Megejiska diagnostika

Pradėjo Arturas, Lapkritis 15, 2011, 18:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

UfO

:) :) :)
Þiūrėk antrą punktą savo prikabintoje instrukcijoje ;)
>>> 2. Installation J2534 - Mangoose Pro.exe

MnDs

as to zingsnio nepraleidau :D dbr pabandziau compatibility padaryti WIN XP ir suveikė. dekoju uz pagalba :)

UfO

Prikeliu klausimą :)

CitataGALLANT parašė:
CitataUfO parašė:
Sveiki, turiu klausimą. Ar diagnostikos rodomas klaidos kodas priklauso nuo auto  kompo versijos ar nuo diagnostikos priemonių (laido, programos)? T.y. pavyzdžiui tikslus klaidos kodas P0627 ir jo sutrumpintas atitikmuo 78. Tikiuosi suprantamai paklausiau :)

Tik parduotuvei gali ta pati desra tureti skirtingus skonius, o klaidu kodai su bet kokia diagnostika turi buti vienodi.

Gerai, tada klausimas šiek tiek kitoks. Su kinietišku laidu (MINI VCI) rodomas klaidos kodas 78(8). O googlinant toyota DTC (diagnostic trouble code) reikšmės prasideda raide P ir skaičiai (pvz. P1295).

Auto lyg ir 2002 metų, tai kaip ir turėtų būti OBDII, o diagnostika (kinietiškas laidas + techstream 8) rodo lyg ir OBDI kodą.

Ar aš kažko nerandu ar nesuprantu? :)

Bemsas

Koki koda rodo, kai bandai nuskaityti kodus be kabelio, o savarzeles pagalba?

UfO

Tiesą sakant nepabandžiau, iškart nuskaitinėjau su laidu ir paskui ištryniau. Reiks pabandyti jei vėl užsižiebs lempečka.

nmeras

tai supratau elm 327 bluetooth niekas ir neisbande su dyzeliniais auto? ar jis aplamai nesirisa su dyzeliniais auto? galvojau isigyti toki su androidiniu telefonu naudot parametram pasiziuret :p

bioparo

veikia su dyzeliu, bent visokius parametrus galima paziureti, labia priklauso nuo android softo

ketvirtasis

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 28, 2013, 19:49:54 PM
tai supratau elm 327 bluetooth niekas ir neisbande su dyzeliniais auto? ar jis aplamai nesirisa su dyzeliniais auto? galvojau isigyti toki su androidiniu telefonu naudot parametram pasiziuret :p
Veikia ir rodo tik važiuojant nepatogu naudotis.

Ignas D-cat

Kaip manote, ar pakanka šio kabelio mėgėjiškai savo automobilio diagnostikai? http://www.skelbimai.lt/skelbimas/mini-vci-toyota-lexus-diagnostinis-kabelis-laidas-v8-5646626/?ref_query=vci ? Avensis D4D 2.2 D-cat 2006
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Bemsas

Pakanka. Tik Ebay 2x pigesnis tas kabelis

Donis7

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 05, 2014, 09:53:57 AM
Kaip manote, ar pakanka šio kabelio mėgėjiškai savo automobilio diagnostikai? http://www.skelbimai.lt/skelbimas/mini-vci-toyota-lexus-diagnostinis-kabelis-laidas-v8-5646626/?ref_query=vci ? Avensis D4D 2.2 D-cat 2006
Turiu tokį, tai pagal mano mėgėjiškus poreikius jo užtenka.

Ignas D-cat

Aciu uz atsakymus, manau, kad isigysiu, tik vat ir kompo prie jo reikia turbut nes pas mane Win 8  :V kompas brangiau turbut kainuos nei laidas  :-) Laida galvoju pirkti, nes kartais su juo, forumieciu pagalba ir tiesiomis rankomis galima pasigydyti kaikuriuos nedidelius gedimus ir paciam.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Donis7

Bijau pameluoti, bet ant W8 irgi galima suinstaliuoti. Tik reikia rankiniu būdu truputį pažaisti. Man irgi ant 64 bit reikėjo, tai susiinstaliavau be vargo. Tik naudojant Techstream, antivirusą reikia išjungti (bent jau man).

MnDs

ar yra zinanciu kur t25 avensyje yra fiksuojamas kilometrazas neskaitant spydometro skydelyje esancios EEPROM atminties? ar tik toje atmintyje ir tefiksuoja?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...