Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

S_Kulikauskas

Citatabemsas parašė:
O webasta ima iki 0.2L/val :) ir uzkuri jau silta masina.

Blyn, geras dalykas (noreciau), ale brangus (nedesiu) :) .

Gmc

Vakar pyliau kura, isejo 8,93l/100km tik po miesta vazinejant. Manau norma ziemai. Kompas kaip visada rode 1,7l maziau :)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

MND

norma 7,2 l/100 kompas vidurkis apie 6.0 :D metodas pilnas - dugnas (miestas)

saulens

paskaiciau ARUNASKERAS ikelta straipsni.na ir keisti ten komentarai.manes neitikino kad vaziuojant i nuokalne ne laisva pavara o ijungtu begiu yra taupiau.tipo gaunasi atvirkstinis veiksmas,ne variklis automobili varo o automomobilis varykli varo.tai ka tada variklis dirba ant oro:o

eceris

S_Kulikauskas

Tai kad jis tuo metu paprasciausiai nedirba :) . As kaskada atkreipiau demesi i viena idomu vaizdeli. Riedi begi ikales nuo kalno, tahometras kokius 2K rodo, mini sankaba apsisukimai krinta iki kaskur 0,75 ir tada vel sokteleja iki 0,8. Tai as pamasciau, kad tikriausiai iki kol apsukos nenukrenta iki "laisvu" varikliui kuras neduodamas, arba jo duodama labai mazai (nes akseliaratorius atleistas buna), o kai tik nukrenta matomai kuro norma truputeli pakeliama, kad 0,8 RPM laikytu.

Bemsas

Isivaizduoju ekologini vaziavima su BMW745, Mescedes 500 , Audi A8 w12 ir kitom masinom su panasiai motorais :D

Gmc

Citatasaulens parašė:
paskaiciau ARUNASKERAS ikelta straipsni.na ir keisti ten komentarai.manes neitikino kad vaziuojant i nuokalne ne laisva pavara o ijungtu begiu yra taupiau.tipo gaunasi atvirkstinis veiksmas,ne variklis automobili varo o automomobilis varykli varo.tai ka tada variklis dirba ant oro:o
Taigi pamegink, net borto kompas rodo 0 :) Aisku kai yra tam tikras greitis.

vitiok

griztant prie temos paskutines mano sanaudos tik mieste vasario men. 400 km ipiliau 32 litrus.temperatura vidutine apie 0, saltukas visada  rytais.
kuras tik is statoilo +

Bemsas

Citatavitiok parašė:
griztant prie temos paskutines mano sanaudos tik mieste vasario men. 400 km ipiliau 32 litrus.temperatura vidutine apie 0, saltukas visada  rytais.
kuras tik is statoilo +

8L/100 iseina. Mano paskutini karta vidurkis buvo 7L, net pats nustebau :o

vitiok

Citatabemsas parašė:
Citatavitiok parašė:
kuras tik is statoilo +

8L/100 iseina. Mano paskutini karta vidurkis buvo 7L, net pats nustebau :o
Man ir pirma kart sia ziema tokios zemos sanaudos :) priprates buvau apie 10 kazkur vidurkis :)

pinokis

mano toyota kazkodel stipriai sumazino kuro sanaudas, anksciau buvo kad uzpilu 42ltr o pravaziuodavau 450km. dabar 43ltr.supyliau pravazevau 620 pagalvojau negali buti bet antras bakas uzpiltas ir vel tas pats virs 600km.

Gmc

Mano irgi. Dabar gavosi 8l mieste su mazai kamsciu.[mail][/mail]

S_Kulikauskas

Nekuriant naujos temos, pasigisiu cia :) .

Mano Auris dabar valgo apie 4,5 litro ir tai vien tik mieste. Na tiksliau kompas taip rodo  :-]  .

Zodziu bemaigydamas mygtukus skydelyje radau idomia funkcija. Galima kazkokius procentus nustatyti nuo 70 iki 130 , dabar pastaciau 70 tai galima pagalvoti kad oru vaziuoju. Dabar linksminiuosi, sulauksiu kol baka isvazinesiu paziuresiu koks skirtumas bus, o tada meginsiu primesti kiek tuos procentus nustatyti, kad teisybe rodytu, nes prie 100% , kazkur ant puslitrio meluodavo.

Zodziu auryje yra kompo kalibravimas, manau jai pajieskotumet netik Auryje rastumet  ;)  .