Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

zexel

Kompai Jums +- panašias sąnaudas rodo? Man Corolla visiškas pievas rodo - pagal kompą dabartinėmis sąlygomis mieste apie 7, o realiai bent pora litrų daugiau ryja.

Zaroliz

Max +- 0.2 paklaida

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

katana7

Citata iš: vibogd Įrašytas Gruodis 13, 2016, 17:12:34 PM
trasoj-5/100, mieste 11/100
Pagal tai, koks važiavimo režimas, tai normalios kuro sąnaudos.

Popilas

Citata iš: katana7 Įrašytas Gruodis 14, 2016, 09:45:07 AM
Pagal tai, koks važiavimo režimas, tai normalios kuro sąnaudos.

Nu mieste 11l tai ką žinau ar čia normaliai važiuojant nespaudziant, variklis ne 3ltr :D

slashas

Pas mane šiandien 11.8ltr bet vidutinis greitis 15km/h va ką reiškia kamštyje 45min sėdėti...

du0n3

Sveiki;) Turiu Avensis d-cat. Visi labai gasdino mane del kuro sanaudu, bet esu pakankamai patenkintas, masina turiu lygiai savaite;D isvazinejau jau 2 bakus, tai su pirmu baku stengiausi vazineti graziai (pagrinde uzmiestis), tai gavosi 7l/100km. Su antru baku vazinejau siek tiek astriau (irgi pagrinde uzmiestis) tai vidurkis gavosi 6,9l/100km. Kompas rodo 7,2l/100km.

augisz

Uzmiesty visada mieli akiai bei kisenei skaiciai. Uzsuk i didesni miesta, o jei dar ir piko metu.. Praeis noras dcatui.

MindaugasB

Zmones DCAT nusipirke dziaugiasi ir kitiems pasakoja kokia gera masina iki pirmo didesnio remonto :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

Taigi va Egrekos meistrelis kur kondiske pildziau pats su Corolla Verso vaziuoja jau daug metu ir DCAT. Sake DPF kemsasi pastoviai ir sanaudos 10ltr, o ziema dar gerokai daugiau, kaip pas koki 3ltr BMW  :-]  DCAT pirkt nebent gal verta jeigu tik uzmiesty pastoviai vaziuoji ir nemazais atstumais kaip koks vadybininkas. Tada butu naudos is tu 130kw.

Gmc

Mano paskutinis bakas tik mieste su kamsciais 15l duju gavosi. Normalu, nes daug trumpu atstumu, kai hibridine sistema normaliai nedirba dar.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 16, 2016, 06:55:05 AM
Mano paskutinis bakas tik mieste su kamsciais 15l duju gavosi. Normalu, nes daug trumpu atstumu, kai hibridine sistema normaliai nedirba dar.
Važiuoji kaip su dyzeliu, kainos atžvilgiu :)

MindaugasB

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 16, 2016, 07:50:50 AM
Važiuoji kaip su dyzeliu, kainos atžvilgiu :)

Jo, tik 200kW po kapotu sedi.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

arunaskeras

Citata iš: du0n3 Įrašytas Gruodis 15, 2016, 20:15:45 PM
Sveiki;) Turiu Avensis d-cat. Visi labai gasdino mane del kuro sanaudu, bet esu pakankamai patenkintas, masina turiu lygiai savaite;D isvazinejau jau 2 bakus, tai su pirmu baku stengiausi vazineti graziai (pagrinde uzmiestis), tai gavosi 7l/100km. Su antru baku vazinejau siek tiek astriau (irgi pagrinde uzmiestis) tai vidurkis gavosi 6,9l/100km. Kompas rodo 7,2l/100km.
Cia jau kalbeta belekiek kartu ir visi preina bendros nuomones kad Dcat yra blogis ypač mieste Savaite tai cia labai mazai pavazinesi  metus tada bus aisku ar gerai ar blogai. Jei mazai praredejus tavo masina tai gal ir bus viskas gerai
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

balticam

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Gruodis 16, 2016, 09:05:17 AM
Cia jau kalbeta belekiek kartu ir visi preina bendros nuomones kad Dcat yra blogis ypač mieste Savaite tai cia labai mazai pavazinesi  metus tada bus aisku ar gerai ar blogai. Jei mazai praredejus tavo masina tai gal ir bus viskas gerai

O kuo jau D-Cat toks blogis? 
Man tai visos nujotos masinos - blogis....

arunaskeras

Citata iš: balticam Įrašytas Gruodis 16, 2016, 10:36:59 AM
O kuo jau D-Cat toks blogis? 
Man tai visos nujotos masinos - blogis....
Paskaicius foruma matosi kad problemu su D-cat buna dazniau. O nuvazineta masina tai kaip ir visi daiktai nudeveti tarnauja trumpiau
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI