Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

rokasjan

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 21, 2015, 16:30:51 PM
Todel kad stovint dega degalai, o tu nejudi. Tokiu atveju 100 km nuvaziuoti tau reikes begalybes degalu, automatiskai kyla ir vidurkis. Tiesiog pavazinek pora simtu km, kad susidarytu kazkoks vidurkis, kuris nesokines. As pvz kai nunulinu vidurki tai jis man pirmus 5km irgi rodo 8-10L, o poto nukrenta iki 6L.

Na logikos yra. Bet iki issikraunant akumui taip nebuvo, buvau nunulines viena karta tycia, kita karta netycia ir tokiu bajeriu nebuvo. Kai masina stovejo, tiesiog nesikeite vidurkis visai..

Ir beje nuvaziavau jau tikrai daugiau nei 5 km..

Donis7

Citata iš: rokasjan Įrašytas Balandis 21, 2015, 18:19:16 PM
Na logikos yra. Bet iki issikraunant akumui taip nebuvo, buvau nunulines viena karta tycia, kita karta netycia ir tokiu bajeriu nebuvo. Kai masina stovejo, tiesiog nesikeite vidurkis visai..
Ir beje nuvaziavau jau tikrai daugiau nei 5 km..
Kai auto užkurtas stovi, tai vidurkis kyla....daugiau ar mažiau, bet kyla.

rokasjan

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 21, 2015, 19:21:25 PM
Kai auto užkurtas stovi, tai vidurkis kyla....daugiau ar mažiau, bet kyla.

Na tiksliai zinau, kad taip nebuvo pries issikraunant akumui. Dabar sukyla stovint iki 10-11 l.
Anyway, kaip galvojat, kompas pajungus diagnostikai rodytu tame klaida, ar kazkaip kitaip sita reiketu patikritnt? Ir gal tuo paciu kazkas galetu parekomenduot ka nors kas galetu "atgaivint" grotuva/navi? Nebeisijungia po akumo issikrovimo..

Aciu!

katana7

Citata iš: rokasjan Įrašytas Balandis 21, 2015, 20:16:42 PM
Na tiksliai zinau, kad taip nebuvo pries issikraunant akumui. Dabar sukyla stovint iki 10-11 l.
Anyway, kaip galvojat, kompas pajungus diagnostikai rodytu tame klaida, ar kazkaip kitaip sita reiketu patikritnt? Ir gal tuo paciu kazkas galetu parekomenduot ka nors kas galetu "atgaivint" grotuva/navi? Nebeisijungia po akumo issikrovimo..

Aciu!
O paleidimo-žemėlapių diskas navi viduje yra?

rokasjan

Citata iš: katana7 Įrašytas Balandis 21, 2015, 20:20:51 PM
O paleidimo-žemėlapių diskas navi viduje yra?

deja ne.. https://carrus.files.wordpress.com/2008/04/toyota-avensis-3g.jpg tokia pas mane, ir visuose 6 slot'uose yra kompaktai. Vienintele klimato kontrole veikia. Bedele.. Esu sukures siaip tema Navi skiltyje, jei turit minciu, ar galit ka rekomenduot kazka kas padetu, brukstelekit ten, arba PM, kad cia neofftopic'int per daug..

MindaugasB

Citata iš: rokasjan Įrašytas Balandis 21, 2015, 20:16:42 PM

Tau gal irgi nusimuse ir rodo km/L - kiek km su vienu litru nuvaziuosi?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

rokasjan

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 22, 2015, 10:17:54 AM
Tau gal irgi nusimuse ir rodo km/L - kiek km su vienu litru nuvaziuosi?

Man stovint kyla average iki 10-11 litru. Nors seniau niekas nesikeisdavo stovint. O pvz jeigu riedu nuo kalno isimetes laisva, nunulinus, rodo 1.1 l, kaip ir turetu rodyt stovint.
Nu trumpai tariant kazkas po akumo issikrovimo susisuko su elektra, tai matyt tiesiog reikia vezt pas elektrikus ir tiek, kad sutvarkytu ir grotuva/navi ir sita problema..

Raiforas

Man rodos geriau vezk pas Toyotos atstova nei eilini elektrika, perrasys softa ir bus kaip is gamyklos.

Bemsas

o tai stovint, kiek rodo momentines sanaudos? 99.9L ?

ginciavas

Nesenei  tvarkiau egr voztuva ir buvau atjunges akuma. Tada ir prasidejo nesamones, spaudziant gaza pirma pavara kuro sanaudos mazedavo, o vaziuojan tarsoj 90km/h rode 28ltr. Vidutines sanaudos po 100 km. uzaugo iki 19 ltr. Nuemus akumo klemas, butinai abi, viskas susireguliavo.

TYRAN

Citata iš: ginciavas Įrašytas Balandis 22, 2015, 13:41:11 PM
Nesenei  tvarkiau egr voztuva ir buvau atjunges akuma. Tada ir prasidejo nesamones, spaudziant gaza pirma pavara kuro sanaudos mazedavo, o vaziuojan tarsoj 90km/h rode 28ltr. Vidutines sanaudos po 100 km. uzaugo iki 19 ltr. Nuemus akumo klemas, butinai abi, viskas susireguliavo.

Ne kuro sąnaudos mažėdavo, o su 1 litru važiavimo kilometrų skaičius mažėdavo. Buvo pasikeitę parodymai iš L/100Km į Km/1L.

rokasjan

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 22, 2015, 13:02:44 PM
o tai stovint, kiek rodo momentines sanaudos? 99.9L ?

Tame ir esme, kad momentines rodo viskas kaip ir tvarkoj :) Tik average.
Citata iš: TYRAN Įrašytas Balandis 22, 2015, 14:02:43 PM
Ne kuro sąnaudos mažėdavo, o su 1 litru važiavimo kilometrų skaičius mažėdavo. Buvo pasikeitę parodymai iš L/100Km į Km/1L.

Pabandysiu nuimti klemas ir jei jau nieko, tada vesiu i Toyota.

Aciu kolegos uz pagalba! :)

rokasjan

Citata iš: rokasjan Įrašytas Balandis 22, 2015, 14:20:05 PM
Tame ir esme, kad momentines rodo viskas kaip ir tvarkoj :) Tik average.
Pabandysiu nuimti klemas ir jei jau nieko, tada vesiu i Toyota.

Aciu kolegos uz pagalba! :)

Zodziu :D po klemu nueimimo ir uzdejimo atgal, Average iskarto soka i 99.9l/100km :D  (!?)

Bemsas

Citata iš: rokasjan Įrašytas Balandis 22, 2015, 18:31:27 PM
Zodziu :D po klemu nueimimo ir uzdejimo atgal, Average iskarto soka i 99.9l/100km :D (!?)

O tai kiek tu nori stovincioj masinoj? Tiesiog ieskai problemu ten, kur ju nera.

rokasjan

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 22, 2015, 18:42:53 PM
O tai kiek tu nori stovincioj masinoj? Tiesiog ieskai problemu ten, kur ju nera.

Na nera logikos :) Momentini rodo -.- l/100km, kaip ir seniau rodydavo. O vidutinio neitakodavo stovejimas visai. Nes prideti prie vidurkio stovint 100 l/100 km, yra visiska nesamone ir be logikos:) Aisku cia smulkmena, neproblema net, bet mieste nebus imanoma manau maziau 20l/100km vidurkio padaryt, kai tiek sviesaforu. O jei norint parduot masina, tikrai zmogui kils itarimas, jei vidurkis bus virs 20 litru ;) na bandysiu dar googlintis.