Priekiniu zibintu remontas

Pradėjo Biskit, Lapkritis 09, 2011, 23:27:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Biskit

Sveiki gerbiamieji, gal kas galite parekomenduoti kas Vilniuje remontuoja zibintus, t,y juos ardo valo, sureguliuoja,  be xenonai.lt

buciau labai dekingas.

:)
Fly with Toyota smile :)

AVENSIS D4D CHIP

nera ten ka valyt, restauruot arba keisti naujais,o restauruoja turbut tik xenon.lt

mega

Biskit, pas tave iš vidaus ar iš išorės prastai su žibintais?

Biskit

Pas mane isvidaus, negerai sviecia ilgosios sviesos. lyg reflektoriaus problema, ne lemputes.

Mega zinai kur remontuoja ?

Kestutis777

O kuom tau xenonai.lt netinka? Saunus vyrai ;) Darba labai puikiai atlieka ;)

Biskit

Viskas gerai su xenonai.lt tik norisi dar kokios alternatyvos, ir seip idomu nejaugi tik viena imone uzsiema Zibintu remontu. Vilniuje.

:)

Kestutis777

Originalu remontas yra brangiau, negu Depo zibintai, tad kas neturi pinigu, perkasi Depo, kas turi, perkas originalus, o kas per viduri, restauruojasi arba perka is sroto ;) Nera didziule rinka, siai sriciai ;)

mega

Depo priekinius žibintus pirkt tai ką aš žinau...
Galinius, nu dar dar, nu bet priekinius... taigi pačiam po to važinėt..

Biskit

tai kad Depo ir TYC geriau laiko ir sviecia negu originalus is sroto.

tiesiog pas mane kazkas viduje paluze yra ir reflektorius nesireguliuoja.

desinys sviestuvas sviecia gerai TYC firmos.

esme tokia reikia tvarkyt kairy zibinta skersti ji ziuret kas negerai jeigu neiseis sutvarkyt imu nauja zibinta ir dedu kaina 190 Lt naujo.

pabreziu trumpos sviecia gerai. Problema su iglosiomis.

mega

na, matyt, arba smarkiai pasikeitė DEPO į gerą pusę per metus, arba pas mus su Biskit sąvoka "gerai šviečia" skiriasi iš esmės :D

Biskit

as ne apie DEPO turejau omeny o ape TYC.

Gerb. Mega o tu susidurius ar susidures su siais sviestuvais kad zinai >>? kaip jie sviecia>?

Kestutis777

Buvau su depo susidures. Jei trumpasias sureguliuoji, ilgosios zvairai sviecia...

AVENSIS D4D CHIP

va butent statai depo artimos šviecia ilgos i pušu viršunes šviečia,po kiek laiko pradeda rasot o dar geriau tai subyra viduje(čia iš praktikos);)

Biskit

tai siulote ieskotis originalaus sviestuvo ir restauruotis ? negu pirkti nauja?

any recomendation ?:)

AVENSIS D4D CHIP

pastacius originala nebutu tiek problemu