Kuro sanaudos

Pradėjo sensejus, Lapkritis 19, 2011, 20:06:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: toredo Įrašytas Rugpjūtis 30, 2016, 09:35:26 AM
veikiancios pasipriesinimo jegos dvigubinasi.

Galima daugiau apie sita sakini? Domina info :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

toredo

Universitete mokemes, kad vaziuojant tranporto priemone virs 100km/h, oro pasipriesinimo koef. smarkiai dideja, neatsimenu kokiu santykiu. Jei norit ekonomijos, nevirsykit 100, nesvarbu kiek pavaru turit, nes automobilis dar stumia ora priekyje saves.

pjooklas

Fizikiniai desniai taip veikia. Bet tada man paaiskink kokie desniai veikia inzinieriu galvoje, kad kuria 6 pavaru greiciu deze, kurioje 6 pavara nereikalinga? Isiskaityk i mano klausima. Man ir ant 100 vaziuojant kai tos mistines priespriesines jegis nelabai veikia 5 pavara momentines kuro sanaudos buna mazesnes nei ijungus 6 pavara. Kodel?

Zaroliz

O tu tikrink ne momentinės, o vidutines

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

toredo

Gal kompas blogai rodo...

katana7

Teisingai zaroliz sako, reikia žiūrėto vidutines, o ne momentines.

kalava

Citata iš: pjooklas Įrašytas Rugsėjis 01, 2016, 08:24:51 AM
Fizikiniai desniai taip veikia. Bet tada man paaiskink kokie desniai veikia inzinieriu galvoje, kad kuria 6 pavaru greiciu deze, kurioje 6 pavara nereikalinga? Isiskaityk i mano klausima. Man ir ant 100 vaziuojant kai tos mistines priespriesines jegis nelabai veikia 5 pavara momentines kuro sanaudos buna mazesnes nei ijungus 6 pavara. Kodel?
Na, fizikos vadovėlius varčiau prieš 20 metų paskutinį kart, nepaaiškinsiu, tačiau iš savo avensio patirties man susidaro įspūdis, kad šeštai pavarai tai per mažas greitis ir per mažas sukimo momentas, kad galėtų optimaliai važiuot.
Teko kada dviratį mint ant didžiausios pavaros nedideliu greičiu? Labai jau daug pastangų reikia...

O šiaip buvau susidaręs įspūdį, kad iki 120 kmh ( idealiausia 100 kmh) važiuot 5 pavara, jei nori ekonomiškai.
Nuo 120 kmh kuro sąnaudos pradeda kilt eksponentiškai link 9 litrų...

Išsiųsta naudojantis Nexus 9 Tapatalk 4 Lt

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

pjooklas

Si savaitgali eksperimentavau vaziuodamas, tai dabar 6 pavara momentines ant 120 vaziuojant buvo mazesnes. Pries savaite pakeiciau priekinio rato guoli, gal tas turejo itakos? Turet turbut yra kazkiek, tik ar ant tiek kad jaustusi?

Aureus

Sveiki, turiu Toyota Avensis 2004 m. 1,8 L benzininį variklį ir noriu pasikeisti kuro filtrą, tačiau nerandu niekur info apie tai ? Gal kam iš jūsų teko keisti ir galėtumėte paaiškinti ?

Venza

Visu pirma reikia naudotis paieska,apie tai buvo sneketa.
O kokiu tikslu nori keist kuro filtra?Nebetraukia masina?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Aureus

Isigijau mašina ir noriu pasikeisti filtra..

Venza

Benzinui filtras stovi bake.Per savo gyvenima nesu keites filtro nei vienai masinai.Reikejo dyzeli pirkt...  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Aureus

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 27, 2016, 10:42:23 AM
Benzinui filtras stovi bake.Per savo gyvenima nesu keites filtro nei vienai masinai.Reikejo dyzeli pirkt...  :D

Va va.. tą ir norėjau sužinoti. Dėkui

mind

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 27, 2016, 10:42:23 AM

Avensis 2001 1,8(vvti)- kuro filtras yra ir variklio skyriuje.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Aureus

Citata iš: mind Įrašytas Rugsėjis 27, 2016, 14:05:51 PM
Avensis 2001 1,8(vvti)- kuro filtras yra ir variklio skyriuje.
Taigi norėčiau, kad reziumuotumėtė. 2004 m. Avensio automobilio kuro filtras yra benzino bake ar variklio skyriuje ?   :think: