dumina avensis

Pradėjo toyotas d, Lapkritis 07, 2011, 00:10:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

toyotas d

sveiki na mano avensis 2.o d4d  dirba kaip bite ir traukia gerai bet pazistami is galo vaziavo sake kad duma meta tepalus ir oro filtra pasikeiciau nezinau sakau gal skysti koki ipilt i kura ar ka pasiulysit:@

toyotas d

jei kas nepykit as cia naujokas tik pries 2 savaites nusipirkau

Henris

tegu pazistami bent pasako, kokios spalvos dumai ir kada jie pasirodo, gal tada, kai smarkiai nuspaudi gaza isibegejant??
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

toyotas d

dumai sviesus perjungiant pavaras tvarkingai vaziuojant

toyotas d

tvarkingai vaziuojant dumai sviesus perjungiant pavaras

arunaskeras

Tai gal ten tik garai nes dabar jau oras nebe siltas.Bet gal ispanijoj dar silta Jei traukia normaliai ir skysciai nemazeja tai nieko baisaus. Bet jei tas dumas i melsvuma tai tada reiketu susirupinti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Henris

pas mane pilkas dumelis irgi yra ypac pajudant is vietos. Bet jis jau 2 metai, tai nekreipiu demesio. Speju, kad per turbina biski tepalo per glusa iseina, bet kol kas nieko nezadu sioj vietoj tvarkyt, kol nebus kokiu aiskesniu simptomu...

toyotas d

o ka reiskia juodas dumas biski ant pedalo uzminus bliamba visavazinedavau su benzinu tokiu problemu neturedavauda

Renis

Nieko nereiskia. Reiskia dyzeli ;]
Ziema, prie zemu temperaturu juodas dumas sumazeja, mano pastebejimas
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

arunaskeras

Citatatoyotas d parašė:
o ka reiskia juodas dumas biski ant pedalo uzminus bliamba visavazinedavau su benzinu tokiu problemu neturedavauda

Cia visai ne problema dyzeliui taip turi buti. Jei kas suges tada ir taisysi. Jei trauka normali skysciai nemazeja, nera ten ko pergyventi
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Henris

Nepatikesit siandien galvoju nuvarysiu technikine, nes prieki kaip ir minejau letai sukiojantis aiksteleje girdisi kazkokie garsai sukiojant vaira. Dar paprasiau kad gerai papurtytu. Tai sake ner kok ibt prie auto, o atraminiu guoliu ir amortiku jie netikrina. Bet ko del rasau i sia tema, kas mane labai nustebino, kad liepe pergazuot net tris kartus, kai pries mane dyzelinei audinei uzteko karta, kad pagazuotu. Matyt netikejo ka rodo ju kompas. Dumingumas 0,04% (leidziama norma iki 66%). Hmmm pagalvojau, arba katalizas visiskai uzkistas ir nieko nepraleidzia :) arba is tiesu padejo meistro rekomendacijos, pries tikrinant duminguma reikia vaziuot su pilnai pasilusiu varikliu ir pakeliui pavaryt iki 1km ant 4000rpm. Ka ir padariau...
Tai va o kas pas mane ten priekyje kalatojas reiks toliau ieskot, nes tikrai uzknisa....

Renis

O kas pas tave, barska kazkas pakaboj per duobes vaziuojant ar ka tu turi omeny 'kalatojas'? Cia biski nuo temos
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Ralfas

na henri nzn niekados negazuoju pries technikines ir pan, bet jeigu kelyje siaip padumina technickoj vistiek viskas ok visada buna su dumingumu :)

donisk

pries technikine reikia visada pagazuoti, nes as kai savo variau, tai is pradziu sako per didelis dumingumas, paprase daugiau pagazuoti, ir tada antra karta matavo, tai iki normos toli grazu buvo :)

Henris

CitataRenis parašė:
O kas pas tave, barska kazkas pakaboj per duobes vaziuojant ar ka tu turi omeny 'kalatojas'? Cia biski nuo temos
Tai ir bandau aiskintis kas ten barska. Cia kazkur aprasinejau temoj prie vairo stiprintuvo. Kai letai apsisukineji aiskteleje tarkim pirmu begiu susukes vaira judi ir apsukos zemos, jauciasi toks kaip patraskejimas, kaip pablerbimas ypac reaguoja jei nelygi kelio danga. Vietoj stovint sukiojant vaira ,jau beveik pries pabaiga toks kaip trinimasis gumos atrodo...
Issigandau kad vairo kolonele, bet skyscio norma, vairas nestringa, neveluoja. Tai kadangi tenka atmesti visa pakaba po technikines, liko variantai : atraminiai guoliai, ten kokios gumos gal virs amortiko kur yra...
Zodziu reik ziuret, nes tokiu dalyku TA netikrina...