Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindeJ

CitataS_Kulikauskas parašė:
 Na mano kompas apie 10% maziau rodo nei realios sanaudos, zinoma smagu ziureti kai vidurki rodo maza :) , bet geriau jau jis teisybe rodytu :) .  Masciau gal yra numatytas koks budas ji sukalibruoti, bet nieko neradau tuo klausimu. Galima nebent mazesnius ratus deti :) . O tas prognozuojamas nuvaziuoti atstumas tikrais kaskaip kinta, bet jis visada buna mazesnis nei veliau realiai nuvaziuoju. Kokia bako talpa taipat nezinau, nupirkes pripyliau 50L, bet daugiau nei karto to nepavyko padaryti nors visada isvazineju iki kompas parodo "liko nuvaziuoti 10Km" .

Auris bako talpa 55L.

Agne

O kokia avensio 2006 m. kuro bako talpa? Užsidegė lemputė, pyliau kuro ir tilpo apie 52 litrus.
Viskas gerai, kas gerai baigiasi :)

Renis

CitataAgne parašė:
O kokia avensio 2006 m. kuro bako talpa? Užsidegė lemputė, pyliau kuro ir tilpo apie 52 litrus.

60 l
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

asaka

Sveiki,

Pas mane toks bajeris darosi su rodomom sanaudom. Vaziuoju lyg ir tolygiai (nesvarbu ar autopilotu ar kontroliuodamas pedala koja), kelias tiesus be kalniuku, o sanaudos nuo 5,8 l/100km pasoka iki 8-9, sekunde parode aukstesnes apsukas vel gryzta prie  normaliu, po to vel pasoka iki aukstesniu, vel gryzta. Auto vaziuoja tolygiai, netrukcioja. Dėl to vidutines sanaudas rodo pastoviai manau per dideles, gal net ir vartoja dabar manau daugiau. Gal kas turejot praktikos su tuo? Dar kazkada pastebejau stovint ant laisvu tokiu panasiu intervalu apsukos nuo 1000 pasoka 1200, vel gryzta prie 1000, vel 1200 pakyla. Gal tai susija?

zibalas

Gal ce su temperatura susija.Pabandyk pastatyti ant salto vejalio iki galo ir isjungti peciuka ,arsokines tada apsukos ?
gold

nerijus242

sveikas asaka,pabandik atjung klima ir apsukos turetu normalizuotis.

dtinas

del momentiniu sanaudu sokinejimo vaziuojant tolygiu greiciu. Tai normalu. Mazdaug kas 10 sekundziu ar tai riebinamas misinys ar tai penktas purkstukas paduoda papildomai kuro tam, kad suodziu filtre butu tam tikras kuro-oro santykis ir tokiu budu pilnai neutralizuojami Nox (azoto oksidai). Butent, d-cat neutralizuoja ne vien suodzius, bet ir Nox. Tokia ta ekologija ir jos kaina. Kai nusipirkau savo d-cat irgi buvau sunerimes. Bandziau aiskintis. Solorina visiskai nesugebejo paaiskinti, kas ir kodel. Tai google visagalis padejo. Sita ekologija, manau, prideda apie 1 litra prie bendru sanaudu.

asaka

As panasiai ir masciau kad sanaudu sokinejimas vaziuojan lygiu keliu gali priklausyti nuo filtro, 5 purkstuko ar dar kokio tai butino D-CAT proceso, taciau del to buvau sudvejojes kadangi anksciau to arba nepastebedavau arba sanaudos tiesiog nesokinejo, (tai prasidejo arba pastebejau pries pusmeti) kitas pastebejimas buten tada kai vyksta issivalimas ir matomas akivaizdus duminimas is duslintuvo, tuo metu sanaudos nesokineja ir buna pastovios, taip pat sanaudos nesokineja kol dar variklis nera pilnai isiles. Viskas prasideda buten isilus varikliui. Na stebesiu toliau, gal dar ka pastebesiu.

asaka

Del klimos pas mane apsukos sukyla ir laikosi sukile ilgesni laika, o veliau vel nukrenta, ta jau esu pastebejes, mano atveju apsukos sokteli iki 1200 ir greitai vel nukrenta prie normaliu ir taip krtojasi kas 2-5 sekundes nevienodais intervalais (grynai panasiai kaip ir sokineja sanaudos vaziuojant lygiu keliu) ir buten kai siltas variklis, vaziuojant jokio trukciojimo nesijaucia. Aisku vaziuoti tai netrukdo, tik noras issiaiskinti si keista procesa, ar cia koks gedimas ar normalu. Gal visgi tai susija su apsivalymu. Serviso tai nera ko trukdyt del to.

avensisss

sveiki užpilant kura avensiui:o (BENZINAS 1,8 2004) atsukus kamštį išeina oras ,bake susidaro slėgis, ar tai normalu? kitose mašinose to nepastebėjau,kuo bakas tuštesnis -slėgis didesnis

kajima

cia fizika - tai normalu!

horn

Citataavensisss parašė:
sveiki užpilant kura avensiui:o (BENZINAS 1,8 2004) atsukus kamštį išeina oras ,bake susidaro slėgis, ar tai normalu? kitose mašinose to nepastebėjau,kuo bakas tuštesnis -slėgis didesnis
ir iš kur tas oras ten atsiranda, jei bake kuro sumažėja, o bakas nekiauras? :o

arytis

Citataavensisss parašė:

Greiciau vakuumas susidaro

horn

Citatakajima parašė:
cia fizika - tai normalu!
Ar fizika sako, kad skysčiui ištraukiamam iš bako, kažkokiu būdu bake atsiranda daug oro ir dar po slėgiu? :D Sumaišė slėgį su vakuumu kai oras šnypšdamas veržiasi į tuščią baką.

Andriusa321

Citataavensisss parašė:
siaip tai turetu buti alsuoklis kuris tuos dalykus sutvarko, bet nera problema bako nesulankstys, ir oras turetu neiseiti o ieiti, nebent jei siltasoras lauke ir buvo pilnas bakas o liko tuscias tai gali del silumos kazkiek benzino dujos issiplesti, bet cia manau viskas normaliai