biški darosi tamsu... kaip ten su xenonais situacija?

Pradėjo barzda, Lapkritis 12, 2011, 17:28:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

Citatabarzda parašė:
pliammm....o aš maniau ksenonai tiesiai vietoj halogenų dedasi...tai ten gana reikalų... visą lempą išlupt reikia...?
kas lb tingi krapstytis tai isima lempa, o yra tokiu kurie neiseme daro :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Toyminde

Citatabarzda parašė:
pliammm....o aš maniau ksenonai tiesiai vietoj halogenų dedasi...tai ten gana reikalų... visą lempą išlupt reikia...?
Pokštininkai :D Pati lampečka panši - statosi į tą patį lizdą, reflektorių. Bet reikia atjungti orginalius maitinimo laidus ir pragręžus dangtelį prakišti xenon laidus...

Kestutis777

Citatabarzda parašė:

Nera ten nieko sudetingo ;) Kai pradesi daryti, padarysi lengvai :)  Max 2h uzims ;)

Arturas

Tai pasakykit ka geriau imti ar vertex 55w uz 250 su storasi blokeliai, ar kitos firmos uz 350 su slim? O kaip ollo firma? Verta tarkimimti vertex uz 180 bet su menesio garantija? ar damoketi ir paimti su garantija?
Foto bus veliau :)

mmersass

CitataArturas parašė:
Tai pasakykit ka geriau imti ar vertex 55w uz 250 su storasi blokeliai, ar kitos firmos uz 350 su slim? O kaip ollo firma? Verta tarkimimti vertex uz 180 bet su menesio garantija? ar damoketi ir paimti su garantija?
geriau jau primokek bet su ilgesne garantija :) nezinai kas gali buti.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

arunaskeras

Ziuriu cia vien avensiu savininkai susirupine.Corollai paprasciau tas pats kaip lempute pakeisti, tik blokelius  reikia pritvirtinti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

barzda

CitataToyminde parašė:
Citatabarzda parašė:
Pokštininkai :D Pati lampečka panši - statosi į tą patį lizdą, reflektorių. Bet reikia atjungti orginalius maitinimo laidus ir pragręžus dangtelį prakišti xenon laidus...

...na tai dar pasakyk... orginalus halogeno kištukas irgi tinka i ksenono blokelį?

AVENSIS D4D CHIP

Citataarunaskeras parašė:
Ziuriu cia vien avensiu savininkai susirupine.Corollai paprasciau tas pats kaip lempute pakeisti, tik blokelius  reikia pritvirtinti.
tai gal pradekim nuo to kad skirtingos lemputes ir skirtingi tvirtinimai,vat ir gaunasi susirupinimas;)

barzda

mega

Citatammersass parašė:
CitataArturas parašė:
geriau jau primokek bet su ilgesne garantija :) nezinai kas gali buti.

už tą "damokėjimą" galima tris komplektus paimt

GALLANT

kaip praktika rodo, garantija dazniausiai galioja iki tol kol jos prireikia.....:@

Dariusno

CitataKestutis777 parašė:
Pasivazinejes su 5000k ir su 4300k jauciu skirtuma, kad nuo 4300k akys maziau pavargsta ;)
O siaip dabar megaujuos paprastom lemputem :D
Jei tau mazai sviesos, pabandyk prie sienos privaziuoti ir paziureti ar sviesa vienodai apsviecia siena, nera jokiu tamsiu demiu. Jei demes yra, tai ir xenonai nepades....
Siaip, xenonai.lt sauniai atnaujina reflektorius ir lemputemis prekiauja jie ;)

gal zinai kiek laiko trunka reflektoriu atnaujinimas pas xenonai.lt ? nes pas mane originalus xenonai tik jie jau beveik nebesviecia, kaip kurmis nakti. gelbsti tik priesrukines.  esu is klaipedos todel nuvykes i vilniu negaliu laukti keles dienas kol sutaisys. gal tas atnaujinimas trunka neilgai?

mega

CitataDariusno parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Pasivazinejes su 5000k ir su 4300k jauciu skirtuma, kad nuo 4300k akys maziau pavargsta ;)
O siaip dabar megaujuos paprastom lemputem :D
Jei tau mazai sviesos, pabandyk prie sienos privaziuoti ir paziureti ar sviesa vienodai apsviecia siena, nera jokiu tamsiu demiu. Jei demes yra, tai ir xenonai nepades....
Siaip, xenonai.lt sauniai atnaujina reflektorius ir lemputemis prekiauja jie ;)

gal zinai kiek laiko trunka reflektoriu atnaujinimas pas xenonai.lt ? nes pas mane originalus xenonai tik jie jau beveik nebesviecia, kaip kurmis nakti. gelbsti tik priesrukines.  esu is klaipedos todel nuvykes i vilniu negaliu laukti keles dienas kol sutaisys. gal tas atnaujinimas trunka neilgai?

pasikeisk pradžiai xenonų lemputes naujomis... dažnai reflektoriai čia ne prie ko. turiu ne vieną tokį gyvą pavyzdį.