Megejiska diagnostika

Pradėjo Arturas, Lapkritis 15, 2011, 18:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mants

tavo daug naujesne cv.
prie mano ne nesijungia adapteris.
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

slashas

Citata iš: Mants Įrašytas Sausis 14, 2017, 08:56:18 AM
tavo daug naujesne cv.
prie mano ne nesijungia adapteris.
Na tada elm323 turi palaikyti, nes 9141 yra truputi akmens amžiaus protokolas ;)

Mants

tai cv ir nesa i ta amziu ::)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Popilas

Buvau pasijunges Delphi diagnostika , kaip autocom tai ant uzvesto variklio purkštuku parametrai stovi vietoj NK nerodo :D spaudžiant gaza nereguoja , gal netinka rodė 1-2 (-1) 3-4 (0)

raipet

Ar mini VCI veikia su 64 bit ir win10?
D4D 85kW

apple

Sveiki, sunegalavo mašina :( Ilgiau pabuvus ant laisvų meta cheką, lyg ir trauka kažkiek sumažėjusi. Pasijungus laidą parodė 78(8) Fuel Pump System Malfunction (Short). Pridedu porą screen'ų. Kaip pasižiūrėjau forume, tai greičiausiai kas scv vožtuvėliai kalti. Ar gali būti kažkas kitas ? Ar verta varyt dar kur į servisą, ar geriau jau su tais vožtuvais kažką daryti ? Ką patartumėte daryti, bandyti valyt senus, pirkti šrote ar iš karto naujus ? Ebay pasižiūrėjau, jų naujų komplekto kaina apie 200€ su atsiuntimu. Gal kas pirkot Lietuvoj, kokia kaina eina ? Ačiū.

LinasR

Citata iš: raipet Įrašytas Sausis 25, 2017, 10:18:40 AM
Ar mini VCI veikia su 64 bit ir win10?

Jei dar įdomu, veikia. Pasileidau ant Win10 64bit.

slashas

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 15, 2017, 10:36:43 AM
Jei dar įdomu, veikia. Pasileidau ant Win10 64bit.
Aš irgi, bet jis sakyciau lėtokas, lambda live grafiką labai lėtai paišo... įtariu draiverius ir latency pačio USB...

Bemsas

Taip turi buti. Kabelis letas.  Jei nori kad live data rodytu gerai, be uzlaikymu reikia kito kabelio, pvz MVCI.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 15, 2017, 15:48:04 PM
Taip turi buti. Kabelis letas.  Jei nori kad live data rodytu gerai, be uzlaikymu reikia kito kabelio, pvz MVCI.
Kaip tas MVCI atrodo? Pas mane dabar toks:

Bemsas

Cia yra kastruotas MVCI kabelis. MVCI oranzine dezute. Dabar irgi pilna Mini VCI sukista i dezute uz visai kita kaina. Cia jau reikia ziureti. Veikia su Honda, Volvo. O tas MVCI yra klonas Mongoose kabelio, kuris kainuoja daug pinigu ir puikiai veikia. Su Mongoose galima net naujinti ECU softa. Su MVCI irgi galima teoriskai, greicio pakanka

Sonixas

bandom su xebra dabar viena irengini data listas veikia puikiai atsinaujina kaip originaliam tik su sunesnem masinom iki 2006 metu sunkiai veikia ir irgi lagina kaip mvci.bet uztat su juo eina programot softo dar nekeitembet pre crash kamera ko puikiausiai sukalibravo.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 15, 2017, 21:26:22 PM
Cia yra kastruotas MVCI kabelis. MVCI oranzine dezute. Dabar irgi pilna Mini VCI sukista i dezute uz visai kita kaina. Cia jau reikia ziureti. Veikia su Honda, Volvo. O tas MVCI yra klonas Mongoose kabelio, kuris kainuoja daug pinigu ir puikiai veikia. Su Mongoose galima net naujinti ECU softa. Su MVCI irgi galima teoriskai, greicio pakanka
Toks?

Bemsas

zillvaa

Sveiki.isigijau Mini-Vci J2534 ir negaliu paleist.paleidus Techstream 12.20.024 praso ivest NEW KEY.nezinau kur cia gaut ta key.reikia registruotis toytos puslapy ar instaliuot kazkaip kitaip reikia?nervai jau napridiele :) dekui