Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

viskas pas tave tvarkoje, neieškok sliekų vienoj vietoj.

Bemsas

Na tai pravaziok bent 20km, ir paziurek vidurki. Kokias tau sanaudas turi rodyti, jei niekur nevazinejai?

rokasjan

Citata iš: katana7 Įrašytas Balandis 22, 2015, 19:08:43 PM
viskas pas tave tvarkoje, neieškok sliekų vienoj vietoj.
Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 22, 2015, 19:12:31 PM
Na tai pravaziok bent 20km, ir paziurek vidurki. Kokias tau sanaudas turi rodyti, jei niekur nevazinejai?

Na seniau taip nebuvo. Bet kaip tik laukia ilgesne kelione, tai paziuresiu :) Dekui visiems.

ToyotaClub

Teisingai sako suki galva del nieko, pas sesers yari ir pamenu nesamones rodydavo vaziuodavo ir i galva neimdavo, pas mane isvis nerodo, kazkaip idomiai toyota padare tu paciu metu benzinui yra, bet dyzeliui ne. Butu kokia tarpine, purkstukai ar dar kas va tada sukciau galva. Jei taip kuro sanaudas reik pilk baka ir skaiciuok :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

arytis

ar buvai kada nors pats nunulines borto kompa? tikriausiai vidurki skaiciavo nuo n tukstanciu km. Kuo daugiau vaziuosi, tuo maziau momentines sanaudos itakos vidutines. Taigi elementaru ;)

rokasjan

Citata iš: arytis Įrašytas Balandis 22, 2015, 21:34:43 PM
ar buvai kada nors pats nunulines borto kompa? tikriausiai vidurki skaiciavo nuo n tukstanciu km. Kuo daugiau vaziuosi, tuo maziau momentines sanaudos itakos vidutines. Taigi elementaru ;)

Vidutines sanaudas nusinulinau kai isigijau automobili (2014 m. liepos men.), nuvaziavau ~20 000km iki dabar. Kai nusinulinau, viska rode normaliai.

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Balandis 22, 2015, 20:16:08 PM
Teisingai sako suki galva del nieko, pas sesers yari ir pamenu nesamones rodydavo vaziuodavo ir i galva neimdavo, pas mane isvis nerodo, kazkaip idomiai toyota padare tu paciu metu benzinui yra, bet dyzeliui ne. Butu kokia tarpine, purkstukai ar dar kas va tada sukciau galva. Jei taip kuro sanaudas reik pilk baka ir skaiciuok :)

Sanaudu as pagal tai neskaiciuoju, tiesiog, megstu kai viskas automobilyje buna taip, kaip turi but, ypatingai, kai pries tai taip nebudavo. Plius buvo uzsidegusios 3 lemputes (check engine, vsc, trc off), kita ryta pacios uzgeso ir poto prasidejo tos nesamones. Tai neramu, kad nebutu tai kazkokio rimtesnio el. gedimo padarinys. Tokvila patare atvaryt jei vel uzsidegs, nes galimai diagnostika nieko neparodys.

Anyway, aciu, rakinam sita tema! Pasivazinesiu, paziuresiu kaip su tuo vidurkiu ten viskas bus, jei labai "badys" akis, uzsuksiu i Toyota servisa ir issiaiskinsiu tiksliai. :)

MindaugasB

Taip ir sakyk kad nieko nesupratai, ka tau zmones sako apie sanaudas ir vidurkius :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

rokasjan

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 23, 2015, 08:51:02 AM
Taip ir sakyk kad nieko nesupratai, ka tau zmones sako apie sanaudas ir vidurkius :D

Kai tik pasidziaugi, kad yra normaliu zmoniu forumuose, kurie nori padet, atsiranda toks ***** kaip tu, kuris offtopikina savo NEREALIAIS bajeriais. Well done.

Saulius SSS

Rokasjan : ne tu pirmas susidūrei su šita "problema".  Tiesiog susitvarkyk nustatymus ir atmerk akis realybei. Kuo daugiau važiuosi,tuo daugiau sąnaudos kris. Aš esu kažkam rašęs apie tai,tai tingiu ir berašyti. Pasiskaitinėk daugiau temas susijusias su kuro naudojimu,gal būt greičiau dašils. Mes neprivalome tamstos įtikinti,kad turi būti taip ar anaip. Kol kas matau,kad ,kas visiems aišku-tamstai dar nedašilo.  Ir be reikalo užsipuoli MindaugąB su svo "nerealiais" ***** . D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

rokasjan

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Balandis 23, 2015, 11:13:00 AM
Rokasjan : ne tu pirmas susidūrei su šita "problema".  Tiesiog susitvarkyk nustatymus ir atmerk akis realybei. Kuo daugiau važiuosi,tuo daugiau sąnaudos kris. Aš esu kažkam rašęs apie tai,tai tingiu ir berašyti. Pasiskaitinėk daugiau temas susijusias su kuro naudojimu,gal būt greičiau dašils. Mes neprivalome tamstos įtikinti,kad turi būti taip ar anaip. Kol kas matau,kad ,kas visiems aišku-tamstai dar nedašilo.  Ir be reikalo užsipuoli MindaugąB su svo "nerealiais" ***** . D

Sauliau, man irgi atsibodo kartot. Suprantu as viska ka aiskina, nieko cia neaiskaus nera. Tiesiog pries tai vidurki rode normaliai. Ir jau sakiau, kad tai nera kazkokia tai didele problema, taciau noriu, kad viskas butu tvarkinga, tuo atveju jei noreciau automobili parduot.
Ir niekas nieko neuzsipuole, Mindaugo komentaras visiskai bevertis, neturintis visiskai jokios info susijusios nei su mano, nei su betkuria kita tema sitam forume, nelabai supratau kam toks reikalingas. Tiek. Taika :)

Saulius SSS

Kai pripilu pilną baką-nunulinu. Pavažiavus kokį 1km rodo 17-18 l/100km. Kuo daugiau važiuoju ,tuo labiau krenta. Dabar apie 6,7 l/100km. Jei ilgai pabirbinu kamščiuose,tuo daugiau pakyla.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

rokasjan

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Balandis 23, 2015, 11:49:38 AM
Kai pripilu pilną baką-nunulinu. Pavažiavus kokį 1km rodo 17-18 l/100km. Kuo daugiau važiuoju ,tuo labiau krenta. Dabar apie 6,7 l/100km. Jei ilgai pabirbinu kamščiuose,tuo daugiau pakyla.

Sauliau, as visa sita sistema puikiai suprantu. Viskas ok. Tiesiog seniau, pries akumo issikrovima, kai nunulindavau, pas mane stovint nekildavo i 99.9l ir stovejimas laisvom apsukom vidurkio neitakodavo.
Bet tada galimai seniau buvo problema, o dabar nusiresetino kompas ir rodo kaip turi but? Bus matyt pasivazinejus ilgiau.

Aciu!

Bemsas

Stovejimas laisvom apsukom 100% kelia vidurki kompo. Gal tiesiog anksciau to nepastebejai.

rokasjan

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 23, 2015, 11:57:09 AM
Stovejimas laisvom apsukom 100% kelia vidurki kompo. Gal tiesiog anksciau to nepastebejai.

Vadinasi pries tai buvo "sugede", o dabar nusiresetino ir susitvarke. Buvau nunulines seniau pora kartu ir stovejimas vidurkio nekeldavo. Aciu. :)

MindaugasB

Blyn, as tau pats Facebook'e ir parasiau, kad sitam forume tau greiciau ir tiksliau atsakys i klausimus. Atrodo gi jau isaiskino ir lyg supratai, bet ne - vistiek ta pati dainele: noriu kad butu kaip buvo seniau :) Jau sakiau du puslapius atgal, kad nuvaziuok bent 200km ir bus "kaip seniau". SauliusSSS ta pati sako, Bemsas, kiti ta pati  :) Pries tai niekas sugede nebuvo. Tau vidurki skaiciavo gal keleto tukstanciu ar daugiau kilometru. Gal keliasdesimties tukstanciu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis