dumina avensis

Pradėjo toyotas d, Lapkritis 07, 2011, 00:10:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Apie tokius dalykus viesai nekalbama. Jeigu kazka nelegalaus darai,tai prisipilk i burna vandens.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tevas

Uztat Lietuvelej didele dalis dyzeliu dumais apsipyle ir vazineja, "saziningai TA praeje"

Renis

Krypstam i lankas, jaunimas. Jei kazkas turi kokiu nors pasiulymu konkretesniu, tai PM man. Dekoju
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Hausas

Citata iš: Renis Įrašytas Vasaris 10, 2014, 22:27:57 PM
Krypstam i lankas, jaunimas. Jei kazkas turi kokiu nors pasiulymu konkretesniu, tai PM man. Dekoju
Siūlau surasti gedimą ir jį pašalinti. O jei kišenė ar įsitikinimai neleidžia su tvarkinga auto važinėt, tai vaikščiok pėstute ar dviratį įsigyk, nors ir jį reikia prižiūrėt, tai tikriausiai, netiks.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

tevas

Jei pavyks nustatyti gedima, butu taip pat idomu suzinoti diagnostikos ir remonto eiga.

MindaugasB

Papasakok kaip sutvarkei? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Renis

MindaugasB, tuo paciu negraziuoju budu.
Visiskai pritariu Hausui. Su netvarkingom masinom vazinet ner ko. Taciau, nei finansiskai man tas dabar apsimoka, nei as laiko turiu sitoms bedu paieskoms. Kiek teko dometis cia bedu gali buti nuo kokio eilinio daviklio tvarkymo keitimo iki turbinu/purkstuku ir panasiai, kas, zinant toyotos daliu ir remontu kainas, yra absurdiska. Vien del ekologijos reikalavimo... Maniske, nei vizualiai duma meta (kol nevirsyji 4000 rpm, ko su dyzeliu as niekad nedarau ir absoliuciai nematau prasmes sukt tiek, nes sukimo momentas baigiasi ties 3500 berods), nei kuro sanaudos kazkokios padidejusios (kas bylotu apie masinos netvarkinguma), nei turiu bedu su vedimusi ziema, nei tepalu ar kitu skysciu ryjimu, ir siaip TA absoliuciai jokiu pirekaistu kitkam (isskyrus duminguma) neturi, kas mano galva byloja apie gana tvarkinga auto. O kad dugna ismynus isspjauna kazkokiu suodziu ar kokio dar bieso (ir tai dar salyginai proto ribose), gal visgi nuo to, jog ramiai vazineju visada, tai tikrai nematau as bedos tame. Neketinu as su sita auto vazineti visa gyvenima, neinvestuosiu laiko i suodziu spjaudymo priezasciu ieskojima - ne as turiu jai tarnauti, o ji man. Ir siaip, pasidariau isvada pagaliau, kad reikia prie benzo sest nes as tiek nepraminu KM kad apsimoketu turet dyzeli.
O del dviracio, nesijaudink, as su juo pavasario-rudens sezonais numinu daugiau kilometru nei su masina, tad savo teiginius apie prieziuras pasilaikyk sau :)

Beje, jei kam idomu, Kai ejau kelis kartus TA su saviske, pries mane TA ejo 4 dyzelines masinos - ne vienas nepraejo dumingumo. :)
Praejo kitos naujos su DPF visokiais ir kuriu ten nedusina iki dugno (pagal gamintoju rekomendacijas ar panasiai). Bet cia siaip.. :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Nerastas

Sveiki,

Kas gali būti, 2003 2.0 dyzelis, perjunges bėgį, dingsta trauka ir meta juodą dūmą? Perjungus į žemesnę, viskas ok.

Rolkis72

Pabandyk pirmiausiai EGR prasivalyti

Nerastas

Bet kartais trūkčioja ir atrodo jog kemšasi kažkas, balti dūmai eina, o kai pramuša tai juodą gerą dūmą išauna... ir jau laikas tepalus keist, negali būti jog filtrai kemšasi?

slashas

Citata iš: Nerastas Įrašytas Rugsėjis 01, 2018, 08:37:08 AM
Bet kartais trūkčioja ir atrodo jog kemšasi kažkas, balti dūmai eina, o kai pramuša tai juodą gerą dūmą išauna... ir jau laikas tepalus keist, negali būti jog filtrai kemšasi?
Negali :) geriau EGR prasivalyk kaip ir siūlo tau.