

Citatalawyer parašė:
Citatalawyer parašė:

tai neik savo teiginius, o ne mano.

arunaskeras

Citatalawyer parašė:
Citatalawyer parašė:
Citatalawyer parašė:

tai neik savo teiginius, o ne mano.
Jei skaitai neviska tai ir nesupranti