Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Šiandien savo auto greičio paklaidą patikrinau...matavau užmiestyje, važiuojant pastoviu 100 km/h greičiu, tai telefone esanti navigacija "Sygic" rodė 97 km/h. Ratai 215/50 R17.

saras654

Sveiki noriu paklaustu  tų kurie vairuoja avensius 2004m wagon d4d 85 kw kokios jūsų kuro sanaudos mieste? pas mane realios sanaudos apie 9l . apie 80% km nuvaziuoju  mieste likusius uzmiestyje. vazineju trumpais atstumais. ar normalios mano sanaudos ar reiktu pradeti nerimauti?
Ir dar viena problema ta kad sunkai kuriasi, reikia gana ilgai pasukti startery, visi filtrai ir tepalai keisti. kame galetu butu problema?

ginciavas

Ziurint kokie tie atstumai. As iki darbo vaziuoju apie 1 km. :D  Praktiskai net ner kada ijungt 4 pavaros, tai mano sanaudos buna ir 13 l.  O del vedimosi, ar vienodai vedasi tiek silta ar salta masina?

Bemsas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 17:58:14 PM
Ziurint kokie tie atstumai. As iki darbo vaziuoju apie 1 km. :D  Praktiskai net ner kada ijungt 4 pavaros, tai mano sanaudos buna ir 13 l.  O del vedimosi, ar vienodai vedasi tiek silta ar salta masina?

1km vazioti - cia tik dyzelinio motoro gadinimas. O ziema pescias greiciau nueisi, kol masina isvalysi :D

ginciavas

Juokiasi ir bendradarbiai, bet taip tingisi :D

nmeras

uz tat ir geriau benzininis miesto salygom praktiskai :) kol nusluoji sniega jau ir silta vejeli pucia :) maniskis dyzel irgi ilgokai syla, bet kol pro mokykla iki darbo nuvaziuoju jau pasyla kad ir ziema :) O sanaudos priklauso nuo vaziavimo stiliaus manau labai ir tapkes svorio :D Kai paklausi kiek ima tai sako net mazesnes sanaudas nei naujam auto deklaruoja gamintojas, geriausi vaistai paprasyti nuvezti kelis simtus km ir sumoketi uz kura, sanaudos is kart pasikeicia :D daugiau uzmiestyje ryja nei kad sakesi mieste :)

Zaroliz

Citata iš: ginciavas Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 18:39:02 PM
Juokiasi ir bendradarbiai, bet taip tingisi :D

Tai kad ir vasarą greičiau nueiti nei nuvažiuoti

nmeras

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 18:49:13 PM

Tai kad ir vasarą greičiau nueiti nei nuvažiuoti

nueiti gal ir negreiciau, bet dviratuku tai tiksliai :P

saras654

Kuriasi sunkokai ir vasara bet ziema dar sunkiau pradeda kurtis. zvakes tikrinau praita ziema, geros. nes irgi sunkiai kuresi bet uzsikurdavo bet nebuvo kad visai neuzkurciau per visa ziema

ginciavas

O kaip su akumuliatoriumi?

Gmc

Citata iš: saras654 Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 15:01:39 PM
Sveiki noriu paklaustu  tų kurie vairuoja avensius 2004m wagon d4d 85 kw kokios jūsų kuro sanaudos mieste? pas mane realios sanaudos apie 9l . apie 80% km nuvaziuoju  mieste likusius uzmiestyje. vazineju trumpais atstumais. ar normalios mano sanaudos ar reiktu pradeti nerimauti?
Ir dar viena problema ta kad sunkai kuriasi, reikia gana ilgai pasukti startery, visi filtrai ir tepalai keisti. kame galetu butu problema?
Del kurimosi nepasakysiu, bet del sanaudu viskas cia normaliai.

Popilas

Pas manė avensi 2004 85kw rodo 8.8/100km tai sakyčiau daugokai nors vazineju nuo darbo iki namų tai čia apie 5km :D nei variklis nespėja isilti :D

Raiforas

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 30, 2016, 20:30:47 PM
Pas manė avensi 2004 85kw rodo 8.8/100km tai sakyčiau daugokai nors vazineju nuo darbo iki namų tai čia apie 5km :D nei variklis nespėja isilti :D
cia tik rodo 8,8 realiai bus kokie 9,3 bet cia normalios sanaudos mieste.

kajima

Kam tas dyzelis tokiu atveju jei ryja iki 10 mieste

katana7

Citata iš: kajima Įrašytas Sausis 31, 2016, 11:20:45 AM
Kam tas dyzelis tokiu atveju jei ryja iki 10 mieste
nes benzinas rys dar daugiau.