Megejiska diagnostika

Pradėjo Arturas, Lapkritis 15, 2011, 18:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 12, 2017, 10:39:38 AM
Mini vci apie 30€ kainuoja ;)

Ir normaliai su juo veikia. Pakanka spartos, kad parametrus būtų galima pasižiūrėti?

slashas

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Sausis 12, 2017, 10:50:52 AM
Ir normaliai su juo veikia. Pakanka spartos, kad parametrus būtų galima pasižiūrėti?
Nesuprantu klausimo, apie kokią spartą kalbi...? Šitas geriau veiks nei bet koks autocomas net ir originalas. Nes veiks su oem programa, o ne universalia.
Parametram žiūrėti spartos nereikia, nes jei live parametrus žiuri reikia logą pasileisti ir vėliau jį analizuoti, o ten visokiems purkštukų mg/Str pažiūrėti tai dzin ta sparta, ten nebent visiškai lavoninius purkštukus pamatyti...

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 12, 2017, 11:06:30 AM
Nesuprantu klausimo, apie kokią spartą kalbi...? Šitas geriau veiks nei bet koks autocomas net ir originalas. Nes veiks su oem programa, o ne universalia.
Parametram žiūrėti spartos nereikia, nes jei live parametrus žiuri reikia logą pasileisti ir vėliau jį analizuoti, o ten visokiems purkštukų mg/Str pažiūrėti tai dzin ta sparta, ten nebent visiškai lavoninius purkštukus pamatyti...

Na supratau. dėkui už pagalbą. Reiks pasidomėti šitais aparatais.

slashas

Na minusas ir pliusas mini vci, kad reikia kompo, pliusas, kad logus lengviau žiūrėti ir analizuoti

Laisvidas

Mini Vci tikrai daug letesnis nei autocomas ,bet apart to visvien toyotai geriau rinktis mini vci

Awriuxx

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 12, 2017, 12:05:45 PM
Na minusas ir pliusas mini vci, kad reikia kompo, pliusas, kad logus lengviau žiūrėti ir analizuoti

Jeigu tik tiek, tai menkos bėdos. Nežinau, prisisapnavo man ar skaičiau kažkur, kad kiniški Mini vci labai lėti ir pavyksta tik klaidas nuskaityti. Už tai man šitas variantas buvo atkritęs. Gal apie kitą diagnostinę priemonę skaičiau, nepamenu. Jeigu sakot, kad normaliai veikia, tai mielai pabandysiu. Palyginti nebrangus variantas. Vis ne autocom už 100 su viršum eurų.

slashas

Na visokių kiniškų yra ;) pasiimk iš kokio skelbiu.lt išbandyk, nepatiks nepirk ;)

vibogd

man rodos klubietis 'ketvirtasis' turi ivairiu diagnostiku. pamegink su juo pasneket.

Awriuxx

Citata iš: vibogd Įrašytas Sausis 12, 2017, 16:41:42 PM
man rodos klubietis 'ketvirtasis' turi ivairiu diagnostiku. pamegink su juo pasneket.

Jau keliauja iš Kinijos Mini VCI. Kad š nusipirkau išgirsti tam kartui nenoriu. Tikiuosi diagnostika mano poreikius atitiks ir daugiau prie šito klausimo grįžti nebereikės

arunaskeras

O jei turiu autocoma ar verta isigyti mini vci  Ar su juom pamatysiu ka nors daugiau
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Sonixas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Sausis 12, 2017, 18:20:44 PM
O jei turiu autocoma ar verta isigyti mini vci  Ar su juom pamatysiu ka nors daugiau
su mini vici daugiau galemybiu toyotai nei su autocomu.zinoma jei zinai ka daryt ir ka paziuret
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

slashas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Sausis 12, 2017, 18:20:44 PM
Klaidų nuskaitymui autocom pakaks, bet pvz kodingui ir funkcijų įjungimui išjungimui jau nebe ;)

Bemsas

Su Lexus autocom dirba kaip ELM327 adapteris.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 12, 2017, 22:50:50 PM
Su Lexus autocom dirba kaip ELM327 adapteris.
Su daug kuom autocomas dirba kaip elm'as ;)

arunaskeras

Tai suprantu kad toyotai mini vci pagelbetu labiau uz autocoma
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI