Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

ashej

as pirkau is tokvilos, ale gera ;) trasoj iki 120 5 litrai, keista kad dcat 7 ima, turbut negerai su egr ar softu kazkas :))

Arturas

CitataMindaugas_G parašė:
Asmeniskai 2.0 D-4D 85kw mieste 6.0-6.5 uzmiestyje laikant 100-110 - 4.6-5.00.

Nu D-Cat nori vaziuoti reikia ir truputi papilti, bet kas mano nuomone tai kuo naujau tuo labiau prideda brogos ir naudota pirkti tampa vis linksmiau auto.

Pas mane irgi 85 kw, bet realiai vaziuojat uzmiestije iki 110 6 l, mieste nzn kaip reiktu vazinet kad tilpzciau i 6 litrus. Realios sanaudos mieste 8 lt.
Foto bus veliau :)

dtinas

Citataashej parašė:
as pirkau is tokvilos, ale gera ;) trasoj iki 120 5 litrai, keista kad dcat 7 ima, turbut negerai su egr ar softu kazkas :))

pas d-cat yra DPNR filtras (del ekologijos). Del to papildomas kuro kiekis ir susinaudoja.

Andriusa321

CitataArturas parašė:

Nu D-Cat nori vaziuoti reikia ir truputi papilti, bet kas mano nuomone tai kuo naujau tuo labiau prideda brogos ir naudota pirkti tampa vis linksmiau auto.

Pas mane irgi 85 kw, bet realiai vaziuojat uzmiestije iki 110 6 l, mieste nzn kaip reiktu vazinet kad tilpzciau i 6 litrus. Realios sanaudos mieste 8 lt.
pas mane 2.0 d4d 93kw na jei nesiplesau tai mieste vidurkis apie 5.4 bet siaip tai normaliai vaziuojant apie 6.4l, bet viskas kolegos priklauso nuo kuro, risipyliau daba is statoilo kazkokio pagerinto nes su pliusais kazkos gerai neatkreipiau demesio nes pirma kart pamaciau galvoju reikia pabandyti tai jau 500km nuvaziuota su avensiu o dar puse bako nepasiekusi rodykle manau tureciau tarp 900-1000 tikrai nuvaziuoti,

katana7

CitataAndriusa321 parašė:
CitataArturas parašė:

pas mane 2.0 d4d 93kw na jei nesiplesau tai mieste vidurkis apie 5.4 bet siaip tai normaliai vaziuojant apie 6.4l, bet viskas kolegos priklauso nuo kuro, risipyliau daba is statoilo kazkokio pagerinto nes su pliusais kazkos gerai neatkreipiau demesio nes pirma kart pamaciau galvoju reikia pabandyti tai jau 500km nuvaziuota su avensiu o dar puse bako nepasiekusi rodykle manau tureciau tarp 900-1000 tikrai nuvaziuoti,
Ot žmogui pasisekė nusipirko automobilį, kuris degalų sunaudoja mažiau nei gamintojas deklaruoja mieste (7,3l/100 km). Dar neteko girdėti tokių stebuklų.:D:D

simsasas

ar girdejot apie ekonomiska vairavima, su juo imanoma pagerinti  gamintojo skaicius, cia yra normalu, tik reikia su galva vaziuoti, ypac idomiai atrodo, ryte per kamsti lakstantys is vienos juostos i kita, ir panasios situacijos, o reiktu vaziuoti tvarkingai ir daug neakseleruojant, Rezultatas, kad galiausiai visi susitinka tame paciame taske tuo paciu metu ar keliom minutem veliau, bet sutaupo zymiai kuro! :) vazineju ramiai, laikau pastovu greiti, stengiuosi daug riedeti ant begio ir kiti dalykai, taip vaziuoju 100km mieste su 6,8-7,0l. viskas priklauso nuo vairuotojo kaip sakant :) :) :)

katana7

Citatasimsasas parašė:
ar girdejot apie ekonomiska vairavima, su juo imanoma pagerinti  gamintojo skaicius, cia yra normalu, tik reikia su galva vaziuoti, ypac idomiai atrodo, ryte per kamsti lakstantys is vienos juostos i kita, ir panasios situacijos, o reiktu vaziuoti tvarkingai ir daug neakseleruojant, Rezultatas, kad galiausiai visi susitinka tame paciame taske tuo paciu metu ar keliom minutem veliau, bet sutaupo zymiai kuro! :) vazineju ramiai, laikau pastovu greiti, stengiuosi daug riedeti ant begio ir kiti dalykai, taip vaziuoju 100km mieste su 6,8-7,0l. viskas priklauso nuo vairuotojo kaip sakant :) :) :)
Girdėjau ir pats naudoju, tik kad jei labai ramiai važiuosi ir anksti jungsi aukštesnę pavarą, idomu kiek laikys DPF filtras. Jei vidut. greitis kamštyje 20 km/h. ir atstumą kuri gali nuvažiuoti per 10 min, važiuoji 30-40 min. Štai ir visa ekonomija. Be to miestas miestui nelygus. Vilnius yra Vilnius.

MND

CitataArturas parašė:

NZN kam skirta skompas bet vidurki jis isveda tai prie to vidurkio ir pridedu dar 0.3 Ltr. paklaidai, siaip  vaziuoju nuo raudono iki raudono full bakas ir taip nulatos, yra A-B kilometrazas ir pasimato viskas kiek ir kaip. Faktas tas kad daug priklauso kur mieste vazineji pagride ir kaip ;) prie raudono visvien susitinkama :D

EvaldasL

Miestas miestui nelygus. Pavažinėjau vakar 20 km Vilniuje be kamščių ir šviesaforų 3-4 bėgiu. Kompas rodė 4,8 litro.

Beje, prie to pačio paklausiu, ar pas visus rodo 3,3 l/100 km, kai važiuoji ant bėgio, bet nespaudi gazo. Nes pagal mane turėtų rodyti 0, nes tada kuras nedeginamas. Bent jau taip buvo su Renault.

Andriusa321

Citatakatana7 parašė:
CitataAndriusa321 parašė:
CitataArturas parašė:

Ot žmogui pasisekė nusipirko automobilį, kuris degalų sunaudoja mažiau nei gamintojas deklaruoja mieste (7,3l/100 km). Dar neteko girdėti tokių stebuklų.:D:D
na ziuriu autotoja neturi nei vieno pardavime II avensio bet ten buvau mates net nuo 4.2 iki 6.4l bet daba paziurejau tai kad taip ir raso  kaip tu ir sakai kad 7 mieste turetu imti, bet cia kaip kazkas minejo forume miestas miestui nelygus as gyvenu Kaune ir nelbai i kamscius papuolu ir buna vietu kur net 6 pavara ijungiu tai kaip ir buvau pasisakes manau si karta 1000km tikrai nuvaziuosiu su baku ir jauciu jei buciau uzmiestyje vaziaves tai gal ir daugiau, va ka reiskia neagresyvus vairavimas ir geras maistas tavo arkliukui :) cia gal kam idomu bus yra ir daugiau techiniu duomenu avensio ir kitu toyotos automomobiliuku http://www.carinf.com/en/d6f02567.html

arunaskeras

Citatacia gal kam idomu bus yra ir daugiau techiniu duomenu avensio ir kitu toyotos automomobiliuku http://www.carinf.com/en/d6f02567.html
Toyota Avensis | 2.0 D
Kazi kodel savo masinos as cia nerandu:(
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

simsasas

pvz pas mane mieste VLN visa baka vaziuojant rodo 5,5-5,8 panasiai, bet suryja 7 :) tai va jau buvo diskutuota man rodos kad be facelifto avensiai visi rodo grubiai 1,5 litro maziau, idomus tie ju borto kompai :)

Arturas

Uzmiestije man kompas rode per 1 l maziau, miete tikiu kad gali net iki 2l paklaida rodyti. Nes uzmiestyje tai pats isbanziau pagal visas taisykles kaip patikrint kiek ima kuro.
Foto bus veliau :)

kalava

Ne tiesiogiai,bet i tema dėl kuro sąnaudų - slėgis padangose.

Mieste per mažaspadangu slegis  gal mažai itakoja kuro sąnaudas, gal labiau uzmiesty tai pasijaucia, tačiau koki slėgį kiti padangas laiko?

Klausiu todėl, kad gamintojo nurodyta mano avensiui pust 2.4 iki 160 km ir 2.7 su daugiau keleiviu važiuojant greičiau.

Tuo tarpu įvairūs padangų montuotojai pučia 2.1 arba 2.2
Manau tai kažkiek irgi įtakoja kuro sąnaudas uzmiesty, kad ir nedaug.

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

MND

padangu slegis beabejo turi kaskokia tai 0.n prieda prie kuro sanaudu. o pucia 2.1. ar 2.2. nes neturi supratimo kiek is tikro priklauso pusti :D