dumina avensis

Pradėjo toyotas d, Lapkritis 07, 2011, 00:10:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Pas mane tai pirmas buvo virs 5 po to antras jau virs 6. Kuo daugiau tuo auksciau. Pamislijau ne atvirksciai turetu buti kuo daugiau spaudi kristi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Raiforas

Variantas T.A. eiti uz bapkes :)

egariukas1

Na jau,toyota uz babkes i ta?Cia ne golfas koks!

Bemsas

Isvalyti sitema reikia. Bandyk isibegeti ir poto vaziuoti be gazo kokiu 3 begiu, bet kad motoro apsukos butu virs 3000rpm. Tada vyksta sistemos praputimas. Nes taip normaliai gazuojant visada, suodziu gali ir daugiau prisikaupti nuo nesudegusio kuro.

Renis

Na reikes ir pariedet pabandyt aukstom apsukom tada. Kad tik kas nors padetu :)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

kalava

Citata iš: Renis Įrašytas Vasaris 09, 2014, 10:23:21 AM
Na reikes ir pariedet pabandyt aukstom apsukom tada. Kad tik kas nors padetu :)

Bandyk sukontaltuot su forumieciu Modka, jis irgi Vilniuj, priverstines regeneracijas paleis, jei pas tave su DPF.
Nors nesu tikras ar tai susije su duimingumu.

Gal siaip kokiu sprendimo budu pasiulys.

Cia kazkuris forumietis rase, kad apoie 1,3 yra daug.
Ka zinau, mano per technikine irgi rode apie 1,35. Leistinas 3. Tai kodel cia daug?
Nuo 2008 metu leistinas 1,5 dumingumas. Vis dar telpu.

Beje, mano su DPF, 93kw

Tiesa, dar - is kur kura pili? Man, pvz, su Nestes kuru net vizualiai stipriai dumydavo prie tam tikru salygu ( iseidavo isgaut kiekviena karta), isipyliau Statoil - duimu neliko. Nepriklausomai, kad kuras is tos pacios bazes :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

naujas32

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Vasaris 09, 2014, 08:10:29 AM

golfas be litu praeitu ;)

kalava

Biski i tema, biski offtopic -  prakraciau foruma siek tiek,taciau neradau, ar kas nors is forumieciu Kaune uzsiima DPF priverstiniu regeneravimu? Apart autotojos, dizridos, lbm?

Dumu regeneraciniu seniai maciau, o dabar islipus is auto kazkaip toks kazkoks duslintuvo/dpf kvapas stiprokas
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Renis

Pas mane nera DPF. 2.2 d4d 2005 metu, sitam dar nedejo.
Siaip pilu neste dazniausiai, bet vakar uzsipyliau statoilo, tai nezinau, realiai vis tiek dumina, tik negaliu palygint daugiau ar maziau negu su neste. Bandysiu ryt poryt varyt TA antra karta, su statoilo kuru, + dar gal oro filtra issimsiu....Gainioju dabar 2 diena virs 3000 rpm. Jei situ bandymu nepraeisiu tada jau ragas.

Raiforas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Vasaris 09, 2014, 08:10:29 AM

Nu jo tada manau reik gal keist purkstukus, dpf filtra ar kuro siurbli problemos dings. Bet uz tos pinigus idomu kiek golfu iseitu 2-3???? Tai vis delto gal geriau uz 100lt praeit t.a. ir tada ieskot problemu jei labai sirdis skauda del gamtos uzterstumo.

Renis

Kur cia visi tas TA eina uz 100 litu man labai idomu? :)
Lyg tais taip butu lengvai, nuvarei, sumokejai ir praejai :))
Gal kas pakonsultuot mane nori siuo klausimu? :D

virmas

Dėl 100lt jau dabar niekas darbo vieta nerizikuoja. Buvo tokių Šilutėje- visi pakeisti.

vitiok

Citata iš: Renis Įrašytas Vasaris 10, 2014, 07:51:32 AM
Kur cia visi tas TA eina uz 100 litu man labai idomu? :)
Lyg tais taip butu lengvai, nuvarei, sumokejai ir praejai :))
Gal kas pakonsultuot mane nori siuo klausimu? :D
cia buvo praitam amziuje :D

tevas

Citata iš: kalava Įrašytas Vasaris 09, 2014, 11:50:32 AM
Bandyk sukontaltuot su forumieciu Modka, jis irgi Vilniuj, priverstines regeneracijas paleis, jei pas tave su DPF.
Nors nesu tikras ar tai susije su duimingumu.

Gal siaip kokiu sprendimo budu pasiulys.

Cia kazkuris forumietis rase, kad apoie 1,3 yra daug.
Ka zinau, mano per technikine irgi rode apie 1,35. Leistinas 3. Tai kodel cia daug?
Nuo 2008 metu leistinas 1,5 dumingumas. Vis dar telpu.

Beje, mano su DPF, 93kw

Tiesa, dar - is kur kura pili? Man, pvz, su Nestes kuru net vizualiai stipriai dumydavo prie tam tikru salygu ( iseidavo isgaut kiekviena karta), isipyliau Statoil - duimu neliko. Nepriklausomai, kad kuras is tos pacios bazes :-)

Teko kalbeti su degaliniu priezura uzsiimancios imones atstovu, jei nemelavo, tai statoil'as dazniausiai priziuri kuro rezervuarus. Taip pat siuksliu, vandens kiekis ir kuro kokybe priklauso nuo rezervuaru konstrukciju ir kokiu daznumu tiekiamas kuras i degaline. Minejo, kad didesne problema su duju rezervuarais, dazniau siuksliu buna.

MindaugasB

Citata iš: virmas Įrašytas Vasaris 10, 2014, 08:06:25 AM
Dėl 100lt jau dabar niekas darbo vieta nerizikuoja. Buvo tokių Šilutėje- visi pakeisti.

Laikai pasikeite, sutinku. 200lt ir praeisiu Vilniuje :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis