Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Man patiko kadaise kelininku masinos. Stovi salikeleje, ratas pakeltas ant domkrato ir vazioja (y)

aurisss

5,5 l 2,0 ? :D
Mano Auris 1,4 D4D po miesta 5,5 valgo :)

Naujokas

Citata iš: aurisss Įrašytas Balandis 27, 2015, 16:35:36 PM
5,5 l 2,0 ? :D
Mano Auris 1,4 D4D po miesta 5,5 valgo :)
cia kiek suprantu vidutines ima ir px ziema ar vasara.

aurisss

Tavo atveju kogero vidutines ima visu metu laiku...
O mano atveju tai cia vasara tik po miesta apie 5.5... patikrinta nuo pilno iki beveik tuscio.

LaBras

Na pas mane dyselis, 85 kw, autostradoj ima  apie 5..

donatas4

Toyota Avensis 2007m 2.0l D 93kw, vidutinės 7.2l, pusė mieste pusė trasoje.

Myjack

Avensis 2.0 85 kw.
Pripiltas sklidinas bakas (iki pat "kaklo" viršaus). Nuvažiuota 997 km iki užsidegusios lemputės. 60 proc. trasoje (vid.greitis 85-100 km/h) ir 40 proc. miestuose.

vibogd

2.0 d4d 93kw-5,2 l/100km. Greitis 50-120 (per miestelius reikejo vaziuoti daznokai, bet siaip pagrinde 110vidurkis)

papildyta: 6,8 mieste.

eceris

kai kurių kolegų matavimai tai absurdiški. miestas-kamščiai buvo ar kaip sakykim per Varšuvą ar Vieną 100 km/val pralėkta ? užmiestis- pensijiniu greičiu 70-90 km/ val važiuota ar 140 km/ val-sąnaudos skirsis kaip diena ir naktis.

galiu pasakyt ir aš tuomet savo senutės 2.0 l, d4d, 66 kw :). 4386 km, su 278 l- 6,3 l. ekipažas 4 asmenys ir bagažinė atostogoms pakrauta.  iš jų apie 2000 km balkanais ir tatrais-greitis 50-80 km/ val, apie 1800 km magistralės-130-140 greitis, ir "mylimas" maršrutas varšuva-Lietuva-greitis sakykim 50-120 km/val

Vladas55

Pries savaite ir pas mane atsirado problemeliu truputi.Per iseigines vaziavau i Druskininkus autostradoi palaikiau greiti 110.Pirmadieni uzkuriau varikli isilo,dingo trauka,uzsidege VSC ir variklio simvolis.Antroi dienos pusei uzsidege ir TRC OFF.Kai isjungi varikli ir vel uzkuri,gerai traukia,po kazkiek laiko vel dingsta trauka.Nuvaziavau i parduotuve nupirkau skycio isvaliau EGR nes ruosiausi praeitais metais valyt taip ir nesusiruosiau.Buvo uzsikimses kapitaliai,soniniu angu visiskai nesi mate,tik per viduri truputi.Atsukau rite Kad geriau isvalyt EGR voztuva.Kruopsciai isvaliau.Surinkau,atsukau akum.klema,pajungiau,pavaziavau gal 20metru vel uzsidege simvoliai.Pavazinejau didelem apsukom nepadejo.Vaziavau darbo reikalais pro Mototoja uzvaziavau,prieme is karto.Pravale DPF,sake kemsasi,atnaujino programa.Dabar viskas gerai,bet pradejo ryt kuro litru gal ir truputi daugiau.Uzsipyliau pilna baka stebesiu kaip ten bus.Gal kam pravers informacija.

katana7

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 09:38:53 AM
Pries savaite ir pas mane atsirado problemeliu truputi.Per iseigines vaziavau i Druskininkus autostradoi palaikiau greiti 110.Pirmadieni uzkuriau varikli isilo,dingo trauka,uzsidege VSC ir variklio simvolis.Antroi dienos pusei uzsidege ir TRC OFF.Kai isjungi varikli ir vel uzkuri,gerai traukia,po kazkiek laiko vel dingsta trauka.Nuvaziavau i parduotuve nupirkau skycio isvaliau EGR nes ruosiausi praeitais metais valyt taip ir nesusiruosiau.Buvo uzsikimses kapitaliai,soniniu angu visiskai nesi mate,tik per viduri truputi.Atsukau rite Kad geriau isvalyt EGR voztuva.Kruopsciai isvaliau.Surinkau,atsukau akum.klema,pajungiau,pavaziavau gal 20metru vel uzsidege simvoliai.Pavazinejau didelem apsukom nepadejo.Vaziavau darbo reikalais pro Mototoja uzvaziavau,prieme is karto.Pravale DPF,sake kemsasi,atnaujino programa.Dabar viskas gerai,bet pradejo ryt kuro litru gal ir truputi daugiau.Uzsipyliau pilna baka stebesiu kaip ten bus.Gal kam pravers informacija.
Jei pradėjo DPF kimštis, dažniau vyksta regeneracija ir dėl to didėja kuro sąnaudos.

Vladas55

Maciau kai vyko regeneracija praeitu metu vasaros pabaigoi,siu metu vasaros pradzioi,ikaitus varikliui pasipyle balti dumai,pravaziavus gal 200metru nustodavo.Ankstoga dar pjaut DPF,pravaziuota 104 000 ir trauke normaliai,pjauna kiek skaitau forume apie 200 pravaziavus.Gal EGRo valimas padidino sanaudas.

Mants

corola verso 2004 2ltr 85kw dyzelis
7,1 ltr/100
is ju 150 uzmiestis, ramus vaziavimas iki 100 ir 430 mieste, darbas namai

o realiai gautusi dar maziau, kadangi bent jau pas mano corola klaidingai rodo spidometras, rodo daug didesni greiti nei kad realiai yra, apie 10proc., tad ir nuvaziuoti km turetu but didesni. taigi jei ivertinus sita nemaza paklaida, kuro sanaudos gautus apie 6,4 km, ir realiai atiktu borto kompiuterio parodymus.

Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

balticam

Citata iš: Mants Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 13:27:26 PM
... rodo daug didesni greiti nei kad realiai yra, apie 10proc., tad ir nuvaziuoti km turetu but didesni. taigi jei ivertinus sita nemaza paklaida, kuro sanaudos gautus apie 6,4 km, ir realiai atiktu borto kompiuterio parodymus.

Tai pas visas masinas spidometras rodo 10km/h didesni greiti. Isijunk navigacija ir patikrink bet kuria masina-pamatysi.

MindaugasB

Citata iš: balticam Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 17:47:08 PM
Tai pas visas masinas spidometras rodo 10km/h didesni greiti. Isijunk navigacija ir patikrink bet kuria masina-pamatysi.

Teisingai. Papildysiu, kad M ir N kategoriju masinoms prie tikrojo greicio prideda ne maziau nei +6 km/h, o L1 ir L2 prideda +4km/h, o L3, L4 ir L5 prideda +8km/h.

L1 L2 - dvirates arba trirates iki 50cm2. (motoroleriai)
L3 L4 L5 - dvirater arba trirates virs 50cm2 (motociklai)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis