Meta balta dūmą.

Pradėjo Mindelis, Spalis 20, 2011, 18:40:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mindelis

Sveiki,
kartais avensis pradeda mesti batą dūmą (daugiau nei įprasta). Taipogi dingsta antifrizas (300ml/per sav). Įtariu tarpinė gali būti parėjus, bet nei šlangų nepučia ir jokio burbuliavimo radiatoriuje nėra. temteratūra važiuojant normali ir variklis dirba normaliai. Kokie ,,stebuklai" galėtų būti mano avensiui.

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

nerijus242

CitataMindelis parašė:
Sveiki,
kartais avensis pradeda mesti batą dūmą (daugiau nei įprasta). Taipogi dingsta antifrizas (300ml/per sav). Įtariu tarpinė gali būti parėjus, bet nei šlangų nepučia ir jokio burbuliavimo radiatoriuje nėra. temteratūra važiuojant normali ir variklis dirba normaliai. Kokie ,,stebuklai" galėtų būti mano avensiui.
patikrink issipletimo bakelio slangute.pas mane ligiai taip pat buvo,cia galvos tarpine bus.:(

olo

Arba galva trūkus ! Čia aišku būtų blogiausias variantas. Pas mane taip buvo.

tomazty

Siandien ryte valant langus pamaciau, kad kol variklis isilo mete balta duma ir gan nemazai. Ar normalu, kad  kol  dyzelinis variklis isyla meta balta duma?

AVENSIS D4D CHIP

Citatatomazty parašė:
Siandien ryte valant langus pamaciau, kad kol variklis isilo mete balta duma ir gan nemazai. Ar normalu, kad  kol  dyzelinis variklis isyla meta balta duma?
gal ne dumas o garas?:)

Renis

Cia buvo kazkur diskusija apie duminima uzvirus, as ne apie balta, o apie tamsu duma trumpai uzklaust noriu ;]] Kaip cia yra, uzmetus angliu su pedalu 2200 ir daugiau RPM i koki kalna kylant gale matosi juodu dumu sleifas. Trauka gera, nestringa niekas. Cia jau kazkas netvarkoj ar cia nieko baisaus? 2005 m.
AVENSIS D4D CHIP zino daug, tai tikiuosi pasidalinsi mintim kaip cia yra, ar ieskot slieku ar nekreipt demesio?

Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Modka

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatatomazty parašė:
:D jo va cia tai geras
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

AVENSIS D4D CHIP

Citatamodka parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatatomazty parašė:
:D jo va cia tai geras
o kas tawo nuomone iš duselio eina šaltu paros metu uzvedus auto?gal dūmai?:D