Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Taigi 10.6l/100km (kompas rode 7.8). Tik miestas, trumpi atstumai, daug kamsciu ir sildymu pries darba ir po. Manau norma :)

EvaldasL

Paskutinės - 10,3 l/100 km. Beveik vien tik po miesta. 50 km tik uzmiestyje buvo. Ilgi pasildymai. Vakar pagal kompa kol isvaziavau i kiema uzbuksaves nuo 5,1 iki 6,1 litro pakilo :)

dtinas

paskutines sanaudos pagal kompa 10,5, uzpylus , paskaiciavus - 10,5. Pagrinde miestas ir truputi uzmiescio :)

progys

Citatadtinas parašė:
paskutines sanaudos pagal kompa 10,5, uzpylus , paskaiciavus - 10,5. Pagrinde miestas ir truputi uzmiescio :)

Pas mane kompas rodo 7.0 ltr/100 km šiuo metu. Su pašildymais, sėdynės šildymais ir t.t. Dar pastovėjus šiandien kamštyje, padidėjo iki 7.4 ltr.

Gmc

Nuva, salciai dingo sanaudos is 10.6 tapo 8.78l :) Tiesa sikart mieste ne 100% o 90%, bet tai nieko nekeicia.

progys

Citataprogys parašė:
Citatadtinas parašė:

Pas mane kompas rodo 7.0 ltr/100 km šiuo metu. Su pašildymais, sėdynės šildymais ir t.t. Dar pastovėjus šiandien kamštyje, padidėjo iki 7.4 ltr.

Nuvažiavau 250km už miesto (bei atšilo) ir dabar kompas rodo vidurkį 6.2 ltr/100km. Nuvažiuota iš viso ~650km (400 km mieste), dyzelino dar likę iki antro riebaus brūkšnelio nuo apačios įskaitant R.

vitiok

paskutines sanaudos: 423 km,is ju 180 uzmiesti nevirsijant greicio normaliu tempu,like po miesta per salcius dauguma ir trumpais atstumais,tilpo 41,5 litro,realiai 9,8 l vidurkis.

EvaldasL

Norėjau paklausti, ar pas visus borto kompiuteris nesąmones rodo? Čia kažkada važiavau autostrada, rodė 4,8 litro vidurkį, paskui užsipyliau pilną baką ir gavosi 6,7 litro. Negi gali skirtis ant 2 litrų sąnaudos?

S_Kulikauskas

As po kiekvieno pylimo resetinu skaitiklius, tame tarpe ir vidurki, bet sanaudos nuo realiu vistiek skiriasi kaskur +0,2 - +0,5 Lit.
Veikiausiai tai bus prcentinis skirtumas, nes jai vaziuoju trasoje ir kompas vidurki rodo 5L. tai realios 5,2 jai blaskausi po miesta ir kompas rodo 10 tai realios 10,4.

Ir kaip suprantu tas skirtumas kiekvienai masinai savaip, kitu realios net mazesnes buna nei kompas rodo.

Noreciau kaskaip sukalibruoti, bet vargu ar yra tokia galimybe.

EvaldasL

O as nesuprantu, kodel visiems skiriasi iki puses litro, o man 2 litrais skyresi. Gal ir tai dar turi reiksmes, kas as nuvaziavau tik 200 km ir tada vel iki pilno dapyliau?

kaktusas

Na jei nori atrast kokia paklaida nuo parodymų, reikia visada vienodai dapylinėt, optimaliausia manau kai visas bakas užpilamas. Man jei užsipilu vėl kokius 200 nuvažiavus tai dar nedidelė paklaida gaunas, o jei jau išvažinėjus baką - link litro, gaunas yra kažkokia paklaida, ir kuo daugiau nuvažiuoji, tuo didesnis skirtumas gaunas nuo realybės

looking4snow

O pas jus yra dabar taip, kad uzvedus varikli ir pradejus judeti kompas kokia minute rodo 40-80 l/val sanaudas? :D Vasara to nepastebejau. Prie salciu pastoviai taip. Ir tik vis ilgiau vaziuojant krenta, krenta, kol nukrenta vidurkis iki normaliu skaiciuku.
Realiu dabar netikrinau, bet kaip ir viskas normaliai.

simsasas

Pas mane irgi rodo mieste 1,5-2 litru paklaida!

Artūras Alytus

Citatalooking4snow parašė:
O pas jus yra dabar taip, kad uzvedus varikli ir pradejus judeti kompas kokia minute rodo 40-80 l/val sanaudas? :D Vasara to nepastebejau. Prie salciu pastoviai taip. Ir tik vis ilgiau vaziuojant krenta, krenta, kol nukrenta vidurkis iki normaliu skaiciuku.
Realiu dabar netikrinau, bet kaip ir viskas normaliai.
Pas mane panašiai. Didžiausios sanaudos ir yra pirma pavara.

EvaldasL

Tai kam tada reikalingas tas kompas, jeigu nesamones rodo :D Nebent save apgauti.