Megejiska diagnostika

Pradėjo Arturas, Lapkritis 15, 2011, 18:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

CitataArturas parašė:
ka turi omenyje viska?
Turbinos slegi, degimo kampa, paduodamo kuro kieki.

Bemsas

Cia mano taip rodo 2AD-FTV. Norma nuo -3.0 iki 3.0

Arturas

Cia su kitaisku laidu darei ar su org? Tau leidzia daryti customized, ten viska jungineti ir t.t. ? Pas tave idomiau, daugiau visko rodo :)
Foto bus veliau :)

Arturas

CitataTuziukas parašė:
mane nervin tos diagnostikas kiek auto dariau visi visad sako viskas ciki nors taip mera. manau ten nlb kas zina katiri rodyti ta diagnostika..:(

Tai gal ten varai kur nieko nezino? Siaip gi yra visos normos aprasytas, kaip kas turi buti, beto diagnostinka tik palengvinti darbui naudojama.

Bemsas

CitataArturas parašė:
Cia su kitaisku laidu darei ar su org? Tau leidzia daryti customized, ten viska jungineti ir t.t. ? Pas tave idomiau, daugiau visko rodo :)

Kitajskas, ir programa 5.00.28 versijos. Kazkaip durnai nusilauzia programa, jei normaliai neuzregistruosi - puses funkciju nebus, todel ir pasilikau prie 5 versijos, nes 6.20 nepavyko tinkamai uzregistruoti.

vincass

Citatabemsas parašė:
CitataArturas parašė:

Kitajskas, ir programa 5.00.28 versijos. Kazkaip durnai nusilauzia programa, jei normaliai neuzregistruosi - puses funkciju nebus, todel ir pasilikau prie 5 versijos, nes 6.20 nepavyko tinkamai uzregistruoti.
O tai kur ją reikia registruoti dar? Maniau įvedi key raktą, pasinaudojus WinHEX ir viskas. Pasileidžia. Padariau tai  su v6.20.020.

Bemsas

Pas mane ant 6.20 winhex neranda rakto. Jei su raktu ivestu tai gerai tada viskas. Bet galima dar ini faile skaiciu pakeisti, tada irgi neprasys registracijos, bet ir daug funkciju nebus.

Arturas

Siaip turetu rasti, turbut kazka netaip darai. Su win xp dirbi?

Bemsas

Win7. Gal del to ir neranda rakto. Ir dar kiek bandziau versiju ivairiu, tai po 3min darbo programa uzsidaro su klaida. bandziau ir suderinamuma ijungti - neadeda.

vincass

Citatabemsas parašė:
Pas mane ant 6.20 winhex neranda rakto. Jei su raktu ivestu tai gerai tada viskas. Bet galima dar ini faile skaiciu pakeisti, tada irgi neprasys registracijos, bet ir daug funkciju nebus.
Šioje versijoje (v6.20.020) WinHexe ieškok ne "LicenseKey", o "Customers1st" ir rasi ;)

Bemsas

Citatavincass parašė:
Citatabemsas parašė:
Šioje versijoje (v6.20.020) WinHexe ieškok ne "LicenseKey", o "Customers1st" ir rasi ;)

Dekui, bandysiu taip ieskoti, nes LicenseKey randa visai ne ta ka reikia.

Arturas

Pabandykit nete pasieiskoti failo, gan nemazai info yra, surasyti visi parametrai kokie turi buti, kaip juos pamatuoti ir t.t. Cia 2004 metu failas, bet buvau rades kazkur ir 2006 su kitais varikliais

http://pdfcast.org/pdf/toyota-technical-service-bulletin-eg-4010-inspection-procedures-for-1cd-ftv-1kd-ftv-and-2kd-ftv-engi

Arba jai nerrodys:

Ieskoma fraze "toyota-technical-service-bulletin-eg-4010-inspection-procedures-for-1cd-ftv-1kd-ftv-and-2kd-ftv-engi.pdf"

Bemsas

Citatabemsas parašė:
Citatavincass parašė:
Citatabemsas parašė:

Customers1st neranda, matyt del win7.

Arturas

Siaip kai skaiciau tai rekomenduoja xp.

vincass

Citatabemsas parašė:
Citatabemsas parašė:
Citatavincass parašė:
Citatabemsas parašė:

Customers1st neranda, matyt del win7.

Pas mane irgi Win7, bet viskas susitvarkė. Nusiunčiau instrukciją i privat. Paskaityk.